wyy Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Puneti va rog cateva poze cu diferite modele de bari pt toyota RJ70 sau LJ ca e aceeasi caroserie. As vrea sa-mi confectionez una si nu stiu ce model si sincer nu prea am gasit bari pt modelul asta. Ceva arb daca se pote... bafta :h5 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 ma inscriu si eu :h5 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat August 10, 2009 Autor Partajează Postat August 10, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 Sa vedem cine ne ajuta.... :h5 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 http://autoexclusiveinter.trustpass.ali ... M.jpg.html am gasit doar de lc79 sper sa va foloseasca la ceva. alte modele de bari am gasit pe hilux vigo daca e pot sa va dau link. spor la confectironat :D Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat August 10, 2009 Autor Partajează Postat August 10, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 Ms robidesign . ma gandeam la cineva care a confectionat una, si nu numai... Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 Ia de studiati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 A facut cineva vreunu ? poate are si schita... Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 gepetto de ce ai cenzurat www ? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 Sa nu apara ca reclama mascata :)) O sa le avem in oferta ,poate ,dar pina nu am mostrele in mana nu afirm nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 Poate poti adapta ceva de genu daca iti place, ca de facut nu ii nu stiu ce inginerie. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat August 12, 2009 Autor Partajează Postat August 12, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 @gepetto , cand vei aduce cam la cat voi ajunge ? estimativ asa.... Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 sunt atatia care au toyo 70 si nu pot sa faca si ei o poza la bara care o au pe masina ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 iacata, daca vrei pun maine unele mai zoom ate. e foarte usoara si are unghi de atac foarte bun. e gandita bine si materialul e peste ce am mai avut/vazut . DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 este separat de placa de troliu? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 este bara de Defender la care s-au adaptat prinderile de sasiu. prinderea troliului se face direct pe bara, are placa integrata in bara. de asemenea si ochetii sunt extrem de bine ganditi. o asemenea bara ajunge pana in 500 euro. eu am montata o bara identica pe Range. asa cum spunea si KYK, calitatea este mult peste fata de alte produse Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 intreb pentru ca eu am troliul deja montat pe o placa si caut sa vad cum pot sa le contopesc ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 in principiu este acelasi sablon si pt Warn, TMax si Superwinch ceea ce inseamna ca pentru acelasi model de bare se pot monta aproape toate modele de trolii. exceptie face 8274 si Husky. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 Uite si aici: viewtopic.php?f=5&t=7285 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 asta da ,foarte misto si tapan am o intrebare, cum este prins scutul asa inclinat de protejeaza telescopul? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 asta da ,foarte misto si tapan am o intrebare, cum este prins scutul asa inclinat de protejeaza telescopul? Scutul e din duraluminiu si e prins de bara cu suruburi cu cap ingropat. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Model bara toyota Rj70 multumesc m-am apucat sa fac noua bara, de fapt modific bara cu care a venit masina . speram sa iasa util mai presus de orice ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate