kmkm Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 O zi buna tuturor,sunt un novice in ale off road-ului si masinilor de teren4x4,dar un mare iubitor de munte,natura si aventura(am 12 ani se Salvamont in spate...) si as dori sa achizitionez o masina de teren care sa imbine necesitatile familiei cu placerea de munte si adrenalina. Nu sunt interesat de o masina de competitie sau extrem. Am optat dupa TOYOTA LJ 70,NISSAN PATROL GR si MITSUBISHI PAJERO. Dupa indelungi cautari,informari,......am simtit ca masina care cred ca ar imbina cel mai bine dorintele mele ar fi MITSUBISHI PAJERO. Am gasit una si acum sunt in negocieri si as dori mai multe informatii in privinta unei bune achizitii si despre masina: fiabilitate,costuri intretinere,consum, impozit,..... Masina este din1996,diesel intercoler 125 CP,2800cm3 si negocierea incepe undeva pe la 8000euro.Daca cineva este dispus sa ma ajute cu ceva sfaturi si indrumari eu ii multumesc anticipat. :p DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: INDRUMARE :hi Cam scump!!! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Re: INDRUMARE Masina -5 usi ,204.000km DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: INDRUMARE In afara de pret, totul pare ok, insa si aici este de discutat. Pretul masinii nu reflecta intotdeauna si starea tehnica a acesteia. Sfatul meu ( pe care ti-l pot da de la distanta ) este sa mergi si sa faci o "proba" masinii insotit de cineva oarecum de specialitate. Daca masina corespunde si iti place si cum arata, da banii pe ea si ia-o. Tipul in sine iti va aduce multe bucurii, daca nu te-ai orientat doar spre extrem. Cu minimul de pregatire ( un troliu si cauciucuri MT ), te va scoate din multe situatii neplacute. Stiu ca unii din colegii de aici vor spune ca are un ampatament mai lung, sau ca suspensia fata este cu bascule si bari de torsiune, etc. Sunt sigur ca se vor gasi multe minusuri acestui tip de masina, dar...sa nu uitam pentru ce vei achizitiona tu masina. Consider ca ai fost destul de explicit si consider ca Mitsubishi Pajero 2.8 td LWB va fi o masina ce te va satisface. Asta in pofida pretului de <8000 euro ( intre noi fie vb, un 6500 cred eu ca ar fi mai mult decat ok pentru o astfel de masina ) Oricum, bafta multa la achizitionare! :bravo pentru alegere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: INDRUMARE Cred ca in banii astia poti sa te duci spre Patrol ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: INDRUMARE Cred ca in banii astia poti sa te duci spre Patrol ! PAi omu' a zis clar ca vrea Pajero. Ideea e ca cu un Patrol nu poti face ce faci cu Pajero si...invers! :p Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: INDRUMARE @tavi......fratele meu ai dreptate cu mitzu nu poti face ce faci cu un patrol......dar invers da :ha: :h5 .....glumesc......ambele sunt utilaje competitive.....dar eu optez pt patrol :h5.....pt mine mitzu e ceva de genu AJUNGI MAI REPEDE....iar patrolu AJUNGI ORICUM..... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: INDRUMARE Gogane...subscriu la parerea ta despre Patrol! Am avut 4 bucati la viata mea ( doua scurte si doua lungi ). Basca o "strutocamila" cu platforma tehnica de Patrol ( Gaz-ul ala 69 ) Crede-ma ca le apreciez cum trebuie, dar omu' chiar specifica mai sus ceva de genul ca ii trebuie o masina care sa le combine pe toate, adica soft offroad si mai mult plimbari... Ei...parerea mea e ca Patrol nu se compara in veci cu Mitsubishi la treaba asta ( comfort + veleitati offroad ). Vrbim aici de "generatia de aur", nu de masinile moderne... Aaa...si din respect pentru tine si marca ta preferata, imi permit sa te salut in acest mod : (poza e facuta prin 1997 si ala-i primul meu Patrol) Pe veci fan Mitsubishi, Tavi :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: INDRUMARE E totusi cam scump la 8000 de euroi din 96 Depinde acum daca masina e inmatriculata in Ro, si starea tehnica e FFFF buna, atunci nu e rau Cel mai important este sasiul sa fie bun ca in rest, stii cum e... Mai negociaza si... sa o stapanesti sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: INDRUMARE Salutare hai sa ma bag si eu ca proaspat proprietar.Eu am dat pe aceiasi varianta de masina dar din 91 si cu motor de 2.4 140 de bulioane cam 3300 de euroi stare buna fara rugina inmatriculata in Romania .Parerea mea este ca la una din 96 pretul ar trebui sa fie cel mult dublu fata de a mea deci un maxim maxim 7000 pentru ca totusi masina are 13 ani. Spuneai ceva parca de impozit la a mea este 360 de ron pe an parca asigurarea 360 de ron pe 6 luni (multa rau :(() dar eu zic ca merita. Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate