cretu Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 In ultimul timp, au inceput demnii reprezentanti ai Statului Roman sa ma stranga cu usa. Vor bani. Doar bani. Niciodata nu mi-or dat nimic. Chiar mai mult, mi-o luat pe toate partile. Acuma vor sa le dau. MI-au poprit conturile fara sa zica nimic. O suma oarecare (oricum in cont nu era nimic, dar tr sa intre ceva frumusel). Vor bani. Toti vor . Si eu vreau, dar muncesc pt ei. Si vin greu. Ma gandesc deja sa pun lacat. Si pun. Le spun si lor. Nu am nimic. Ce o sa-mi ia? Hainele, cartile, casetele si CD-urile? NU cred. Vai trece in zzona neagra a economiei. Si atunci, nu au decat sa ma sufle de praf. LA tara, la bunicami'o, ziua de munca e 60 RON sssi 3 mese pe zi. Totul la negru. pai, eu de ce sa dau bani la stat? ca sa existe functionari care sa imi ceara si ciocolata ca sa imi dea hartia? Nu cred. Astept raportul de verificare si , ca prostu, cccu hartia in mana, o sa merg la ei si le dau o varianta (pe care nu o sa o accepte): va platesc, dar, lasati'ma sa produc. Daca nu vor..... la revedere!!!!!!!!!!! Economia subterana. O sa-mi bag picioarele direct. Si, poate o sa traiesc mai bine ca acum. Si in mod sigur va fi asa. Finantele vor bani. cei de la sanatate, vor si ei. pentru ce? Ca sa merg la Urgenta si sa ma trimita la farmacie sa imi cumpar ser ? Si sa imi coase mana fara anestezie? Nu mai suport. Am un copil, si, mai vine unul. Ce o sa-i explic/ Ca traieste intr-o tara care vrea tot dar nu iti ofera nimic? NU. Asta Nu. mai bine ii invat sa fenteze sistemul. Sa traiasca pur si simlu. Liberi. fara a fi constransi de sistem. Si cand te gandesti ca e simplu. Ma lasi sa traiesc, traiesti si tu. NU ma lasi, nici eu nu iti dau. Simplu. ( Nu stiu daca e locul sa postez asta, dar, deja sunt napadit si am simtit nevoia sa zic. Si ar mai fii multe) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Foarte frumos si corect spus. Nu esti singurul care intampina asa ceva.Capu' sus si da-le multa M**E ca asta merita ! Bafta ! :h5 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Cand eram mai tanar si mai naiv ma umplea de bucurie gandul ca am o firma in care sunt asociat unic. Mi-a luat ceva vreme sa imi dau seama de fapt eram doi asociati, cu procente aproape egale: eu si Statul... :bleah @Cretu: Fa-ti alta firma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? :h5 ........" the planet is fine....we're fucked.......".......Ecuatia este in felul urmator : produci, din ce ai produs dai o parte, ca sa ramai cu ceva.......mai nou se poarta altceva : produci (normal ca nu-i de ajuns), te imprumuti sa dai......Concluzie : in situatia de fata deja de la noi nu mai au ce sa ia....astfel au inceput sa se fure intre ei.. (vezi situatia bugetarilor).....Oricum la cum se poarta STATUL cu noi parca ne indeamna la economie subterana.......eu asta numesc FIRUL VIETZII...... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? e cam groasa acum in Romania ... si se tot ingroase ... menirea celor de la stat e sa traiasca bine , cu lefuri decente .... asta se intampla daca particularii prospera... , iar cum firmele particulare ...supravietuiesc sau falimenteaza nu vad de unda sa traiasca ei macar bine ... cei de la stat care prospera.... nu sunt altceva decat hoti , corupti ...aranjori de licitatii ...spagari ... adica niste putori , infractori de drept comun ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? de nervi, stau, imi storc creierii si ascult Folk pe net. ma indemn si cu un vin si, sincer, imi vine sa iau cheile de la rusoaica sa ies pe coclauri. Chestia e ca nu am nici macar un copilot la ora asta. Si nu imi vine in minte niciunu care nu s-ar supara sa ii dau trezirea si sa il duc la noroi, mai ales ca o ploat azi. Dar, posibil ca rasaritul sa ma gaseasca undeva infipt prin padure tragand de msina. Daca nu adorm, am plecat sa dau o tura. E groaznic sa simt ca iti rapa sfecla ce iti sta infipta deasupra gatului. Si asta doar pt a incerca sa gasesti variante de a face lumea sa inteleaga. Si sa gandeasca. Poate si eu am grsit. M-am crezut prea bun. Am crezut cca ii fac. Adevaru ii ca, ani de zile i-am facut. Nu or avut ce sa imi faca. Dar, acuma, se pare ca s-o infundat. Ma fac. de fapt, m-or facut deja. Mai am ceva asi i maneca, dar, tr sa vad cand pot sa ii scot. Tr sa ma adun si sa pun pe hartie totul . Fiecare articol, fiecare virgula, fiecare cifra. Nu pot sa renunt. Faza asta imi aduce aminte de copilarie: luam bataie in fata blocului si mergeam plangand in casa. Can ma vedea tata, imi dadea si el o portie. Am stat, m-am scremut si am ajuns la o concluzie: si eu pot. Si am putut. Nu au contat vanataile si nasul rupt si toate celelalte. Au inceput parintii altora sa vina la tata la usa sa se planga pt pruncii lor. Eu am doar nasu rupt de nenumarate ori, sprancenele franjurate la colturi si niste coaste stambe. Si? traiesc? Cred ca pot traii si cu conturile blocate. Si cand ma gandesc ca, totul mi se trage pt ca nu ma pot abtine sa spun oamenilor in fata ceea ce gandesc. Dar, roata e rotunda. Si, culmea, se invarte. Uneori pt mine, alteori, pentru altii. Ma doare pt ca incearca sa mi-o traga prin dos. Pt ca altfel nu sunt capabili. Dar, ma fac haiduc sii ii calc pe cap. Nu las niciodata nimic neplatit. Ori eu, ori ei. (dar, recunosc, acuma imi dau lacrimile de nervi si suparare) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? http://www.trilulilu.ro/tsx/b9630eb7c2973a Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? @cretu.......zambeste.....poate fi mai rau........ Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Deja m-am hotarat. O tai de nebun pe coclauri. Cat mai am benzina in rezervor. Decat sa vand masina ca sa le dau lor bani, mai bine o rup. Si macar, ma simt eu bine. Stau doar sa mai termin ceva din badoaga de vin si sa ma satur de FOLK. Si o iau pe paduri. Norocul meu ii ca mis singur si nu ii nevasta cu mine sa ma lege. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/5eb3e9e0970ead Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? In ultimul timp, au inceput demnii reprezentanti ai Statului Roman sa ma stranga cu usa. Vor bani. Doar bani. Niciodata nu mi-or dat nimic. Chiar mai mult, mi-o luat pe toate partile. Acuma vor sa le dau. MI-au poprit conturile fara sa zica nimic. O suma oarecare (oricum in cont nu era nimic, dar tr sa intre ceva frumusel). Vor bani. Toti vor . Si eu vreau, dar muncesc pt ei. Si vin greu. Ma gandesc deja sa pun lacat. Si pun. Le spun si lor. Nu am nimic. Ce o sa-mi ia? Hainele, cartile, casetele si CD-urile? NU cred. Vai trece in zzona neagra a economiei. Si atunci, nu au decat sa ma sufle de praf. LA tara, la bunicami'o, ziua de munca e 60 RON sssi 3 mese pe zi. Totul la negru. pai, eu de ce sa dau bani la stat? ca sa existe functionari care sa imi ceara si ciocolata ca sa imi dea hartia? Nu cred. Astept raportul de verificare si , ca prostu, cccu hartia in mana, o sa merg la ei si le dau o varianta (pe care nu o sa o accepte): va platesc, dar, lasati'ma sa produc. Daca nu vor..... la revedere!!!!!!!!!!! Economia subterana. O sa-mi bag picioarele direct. Si, poate o sa traiesc mai bine ca acum. Si in mod sigur va fi asa. Finantele vor bani. cei de la sanatate, vor si ei. pentru ce? Ca sa merg la Urgenta si sa ma trimita la farmacie sa imi cumpar ser ? Si sa imi coase mana fara anestezie? Nu mai suport. Am un copil, si, mai vine unul. Ce o sa-i explic/ Ca traieste intr-o tara care vrea tot dar nu iti ofera nimic? NU. Asta Nu. mai bine ii invat sa fenteze sistemul. Sa traiasca pur si simlu. Liberi. fara a fi constransi de sistem. Si cand te gandesti ca e simplu. Ma lasi sa traiesc, traiesti si tu. NU ma lasi, nici eu nu iti dau. Simplu. ( Nu stiu daca e locul sa postez asta, dar, deja sunt napadit si am simtit nevoia sa zic. Si ar mai fii multe) vino in occidentul " civilizat" sa vezi aici jaf pe fata. macar in ro nu te prosteste chiar asa in fata stii la ce sa te astepti. aici te culci seara si a 2 azi te trezesti criminal ca noaptea au inventat o noua taxa care trebuia platita pina dimineata. aici pentru omucidere scapi cu 2-3 ani, pentru neplata taxelor la stat ajungi usor la 20 " ca sa fie de exemplu la toata lumea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? apucat-i-va de agricultura tovarasi ,inca se mai poate lucra la negru si-ti mai si da statu bani de la ue :banana eu asta fac din 98 ca hoby si castig mai mult decat la firma austriaca unde lucrez ca sa nu ma plictisesc iarna. nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Este o nebuloasa ce se intimpla acum :sr Trebuie inchisa hemoragia de bani catre marele hot ...statul roman. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? [youtube:1zin8vl9]http://www.youtube.com/watch?v=Agkv-SgVO0s[/youtube:1zin8vl9] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Este o nebuloasa ce se intimpla acum :sr Trebuie inchisa hemoragia de bani catre marele hot ...statul roman. :g Ref la titlu, in curand n-o sa mai avem de ce sa punem lacatul, ce sa mai ia ? Si mie vor sa-mi blocheze contul pe motiv de forfetar. Ca cica nu l-am platit. Doar ca de anii trecuti am de recuperat vreo 200 milioane. Adica eu le-am dat 200 mil in plus acum un an, iar acu ei vor de la mine inca 7 mil... De compensat nu vor sa auda, ca in ordonanta scrie "vor plati". In ce tara traim... mi-e o scarba de ei... Si nu-i vorba de 7 mil, e vorba de pricipiu. Salutari, FlorinS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? [youtube:ti0fg3bd]http://www.youtube.com/watch?v=1_7ICGgHJow[/youtube:ti0fg3bd] Ca bine ii zice Socaciu....se pare ca singura varianta sa-i suportam mereu...pana ne ducem si raman copiii sa se lupte cu noua generatie....si tot asa.....perpetuuuum mobile... daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Eu scormonesc de vreo cateva luni o alternativa sa mut toata afacerea la prietenii nostrii bulgari! Cu asemenea "porci-vomit" nu poti sa-ti desfasori activitatea in Ro. Sunt din ce in ce mai hrapareti, nu stiu ce motiv sa mai gaseasca ...ba ca n-ai sapca, ba ca ai paru prea lung ... :ce in mamele lor! Muncesc de 10 ani pe cont propriu ...si sincer nici nu-mi mai vine sa fac nimic ...cand 75% din profit ti-l ia ei prin diverse pretexte! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? toata lumea e mai mult decat frustrata...toata lumea spune asa nu se mai poate...trebuie sa facem ceva. Si vom face...vom inghiti fiecare cat are capacitate, ne vom ridica din nou si o vom lua de la capat. alti nu vor mai suporta si vor inchide/pleca din tara. isi vor bate joc de noi....ne vor face cum vor ei, dar eu cel putin voi face tot posibil ca si copiii mei sa traiasca in conditii ceva mai bune...si pentru ei trebuie sa inghitim in continuare si sa continuam, dar sa incercam sa schimbam lucrurile la fiecare pas pe strada pe care il facem. PS: rezistati cat puteti mai mult si nu uitati ca in toamna sunt alegeri....nus sperante nici acolo dar macar vreau ca oameni gen Ritzi si udrea sa dispara pentru simplu motiv ca deja nici macar nu isi dau minimul interes sa fure cu perdea....se cred ( si sunt acum ) d-zeu. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Frectie la picior de lemn cu alegerile, sa speram ca boc va cadea in septembrie, nu-i in stare sa inteleaga ce-i aia economie si parghiile necesare pentru relansare economica. Iar institutiile de stat se vor comporta tot mai obraznic cu noi... Nu credeam ca ajung s-o spun, dar Tariceanu merita scris cu litera mare, macar el avea habar de ceea ce inseamna intreprinzator... boc este moartea noastra, imi pare rau ca sunt din acelasi judet cu el. Basescu si boc, doua enorme greseli ale acestei tari, vom plati pentru mult timp de-acum incolo amatorismul in ale politicii a celor doi... :pr :uameni __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Frectie la picior de lemn cu alegerile, sa speram ca boc va cadea in septembrie, nu-i in stare sa inteleaga ce-i aia economie si parghiile necesare pentru relansare economica. Iar institutiile de stat se vor comporta tot mai obraznic cu noi... Nu credeam ca ajung s-o spun, dar Tariceanu merita scris cu litera mare, macar el avea habar de ceea ce inseamna intreprinzator... boc este moartea noastra, imi pare rau ca sunt din acelasi judet cu el. Basescu si boc, doua enorme greseli ale acestei tari, vom plati pentru mult timp de-acum incolo amatorismul in ale politicii a celor doi... :pr :uameni Din pacate trebuie sa te contrazic, nu numai Boc sau..... si, adu ti aminte de Nastase si sleahta, de Iliescu si Votcaroiu, de Tariceanu & , si ai sa vezi numai hoti si incapabili, oameni obisnuiti sa fure de la stat si sa primeasca si bani pt asta. Sperante in alegere?- cu cine?-vedeti voi vreo alternativa? Ar fi, atunci cand voturile albe ar conta in total voturi(si atunci nu ti-ai mai pune problema-obligativitati votului-ar veni omul avand speranta ca poate schimba ceva, altfel de ce sa o faca?), si daca acestea depasesc 50% din votanti sa anulezi votarea, dar apoi cu cine sa mergi mai departe? Solutia, sa nu mai lasam sa treaca pe langa noi toate aceste furtisaguri si hotii, sa reactionam, sa vada ca existam si intre 2 votari. Solutie ar fi, o greva fiscala-sa refuzi sa-ti platesti TVA si restul de dari, sa-l platesti atunci cand iti incasezi bani si nu la emiterea facturii- dar daca ai hotul casi leguitor, iar reactia "fraierilor" este accea de a se face ca nu vad-iata rezultatul! Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? ex ieri garda financiara bate la usa si-mi arunca o amenda de 8000 lei iar eu nu am marfa de 2000lei pt ca mi-a gasit in plus cu 80lei fata de cat am avut batut in casa :uameni :uameni :uameni statul roman sai ...... .......de politicieni prosti ca ar trebui impuscati unul care are ditamai magazinocu' ii da tot aceiasi amenda numai diferenta este ca el face bani astia intr-o zi fie 2 iar eu intr-un an eu -magazin la tara eu un -client pe ora magazinocu'- la oras el -100 clienti pe ora apoi este dreapta legea pe langa asta mai si prosteste pe tata sa semneze inainte sa aflam sentinta zice sa semneze numai ca nu este sentinta dar el pune alta foaie in loc :uameni :uameni :uameni dar oricum DUMNEZEU ESTE SUS si nu doarme no offence comisarilor de la garda daca exista pe forum :cl Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? am gasit una solutie: -inchis firma din RO; -mutat toata povestea pe firma din UK = contabilitate f simpla (audit) si persecutii zero; -poti elibera factura englezeasca oricui din CE si este valabila inclusiv deducerea de tva. -poti sa-ti platesti si darile personale (sistem freelancer) la regina, si vei deveni pensionar britanic... -tot ce inseamna statul roman a disparut. eu asa am facut de mai mult timp. relatia mea cu statul roman este numai referitoare la buletin, pasaport, amenzi circulatie si impozite imobile + masini. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? am gasit una solutie: -inchis firma din RO; -mutat toata povestea pe firma din UK = contabilitate f simpla (audit) si persecutii zero; Suna bine Un "how to make it" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Intrebati-l pe Navara mai multe despre firma in UK. El a avut firma acolo. Feelingul meu e ca nu umbla cainii cu covrigi in coada nici pe-acolo. Sunt impozite mari si in Europa de Vest. Nici de-acolo nu scoti banii din firma cum vrei tu. In plus, merge cu firma afara doar daca ai numai cativa beneficiari iar astia sunt ok sa-ti plateasca in Euro/lire intr-o banca din afara (care pentru ei inseamna costuri - schimb valutar, swift). Adica nu poti face miscarea asta pentru nici un fel de business de retail. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? niste gunoaie de parlamentari si de hoti ar trebui kalasnicovul la timpla lor taxa forfetara la firma in minus 12 mil pe trimestru ce oameni suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate