Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

roti vitara

adriancosa

Postări Recomandate

Buna ziua!Am cumparat niste jenti aluminiu 7JJ15 cu cauciucuri pirelli scorpion zero 255/60/15,au schimbat imediat aspectul masinii,dar imi este teama daca cumva nu afecteaza transmisia sau servodirectia,au 25 kg,dar am observat ca au inertie mai mare si directia merge putin mai greu,pentru aspect nu vreau sa stric altceva.Cu multumiri.

Suzuki Vitara 1,6 16v Longbody, 1995

Suzuki Bandit 600 cmc, 2000

Dacia Solenza 1,9D, 2004

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: roti vitara

Sper ca nu vrei sa te dai in noroi cu alea , se incarca foarte repede crestele si te vei da cu sania dupaia , asta daca nu ramai mai mult ca sigur in mocirla :ha:

Never stop exploring
Link spre comentariu

fain utilaj,dar o sa stropeasca ca dracu,cauta niste overfendere pe ea,atunci arata si mai bine

si o sa poti vedea pe geam afara si dupa 2km de off road super soft :ha: :ha:

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

nu sunt stock, dar sunt cele mai apropiate de cele stock (215).

singurele "probleme" ar fi cresterea consumului (din cate am inteles ~1%) si se cam aseaza cum vrea ea pe strada.

Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica!
Link spre comentariu

Confirm si eu ca n-ai nicio problema ! Eu am aceleasi dimensiuni, masina a venit asa echipata din Olanda, fostul proprietar fiind un fanatic indragostit de Vitara, si care a ingrijit-o si a dotat-o la firme profi, nu amatori...Cat priveste overfenderele, sunt necesare asa cum bine zice cineva mai sus, deci...

OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort

ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j

Link spre comentariu

fain utilaj ai viper,am vazut si la albota arata bine se vede ca e intretinuta,de aceea o si menajezi un pic :grin: ,eu am precizat la adi si de overfendere

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare