fofiu Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? serghei-aro: CORECT. Cine are nr de inventar pe mobilier,vitrine,lampi..etc ? Cine are fisele de protectia muncii la zi? Cine are angajatii cu analize medicale la zi? Cine preda banii din incasari la banca? Cine are caiet pt declararea sumelor cu care vin angajatii la servici (comert) ..Cine are angajati care fumeaza in spatiile de lucru sau in fata pravaliei? Cine are foaie de parcurs pe auto ? Cam putini vad..!!! In fine,problema este ca orice am face daca este sa o furam o furam.Asta nu inseamna sa disperam si sa punem lacatul !!! Facem altceva,lucram mai cu ,,atentie " si mai ,,la umbra"....ne facem prieteni mai multi si mai ,,,asezati"...ce nu reusesc unii sa inteleaga este faptul ca aceasta criza economica va inchide multe afaceri si nu sistemul romanesc ( care a shubrezit si el destul carutza)...Daca pana acum a-ti produs bani,sigur o sa puteti sa faceti asta si de acum inainte .Poate mai putini,dar vor fi..Nu mor caii cand vor cainii . :C fii sigur ca nu o sa pun lacatu' doar nu merge firma din '92 degeaba si acum sa pun lacatu dupa atata drum ps oricum statul roman este :ce :ce si nu merita sa ii scoatem noi din rahat dar problema este suntem in aceiasi groapa cu ei daca iesim noi indirect ies si ei la noi in spate apropo eu vreau sa stiu cati dintre ei poate sa-si justifice tot ce au da un control la sange nu ce se face la noi sa vad apoi care este curat sau sa vad rapoartele de activitate ale fiecarui parlamentar sa vad ce munca a depus el a dormit in parlament sau a jucat solitaire pe bani nostri pe bani statului :ce :ce .... dar deja incep se se vada deja iese la iveala tot mai multe Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Mi-a placut foarte mult aceasta replica: "Politica Guvernului in domeniul economic poate fi rezumata in trei propozitii: 1. Daca ceva se misca, taxeaza-l; 2. Daca se misca in continuare, mareste taxa; 3. Daca inceteaza sa se miste, subventioneaza-l." Ronald Reagan Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Poate nu inteleg sau nu am prins rationamentul, am vazut si mai devreme. Nu prea vad de ce tot se ia in calcul TVA. Ala doar trece pe la tine. De plata ai la stat doar 16% sau forfetarul, ca firma. Daca vrei sa scoti bani din firma mai ai 16% impozitul e dividente. Mai ai impozitele si taxele locale. Nici eu nu sunt deacord cu forfetarul, mai ales acum cand mi se calculeaza dupa cifra de afaceri a anului trecut, cand a fost de 5 ori mai mare pe primul semestru fata de anul asta. pai daca nu vrei sa iei in calcul tva-ul pe care-l facturezi....atunci fii atent aici: cind cumperi piine platesti tva? cind cumperi pantofi platesti tva? cind cumperi benzina platesti tva? cind cumperi prezervative platesti tva??? atunci dupa ce platesti impozit pe profit si cel pe dividende mai platesti si tva?...eu zic ca da zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Platesc TVA-ul de care spui tu doar la ce consum eu persoana fizica, paine, benzina, prezervative si ce mai spui tu. Deci il plateste consumatorul. Nu amesteca administratorl cu firma. Daca sunt cheltuieli pe firma il recuperez, iar daca revand produsele acestea il "dau mai departe" plus cel aferent adaosului comercial? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? intradevar...dar vorbesc de total impozite pina sa ajungi sa te folosesti de banii pe care tu i-ai muncit zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Aici e diferenta intre TVA si impozite. :grin: De TVA n-ai cum sa scapi, e in pretul final al oricarui produs. :h5 Iar TVA-ul il platestenumai utilizatorul final, Clientul "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? asta vroiam sa ne intelegem.... deci in calitate de consumator dupa ce platesi toate angaralele pe firma respectiva...ca am mai uitat de impozite pe salarii si altele ajungi sa platesti si tva. ma scuzi....nu mai ramii cu 49%...ci cu mult mai putin si asta nu ar fi o problema daca ar face ceva folositor si pentru noi cei care mai platim impozite imi vine sa ma angajez la stat... :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Mie imi vine sa fac afaceri cu statul, dar nu vrea statul cu mine. :ha: :ha: :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? nu dati bani pe lacate ca-i dati degeaba ... guvernul a cerut oferta de pret pt. un lacat urias ... vor sa-l puna pe tara; apoi o sa iasa in fata hopamitica asta de premier sa recunoasca falimentul scumpei noastre tarisoare ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? eu nu vreau...am un amic de a construit o scoala cu 200 angajati....acum nu mai stie pe unde sa se ascunda sa nu-l incinga aia...si stie si de legea 10... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Nu domnilor, n-ati inteles! Afacerile cu statul fac numai oamenii statului, ei semneaza, ei i-au banii, restul se pacalesc sa creada ca se poate si ajung in faliment pt ca statul nu plateste oricui, doar celor alesi. Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Nu domnilor, n-ati inteles! Afacerile cu statul fac numai oamenii statului, ei semneaza, ei i-au banii, restul se pacalesc sa creada ca se poate si ajung in faliment pt ca statul nu plateste oricui, doar celor alesi. :g ....si pe care noi, pardon ca eu nu mai fac asta, ii votam! :P :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 22, 2009 Autor Partajează Postat August 22, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Pai, ca sa faci afaceri cu statul, trebuie sa fi deschis de foarte multe ori innainte usile cu capu si cau mainile pline. Pe langa asta, trebuie sa ai un "dosar" bun la partid. Apoi, daca ai prins bussinisu, cand faci oferta de pret, trebuie sa iei din start in calcul si comisioanele: - Primul este legat de obtinerea informatiilor despre eventuala licitatie sau negociere directa; - urmeaza cel pt a obtine informatiile despre un eventual caiet de sarcini; - vine cel pt a afla care sunt ofertele contracandidatilor; - apoi, cel pt a castiga detasat licitatia pt ca esti cel mai capabil; - si, dar nu ultimulo, vine comisionul pt semnarea contractului, unde, se duce minim 5% pt cel ce da semnatura finala. Daca ai depasit suma alocata, va trebuii sa invarti hartiile si sa incerci sa mai scoti niste bani printr-o suplimentare si un aditional la contract. Se rezolva si asta, dar, va trebuii sa o iei de la capat cu o parte din p-rimele faze: deschis usa cu capu.... etc. Astea sunt afacerile cu statu. Daca esti bine infipt, iei 3 lei si cheltui 2. Daca nu, ghinionu tau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Pai, ca sa faci afaceri cu statul, trebuie .................... Astea sunt afacerile cu statu. Daca esti bine infipt, iei 3 lei si cheltui 2. Daca nu, ghinionu tau. Asta ce e?!? Ghidul micului intreprinzator in relatia cu statu`?!? :ha: :happy :C REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat August 22, 2009 Autor Partajează Postat August 22, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Cruda realitate si un exemplu clar cum sunt cheltuiti banii pe care ni ia statul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Punem lacat pe afaceri? Va marturisesc sincer ca ultima oara am platit impozite cam prin 98 de atunci statul a luat de la mine multa ...........din aia de se termina in UE. :P Numai de jegul asta de TVA nu pot scapa ca e bagat in toate cele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate