styuk Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 haideti sa facem un concurs si cei mai tineri trei membrii ai forumului sa castige cate un troliu, :grin: , de la intemeietorul lui :ha: :ha: ma inscriu.am 16 ani! :grin: :grin: http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! :c1 ... sa te faci mare si voinic ..!!! cat mai ai pana iei permisul de conducere ..???? AMR-ul ..??? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! 1 an si 345 de zile :((. P.S dar stiu sa conduc dar doar offroad :grin: http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! multi innainte si mai bine copilot decat pilot :h5 pana la ABC-dar :hi Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! in cateva zile naste nevastamea...o inscriu pe aia mica pe forum si tiam suflat troliu'.... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 9, 2009 Autor Partajează Postat August 9, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! :P am zis primi 3.si trebuie sa fie activa cat de cat...oricum sa iti traiasca fetita si sa fiti sanatosi toti!a..si felicitari.ar fi bn,totusi,sa ne dea nea' Max cate un troliu :bannana http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! :p "Nea' Max" ai fabrica de trolii si noua nu ne-ai zis ??? :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 9, 2009 Autor Partajează Postat August 9, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! :p "Nea' Max" ai fabrica de trolii si noua nu ne-ai zis ??? :ha: stiam ca are service off road si oricum era o gluma.intentia mea era sa stiu daca sunt cel mai mic :h5 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! Daca esti cel mai mic , ar fii bine sa dai de baut la toti de pe forum , botezu' :x :x :x :ypu Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 9, 2009 Autor Partajează Postat August 9, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! Daca esti cel mai mic , ar fii bine sa dai de baut la toti de pe forum , botezu' :x :x :x :ypu pai asta este ca nu stuiu si eram curios.daca m-ar ajuta Max as fi profund recunoscator. http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! :care :ha: :ha: :ha: Asa vasa-zica de ziua mea vreau si eu :ang3 dar inca nu m-am gindit ce asa ca :ang3 ; :pl1 ; :ca ; :er ........ :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! Daca esti cel mai mic , ar fii bine sa dai de baut la toti de pe forum , botezu' :x :x :x :ypu pai asta este ca nu stuiu si eram curios.daca m-ar ajuta Max as fi profund recunoscator. Nu esti cel mai mic, Are si gepetto junior cont pe aici , sa fiu daca stiu care este . Ani 15 ani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 10, 2009 Autor Partajează Postat August 10, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! Daca esti cel mai mic , ar fii bine sa dai de baut la toti de pe forum , botezu' :x :x :x :ypu pai asta este ca nu stuiu si eram curios.daca m-ar ajuta Max as fi profund recunoscator. Nu esti cel mai mic, Are si gepetto junior cont pe aici , sa fiu daca stiu care este . Ani 15 ani multumesc :h5 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! Si nepotul meu are cont pe forum....adica o sa-si faca in viitorul apropiat. Are 2 luni :x OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! No stiuca ai picat din schema :ha: aduna-ti alocatia daca vrei troliu ca in felul asta nu ajungi niciunde :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! deci inseamna ca daca am 17 sunt batran pe forum vad ca sunt si mai tineri :cl Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! Toate ca toate .... haide "nea MAX" :grin: sa dam si la cei mai batrani cate ceva ... acum sa va vad , care`i primu` care se baga ?? :ha: :ha: Hai ca da Max faliment cu noi :h5 :ha: @Stiuka : acum ti`am transformat topicul in "Sfatul Batranilor" :grin: :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! Dac? ne lu?m dup? vârsta psihologic? c??tig toate cele trei trolii :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: cel mai tanar membru al forumului!! @SilenceDJ:nu asta era interesul meu(a fost o gluma si multumesc celor care au gustat-o) iar in legatura cu alocatia am inceput deja :ha: :ha: :h5 @plummer:nicio problema :h5 oricum frumoasa comunitate,cu oameni de treaba care au simtul umorului! felicitari membrilor si intemeietorului :cl http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex95lr Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: cel mai tanar membru al forumului!! Acum cred ca eu sunt cel mai mic de pe forum:)):x Spune-ti STOP curselor pe strada!... Trece-ti la off road!:cl:bx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Re: cel mai tanar membru al forumului!! si uite cum trece vremea :old....acum am 18 ani si 3 saptamani si carnet de 2 saptamani si 4 zile...ultimi 2 ani i-am petrecut alaturi de :cl,uneori mai activ,alteori mai putin activ(deh...scoala).urmeaza clasa a XII-a cu bacul,admiterea si,mai mult ca sigur,nu o sa mai intru foarte des.dar promit ca o sa recuperez dupa.Va multumesc :cl! P.Sscuze de off-topic :D http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: cel mai tanar membru al forumului!! @alex95lr - eu ce sa mai zic ? Tu macar ai 15 ani ! Ma descurc si eu cum pot ... doar in off-road :grin: Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Re: cel mai tanar membru al forumului!! Se pare ca sint pe locul 2 :grin:. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate