Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Punem lacat pe afaceri?

cretu

Postări Recomandate

Re: Punem lacat pe afaceri?

pt fofliu problema ca cei care au lanturi de supermarketuri nu platesc amenzi asta ai uitat sa argumentezi acei mari patroni au spate si cunostinte poate tu vrei sa lucrezi cinstit paote ai uitat sa bati in casa pt ca ai avut trei oaemni la rind sau efectiv din lipsa de hirtie la casa de amrcat ce eset rau in asat poti sa afci excrocherii cit china daca luai banii si ii tineai in buzunar era alta tot furt se numea asa ca tu ai fost cinstit ai lasat banii in sertar problema este ca nu i-ai batut si nu cred ca este o crima ce ai afcut problema este ca ai semnat trebuia sa refuzi

dar ei te sperie ca daca nu semnezi iti dau amenda si mai mare,si inca un argument nu au voie sa vina ami devreme de 6 luni sau o data la 6 luni bafta

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Daca violez una de 17 ani imi iau 7 ani,daca violez o baba de 70 logic ar fi sa scap cu 30 zile ..???!! Ai gresit ,meriti sa platesti indiferent cat de mare este afacerea ta .Amenda este o taxa pe prostie pe care fiecare o platim din cand in cand.Solutia muncii la negru este ,,acceptabila" intyr-o anumita masura ..altfel incepe haosul si tot pe carca noastra cade magareata.

:ha: Cand violezi o baba de 70 de ani ...mai primesti bonus, inca una! :ha:

Foarte corect punctul tau de vedere! Si in acelasi timp foarte realist! Desi aparent aparem ca o tara permisiv fiscala in EU din punctul meu de vedere (am umblat ceva si pe afara) la noi se practica in mod voit "dictatura fascista fiscala" ... cu tente horor si in alte domenii!

Adica fura unu o gaina de foame primeste 10 ani intr-o puscarie de maxima securitate ...altul devalizeaza o banca si primeste o excursie in Bahamas! Asta e treaba? 5 pe-o baba, si aia cu p...a [pana] slaba! :hi

Drept urmare ma ofroadez un musuroi maro (in stropi) in basca lor ... si caut caile domnului mai de pe la sud de Dunare! Nu-mi surade foarte tare ideea ...dar m-am saturat sa le bag niste bani in buzunar unor indivizi care nu se satura niciodata si stau in continuare la poarta mea balind si cu toporul in mana! Mi-am schimbat nr de la poarta cu "azi va dau la m..e [mere]!" Mi-am schimbat numele strazii in "blogudarea"! Mi-am schimbat chiar si buletinul ala vechi si cu dungi rosii (vreo 4) ...Sa ma caute miertzi sa le dau ce am de dat! Deci dragii mei asta e solutia ...Schimbam dioptriile, schimbam optica, schimbam tactica ... :grin: Si "judecam" criza dupa cum vrea muschiu nostru!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Eu nu am spus ca fofiu nu ar munci cinstit,sau voi..Am spus doar ca greselile se platesc.In alta ordine de idei abuzurile se platesc si ele la randul lor.Cand esti gasit cu + iin casa de marcat nu ai de ales.Platesti sau ,,ungi"..Pot si eu sa spun: ,,De ce pe ala cu magazinul din colt ( de 6mp) il ierti si pe mine cu magazin de 100mp nu ma iertii ...?" De ce sunt eu vionovat sa platesc mai mult pt ca m-a dus mintea mai mult." Sa iti mearga mintea este o crima.Este rusinos sa furi,sa inseli, (pe cel de langa tine ) este rusinos sa doresti moartea caprelor vecinului doar pentru ca are mai multe decat tine.Tipic plaiurilor mioritice.

In fine ,o chestioe pe care trebuie sa o inteleaga tot romanul : Nu este obligatoriu ca tot romanul sa aiba o afacere! Cine stie,trece valul cine nu se urca in barca altuia. Sistemul ne invata sa fim rai,dar pana la a incepe sa plangem in pumni ca nu mai putem de greu este cale lunga.Totul are o rezolvare.

Dalmatianul: am prieteni care s-au lovit de aceeasi problema ca tine si inca nu au gasit rezolvare ..

PS-tiganul nu are aceleasi drepturi ca si tine : el este minoritar ,adica are mai multe drepturi.

Link spre comentariu

dar atunci nu zi ca este tot una magazinul de la tara cu un supermaket

nu ca nu ma dus capu' dar nu am posibilitatea sa deschid la oras si mai ales un supermarket

ps

adica tot aceiasi amenda sa o platesc si eu ca si tine nu? eu sa nu traiesc numai tu NU ar mai trebui sa existe magazine la tara nu?sa vina si taranu la tine la supermaket sa traieti numa tu ca pe noi astia de la tara nu ne duce capu'

eu nu zic sa platesti tu mai mult dar nici eu sa platesc cat tine

ma repet daca tie iti da o amende de 8000 de lei tu nu te simti dar eu falimentez si apoi cum este

ps imi cer scuze daca te-am jignit nu am treaba cu dvs domnu serghei nu ma refer la dvs

Suzuki
Link spre comentariu

u2_2 Polemica pe tema asta e intr-adevar lunga, si nu cred ca-i locul aici, aici intram sa ne bucuram de hobby-ul nostru sau sa chibitam pe altii.

Noroc! :x

:g

:g

Suzuki
Link spre comentariu

@ Serghei : Nici eu nu sunt in totalitate de acord cu cele spuse de tine. Adica "chestiile" (ca altfel nu ii pot numi) astea de la garda, primarie si alte alea, daca au foamea in gat, iti gasesc ei ceva sa te amendeze sau sa te amenintze ca te amendeaza, oricat de corect ai fi si oricat de "in regula" ai fi.

Eu pana acum nu am vazut, sau auzit, firma care sa fie 100% ok din toate punctele de vedere pt ca, pe toti pe care i-am intrebat mi-au raspuns ca daca ai fi 100% ok nu ai mai fi rentabila firma.

Si atunci, garda sau primaria (si aici ma refer la aia de jos - inspectorasii), ce fac ca sa pape si gura lor ceva? Pai nu o sa se duca la ala la supermarket, pt ca ala are deal-ul cu pestii mai mari, ci o sa vina la magazinele mici de cartier, de sat, etc. Ei stiind ca aceste magazinashe nu pot supravietzui daca sunt 100% ok si stiind ca daca te scutura nitzel sari cu spaga pt ca nu iti vei permite o amenda de 8000.

Eu cred ca nu exista firma in Romania care sa nu fure statul intr-un fel sau altul.

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

ce sa ma consult asta-i adevaru' am eu 17 ani da imi dau seama cei bine si cei

ps orice ai face tot iti gaseste ceva si cum este asezata marfa pe rafturi iti baga o amenda si multe alte maruntisuri de care nici nu gandesti ex pt paine tre sa ai raft separat pt fiecare marca de paine si gramaj deci unde am eu atata spatiu daca am un amarat de magazin la tara deci nu exista tot iti gaseste ceva chiar credeti ca magazinele mari sunt in regula tot chiar credeti ca lor nu le pot gasi nimik daca vor deci daca vrea iti poate baga devina orice si cum esti imbracat deci la tara nicio sansa sa fii totul ok

cum mai zicea cineva pe forum ei au procent la ce amenzi dau deci ei isi iau leafa pe spatele nostru

Suzuki
Link spre comentariu

de ex eu am un caiet unde dau la oameni pe datorie dc dau pe datorie?

oameni nu au bani traiesc de peo zi pe alta bani le trebuie si la altceva.

adevarat exista si oameni care au bani si iau pe datorie bautura si altele dar majoritatea nu au ce face tre sa traiasa si nu pot numai asa

de acest lucru se poate lega pt acest lucru iau amenda (a fost un exemplu)

daca nu dau pe datorie nu vand aproape nimik adevarat se plateste datoria cand vine pensiile si se iau salariile dar nu tot timpu

Suzuki
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Fofiule,ai dreptate tata dar nu poti compara un super-markt cu un magazin de sat.Faptul ca au venit aia chititi sa te arda tine de ,,prieteni" ..adica de scumpi tai vecini sau concurenti...Crede-ma ca nu ma bucur de necazul tau .Trebuie doar sa inveti sa te ,,invartesti" si las-i pe altii .Tu trebuie sa te descurci..ce treaba ai cu ceilalti..?!!

Busu, daca vor sa te faca ai dreptate ,te fac de nu te vezi..asa este ...Dar din pacate legile in tara sunt ca o bariera ,Cainii trec pe dedesupt,Hienele o sar ..iar Boii (adica noi ..sau cel putin eu ) raman cu coarnele intepenite in ea..De ce sa te lupti cu legea cand poti sa o faci sa lucreze pt tine (in majotitatea cazurilor) ..De ce sa nu devenim procesomani ?? Avocatii din RO ar trebui sa se gandeasca la stilul celor de afara in procese cu statul,sau SC..adica ,,n% din ce scot este al meu ,pe tine nu te costa nimic."..Si ii dau avocatului si 50% din ce scoate ,si el vra sa scoata cat mai mult ..el are bani pt taxa de timbr..are minte ..relatii .etc..Pana atunci traim din ,,grasime"...cine mai are ..pe urma ,,om vide".

Link spre comentariu

.......chioshk......supermarket........GARDA nu iarta.......daca esti papagal iei amenda, daca ai papagal dai spaga si scapi o perioada......e ca un abonament la fisc.....vorbesc pentru ca ma invart in domeniu...... :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

nu am nimik cu ceilalti spun doar ca legea nu este buna si ar trebui aplicata altcumva

acolo am dat un exemplu toata stima pt patroni de supermaket nu sunt impotriva lor sunt impotriva statului care a facut legea asta de doi bani care le permite celor de la garda sa faca diferenta pt noi (mici intreprinzatori) adica daca de maine mai functionez sau nu si ma tine pe mine tot cu frica da daca ma inchide ce fac? intelegi

Suzuki
Link spre comentariu

@fofiu........lucrurile se intampla in felul urmator : ei vin joaca teatru, tu te uiti dupa care platesti biletu.....fie ca ti a placut piesa sau nu...........

p.s....intradevar amenda devine mai mica daca spaga se mareste..........totul trebuie rezolvat pe loc cu zambetul pe buze.........

Link spre comentariu

cine spune ca in romania se poate sa ai o afacere si sa scapi daca vine garda ala sau are firma cu zero activitate sau vb din povestile altora.Se poate sa scapi doar daca ai relatii, dai spaga sau platesti amenda.

NU EXISTA SA NU TE PRINDA DACA VREA.REPET DACA VREA, SI PE BAZA LEGII. PUNCT

cine zicea ca dupa ce la verificat garda la el in sediu, l-a intrebat daca scaunul pe care stau are numar de inventar :twisted: si ia mai tras una.

caz concret: firma mare verificata dupa 5 ani, amenda de vreo 40k euro....adica vreo 9k/an... la cifra lor de afacere vax albina..patronul merge si depune contestatie bazandu-se pe pile ca o scoate la capat cu ei. a doua zi au venit si i-au dat 80 k amenda ( pilele erau plecate in concediu in afara tari :ha: )

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

@fofiu........lucrurile se intampla in felul urmator : ei vin joaca teatru, tu te uiti dupa care platesti biletu.....fie ca ti a placut piesa sau nu...........

p.s....intradevar amenda devine mai mica daca spaga se mareste..........totul trebuie rezolvat pe loc cu zambetul pe buze.........

CORECT. Cine are nr de inventar pe mobilier,vitrine,lampi..etc ? Cine are fisele de protectia muncii la zi? Cine are angajatii cu analize medicale la zi? Cine preda banii din incasari la banca? Cine are caiet pt declararea sumelor cu care vin angajatii la servici (comert) ..Cine are angajati care fumeaza in spatiile de lucru sau in fata pravaliei? Cine are foaie de parcurs pe auto ? Cam putini vad..!!!

In fine,problema este ca orice am face daca este sa o furam o furam.Asta nu inseamna sa disperam si sa punem lacatul !!! Facem altceva,lucram mai cu ,,atentie " si mai ,,la umbra"....ne facem prieteni mai multi si mai ,,,asezati"...ce nu reusesc unii sa inteleaga este faptul ca aceasta criza economica va inchide multe afaceri si nu sistemul romanesc ( care a shubrezit si el destul carutza)...Daca pana acum a-ti produs bani,sigur o sa puteti sa faceti asta si de acum inainte .Poate mai putini,dar vor fi..Nu mor caii cand vor cainii .

Link spre comentariu

Tare faza cu teatrul :ha: :ha:

Pe mine ma amuza cind joaca piesa"Politistul bun,politistul rau" :ha: :ha:

Dar sunt asa de prosti ca actori ca daca ar fi pe scena ar arunca oameni cu oua in ei :ha: :ha:

Hai baieti,mai optimisti!Am supravietuit dictaturii si comunismului...si istoria se repeta...din pacate.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Pe mine ma amuza cind joaca piesa"Politistul bun,politistul rau"

Sa iti spun duma patita de mine astazi:

Stau ca omul la semafor sa fac stanga (semafor prin care trec de cel putin 2 ori pe zi, deci il cunosc), se face verde si din sens opus (unde garantat era rosu)apare o masina de politie fara girofar, fara nimic trece pe langa celelalte masini si imi taie calea. Eu pun frana ii las sa treaca si le zic: "hai domne asa pe fata". In momentul asta oficerii se oftica si urla la mine sa trag pe dreapta, dau drumu la girofar, intorc masina si se iau dupa mine. Opresc si apare la geam un gigel care se prezinta si imi cere actele. Eu il intreb pentru ce si el imi spune ca nu am acordat prioritate si ca sa ii dau actele. Intre timp apare celalalt (cel care era la volan si se ofticase) si reluam povestea. Cand am cerut dovada faptului ca nu am acordat prioritate imi zice: "Daca vreti oprim un martor sa semneze si mergem la sectie", eu am zis ca nu am actele la mine, iar el a replicat ca in cazul asta imi pune catusele si ma duce la sectie unde ma aresteaza.... intre timp celalt vezi doamne incerca sa il potoleasca. Intr-un final, dupa ce lumea care trecea pe strada incepuse sa ii ia la misto, ba chiar se oprisera cativa sa le spuna ca nu au dreptate, am inmanat actele domnului agent (adica buletinul si talonul, caci permisul chiar nu il aveam). Moment in care cel rau se urca in masina, iar cel bun se intoarce in intersectia cu pricina (probabil sa se uite la semnafor). Dupa o perioada de timp (vreo 10 minute) apare cel plecat sa se uite la stele si ii spune ceva celui din masina... din acel moment nici vorba de semaforul cu pricina, ba chiar ma cheama in masina la ei sa imi spuna ca ei de fapt urmareau un suspect care furase un telefon mobil.... faza la care eu le zic: bine, bine... urmarire... urmarire... dar stati aici cu mine de vreo 40 de minute ce s-a intamplat cu urmarirea..... Nimeni nu zice nimic, imi spune sa ma duc in masina ca vine el la mine cu procesul verbal. Ma duc inapoi la masina si apare "cel bun" si incepe sa imi zica cum ca ei fac si ca ei dreg si ca ei sunt de fapt de partea noastra a soferilor and crap. Apare si celalt si aflu ca am luat amenda 360ron pentru ca nu am permisul la mine..... moment in care ma uit la el si ii zic bine... bine dar acordarea de prioritate... faza la care el se uita la mine si ma intreaba daca am terminat dreptul. Am luat procesul verbal pe care am sa ma duc maine sa il contest si am plecat...

Cel mai trist este ca in tot acest timp am incercat sa sunt la "telefonul cetateanului" gasit pe site-ul Politiei Rutiere a Mun. Bucuresti, unde a raspuns un operator sictirit care mi-a spus doar ca daca am vreo problema sa ma duc a doua zi sa fac reclamatie, iar cand am avut tupeul sa mai cer venirea unui echipaj de politie mi-a spus clar si sec ca ei nu au timp de asa ceva...

p.s. Daca nu ma insel acestor domni agenti noi le platim la stat cotizatia pentru sanatate.... si pentru pensie... si da nu imi pica deloc bine cand la salariu in loc de 7k primesc doar 4k.... restul fiind taxe si alte porcarii

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

@asfalttango......sunt in multe feluri, dar nu prosti..........vin iau cascavalu de la noi si il feliaza la centru....feliile nu sunt egale..... :grin:

P.S...amenzile sunt strategic gandite.....sa aibe prioritate spaga........ii detest dar in locul lor ash face la fel...... :ha: ......BANUL ne joaca cum vrea el......un simplu exemplu : vrei troliu simex bari OME cu ce le cumperi? !?!?!?!?!? :app :T

Link spre comentariu

Ca si actori sunt slabi :h5

Cred ca ii duce mintea dar pacat ca ii duce numai la prostii si spagi.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare