Max Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Am fost instiintat insistent ca daca nu ma duc la banca sa imi actualizez datele personale (care sunt aceleasi de fapt), conturile mele vor fi blocate. Asta e noua directiva a BNR. Hai sa zicem ca e ok dar partea aiurea e faptul ca trebuie sa completez un formular in care , pe langa datele personale cum sunt numele, adresa etc, trebuie sa trec si adresa de email, numarul de telefon mobil si fix, PSEUDONIM-ul meu , ce muncesc si unde, sursa banilor pe care ii depun in cont, si daca sunt implicat politic. Consider acest forumular o mare aberatie. Asta s-a intamplat la Reiffeisen Bank. Am completat forumularul si astept reactiile pentru ca la meseria mea am scris "femeie de servici" iar la implicarea politica am scris ca nu ii intereseaza. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Am completat forumularul si astept reactiile pentru ca la meseria mea am scris "femeie de servici" mai precis :tehnician de salubritate publica :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Primit in 10 Aug 2009 prin sms : De la 0723 300 064 BRD : Conform regulamentului BNR nr. 9/2008 va asteptam pana pe 1 Oct 2009 la cea mai apropiata agentie BRD-GSG pentru actualizarea datelor cu caracter personal. Nu am avut niciodata treaba cu aceasta banca... "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania am vazut si eu ceva de genul pe undeva....deabia astept sa ma duc sa vad...si daca e asa cum zici eu promit ca o sai ii injur de mama si sai oblig sami ia declaratia. asa ceva.... :P isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Am fost instiintat insistent ca daca nu ma duc la banca sa imi actualizez datele personale (care sunt aceleasi de fapt), conturile mele vor fi blocate. Asta e noua directiva a BNR. Hai sa zicem ca e ok dar partea aiurea e faptul ca trebuie sa completez un formular in care , pe langa datele personale cum sunt numele, adresa etc, trebuie sa trec si adresa de email, numarul de telefon mobil si fix, PSEUDONIM-ul meu , ce muncesc si unde, sursa banilor pe care ii depun in cont, si daca sunt implicat politic. Consider acest forumular o mare aberatie. Asta s-a intamplat la Reiffeisen Bank. Am completat forumularul si astept reactiile pentru ca la meseria mea am scris "femeie de servici" iar la implicarea politica am scris ca nu ii intereseaza. :grin: Max-ule, se pare ca nu i-ai educat bine, chiar ieri au incercat acelasi lucru cu mine, dar am refuzat, stiindu-ma de "nebun" si ca le-am mai facut scandal, a mai fost acum vreo 2 ani treaba asta, cand le-am zis ca fac banii din prostitutie , si ca postul e de gigolo care f...te curvele de la stat si pe cele care nu au ce face prin alte institutii. Asa ca ieri pana la urma, au renuntat la obligatoriu, si ca ar fi fost bine. Le-am explicat ca ar fi bine sa-si reduca comisioanele si personalul daca nu au ce face . Nu de alta dar sunt destui avocati care abia astepta un proces bun pt blocarea contului fara motiv real Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania ATENTIE cu Reiffeisen Bank!!! Is cei mai mari tepari in domeniul bancilor. Te iau si te vand cum pot ei mai bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania hackeri maica, sint atacuri de tip phishing, 80% au avut drept tinta Raiffeisen Bank. am primit si eu ceva similar desi nu am avut niciodata cont la ei. e si un articol in presa de ieri. DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Primit in 12Aug 2009 sms : Plateste rata de credit la timp si ai de castigat ! Saptamanal 20premii x1000 Lei si o Dacia Sandero lunar .Detaliile companiei in agentiile BRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania bravo domnu' MAX :1 :1 :1 :bravo :bravo chiar imi place ce ai facut esti tare numai respect :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp DOAMNE cand ajungem si noi sa traim intr-o tara normala Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Astia undde am eu card sint mai subtili, ING adica , Daca i-ti actualizezi datele personale ai sansa sa castigi 3000 euroi , Si sigur pune lumea botul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania este de prisos sa specific ca nici o banca nu trimite NICI un mesaj email serios. Nu deschideti, nu raspundeti si nu completati nimic trimis de banca pe email Banca nuj trimite nimic la clienti. ESTE FISHING !!!! LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Va mai atrag atentia asupra unui aspect: bulangii de la banca contra unor sume de bani ...dau listele cu detalii complete unor terte persoane de la asigurari sau alti dobitoci de acest gen care te suna si te streseaza sa faci asigurare de viata sau cu nu stiu ce aspiratoare mega-ultra-performante! Niciodata acesti dealeri de asigurari nu se adreseaza muncitorilor sau oamenilor cu situatie materiala precara! Cand l-am intrebat pe un mugitor deasta de unde are nr meu de telefon mi-a raspuns sec: de la banca! :ha: Si i-am zis: "cand o sa-mi cumperi riscul de fi :ce in gura de mine ca m-ai deranjat atunci sa suni!" consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania E directiva BNR catre bancile comerciale. Eu nu am primit nimic in e-mail, doar la tonomat cand scot bani si cer chitanta ma tot ameninta. Nu am completat nimic, le-am spus doar ca nu s-a schimbat nimic; i-am intrebat ce ma tot cheama pentru asta, si mi-au raspuns ca nu-i pentru "cei ca dvs" (whoau, m-a dat pe spate...) ci pentru cei care au conturi deschise de multa vreme, fara sold si fara miscare, vor sa faca un pic de curatenie. Chestie care mie mi se pare improbabila, nu vad cum ar putea ei desfiinta un cont daca eu nu trec pe la banca 10 ani... Sau, ma rog, ei ar putea la cererea BNR, dar vorba cuiva de mai sus, ar iesi un mare circ. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania ref vanzare de date: exista in Ro o lege a culegerii si prelucrarii de date cu caracter personal, am inteles ca sunt amenzi destul de mari, pana la retragerea autorizatiei de operator de date personale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania apropo de e-mail-uri si eu primesc tot felul de mesaje de la "raifansen bank" si eu nu am nici o legatura cu banca nici nu am implinit 18 ani :pr Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 12, 2009 Autor Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania La mine nu e vorba de instiintari primite pe email. Am fost azi la banca ca sa fac o plata si m-au informat ca trebuie sa completez si formularul cu datele personale, in caz contrar conturile mele vor fi blocate. Nu am putut face plata pentru ca nu am avut buletinul la mine. :P Culmea e ca pentru completarea formularului nu a fost o problema faptul ca nu am buletinul la mine. Au luat o copie dupa buletin pe care o aveau ei la dosar de cand am deschis contul si au atasat-o formularului. Oare ce se intampla cu banii din cont daca eu refuz sa completez formularul iar ei imi blocheaza contul? Imi dau banii inapoi inainte de a bloca contul? Sau pur si simplu ei pastreaza banii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Raiffaisen Bank.... Am avut un cont la ei acu 2 ani. L-am tinut deschis fix 5 luni, paoi l-am inchis. Mi-au cerut o suma "debit" de vreo 30 de lei pentru gestionare cont. Ok, am platit. Dupa inca 2 luni, ma suna o tipa, sa-mi spuna ca trebuie urgent sa mai platesc inca 14 lei pentru acel cont, altfel risc sa intru in CRB (sau cum dreq s-o numi). I-am spus foarte "frumos" in stilul meu specific si inconfundabil, ca acei 14 lei sa-i ia din salarul tipei de la ghiseu care a uitat sa-mi spuna asta acu` 2 luni... apoi am ramas brusc "fara semnal". Dupa toata perioada asta n-am intrat in nici o lista a datornicilor la banca, iar acuma vad ca aceeasi poveste, se repeta. Numai ca de aceasta data se repeta cu Zapp-ul.... `tui in gura ! OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Numai ca de aceasta data se repeta cu Zapp-ul.... `tui in gura ! Cunosc problema cu zapp...dar la mine predasera cazul unei firme de recuperari debite....si asta dupa 2 ani de zile...pana nu mi-am luat avocat n-am scapat de ei...dar nu le-am dat nimic,asta m-a uns pe suflet...oricum nu era vorba de suma(care oricum era micuta) ci de princippiu...nu aveam de ce sa le dau banii solicitati pt ca renuntasem la serviciile lor F F F PROASTE... daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania pt ca renuntasem la serviciile lor F F F PROASTE... !!! EXACT !!! Numai ca in cazul meu... sa vina cu firme de recuperari debite.... ca nu am nimic pe numele meu.... absolut nimic. De fapt am... o intreprindere individuala ( i. i. ) fara bani, fara bunuri, fara datorii la stat (asta pt ca sunt scutit de impozit), cu un singur cont in banca care e gol de cand am deschis "firma". In ziua de azi traiesti mai bine pe cont propriu decat prin firme. Ele sunt doar... de vedere. Legat se Zapp... Mai am pus intr-un sertar, toate instiintarile lor si amenintarile. Nu a fost nici o instiintare trimisa la termen. Adica... Ma anuntau ca daca nu platesc pana pe 15 Aprilie datoria, "o sa mi-o sug singur". Scrisoarea ajungea la mine in plicul original, sigilat, debia pe 20 Aprilie. Si nu a fost una, ci toate....vreo 5 la numar. Pai sa nu-i f**i in gura ??? Posta Romana isi facea treaba, livrarea in 2 zile. Insa acel plic era pus la posta din Bucuresti pe 17-18 Apr. Adica dupa data scadenta.... Ce mama dreq sa platesti la timp ? De fapt... de ce sa le mai platesti ceva, cand oricum trebuie sa le mai platesti si in plus.... ca doar ai intarziat cateva zile..... M-am lamurit si cu bancile... am un cont pe p.f. la o banca (cont cu 10 lei in el), un altul la o alta banca, pe i.i., cu 0 lei in el. Abonamentul la Orange l-am trecut pe cartela ca vorbesc de vreo 4-5 ori mai mult decat pe abonament, la un sfert din bani. Restul... noi sa fim sanatosi. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Ehehe, eu cu telefonia am avut orgasme multiple ...adica Prima data pe Conex ...abonament business de sute de dolari ... trecea timpul (ani) nici un avantaj ... factura din ce in ce mai mare, vb aproape aceleasi minute ...I-am prins cu o golanie un minut taxat de 4 ori!!! Am rupt imediat acel contract desi nu eram la final ...nici in ziua de azi nu mi-au cerut una de-un leu Zapp ...la 3 luni solicitam un aparat nou ca nu rezistau la cat folosesc eu telefonul ...pur si simplu crapau! Am rupt si cu astia contractul ...si le-am trimis in scris ca atunci cand s-o scoate un telefon capabil sa ma anunte ca redevin abonat! Orange - idem ca la Connex ... Si a venit criza ... :ha: :grin: Am cerut oferte la prima mana, i-am strans de oua pe toti ...plasete, bocete, vaicareli ! Eram client gras - plateam la Orange cam 1500euro ptr comunicatii ...minim pe luna! Am opozitat ofertele de la unii la altii: "care da mai mult si mai ieftin, devine femeia mea" care nu, ramane nemaritata! Dupa 2 luni de stres ptr cele 4 companii de telefonie (ca intrase si Cosmote in hora) care sa ia "cascavalul" ... Orange cedeaza si imi propune o megaoferta! Vb cu 300 euro/luna aproape nelimitat (la niste tarife extrem de mici)... Mi-au dat un pachet de minute pe care nu-l consum niciodata (10.000) + diverse alte avantaje in fiecare luna! Cu creditul strans la ei in aproape un an (minutele ramase nevorbite) cred ca pot sa-mi iau acum un Patrol! Inainte ma pupam in cur cand venea factura 1000 euro ... :ha: In ceea ce privesc terminalele cele noi sunt de cacat, mai mult de 6 luni nu tin telefonul ca nu rezista! Caut cu disperare sa-mi iau un 6310i (unul old stile) dar n-am avut noroc sa-l gasesc! Am avut doua astfel de terminale care au rezistat peste 5000 ore vorbite fara reparatii! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nucu Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Eu aveam uitat un cont la brd cu o dobanda f mica. M-am dus sa-l modific intr-un con cu o dabanda mai mare. Primul soc: formularul de mai sus care intradevar este o aberatie. Al doilea soc : a trebuit sa aduc o factura de utilitati de unde locuiesc. Bineinteles ca m-am enervat si am refuzat. Pana nu am adus o factura, nu am reusit sa-mi iau banii de la banca cu pricina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Eu aveam uitat un cont la brd cu o dobanda f mica. M-am dus sa-l modific intr-un con cu o dabanda mai mare. Primul soc: formularul de mai sus care intradevar este o aberatie. Al doilea soc : a trebuit sa aduc o factura de utilitati de unde locuiesc. Bineinteles ca m-am enervat si am refuzat. Pana nu am adus o factura, nu am reusit sa-mi iau banii de la banca cu pricina. stiti unde e bunba pe la noi...ca majoritatea se conformeaza si basta ia sa ii fi dat in judecata si sa iti dea banii tai, plus penalitati de intarziere, plus dobanda legala PLUS ONORAR F F MARE DE AVOCAT , sa vezi ca data viitoare o sa isi modifice ei regulamentele interne in funtie de prevederile legale in state se da in judecata orice institutie pentru orice fleac si toti se caca pe ei de frica si sunt ultralegali, la noi toti se pisa pe tine pt ca nu au avut de platit cheltuieli de judecata pt ca au incercat sa te oblige la lucruri ilegale facand abuzuri forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Soimule la noi lucrurile stau asa: Te judeci cu unul ...datorie + dobanda + penalitati + chelt de judecata + onorariu avocat ...la un moment dat iti da banii cuveniti ...stii ce iti zice instanta? la ce mai trebuie si restul (cheltuieli pe care tu le-ai facut deja) ...nu ti-a platit datoria? ?? :uameni :pr Si respinge toate incercarile tale de a iti recupera si acei bani ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Soimule la noi lucrurile stau asa: Te judeci cu unul ...datorie + dobanda + penalitati + chelt de judecata + onorariu avocat ...la un moment dat iti da banii cuveniti ...stii ce iti zice instanta? la ce mai trebuie si restul (cheltuieli pe care tu le-ai facut deja) ...nu ti-a platit datoria? ?? :uameni :pr Si respinge toate incercarile tale de a iti recupera si acei bani ... nu e asa daca pierde, pierde si cheltuieli de judecata si tot stai calm ca singura metoda sigura de a evita cheltuielile de judecata (si aici intra SI onorarul de avocat) este prin recunoaste la prima infatisare pretentiile celuilat in rest...cine pierde plateste, si mai nou, instanta nu are de spus nici un cuvant asupra cuantumul onorarului de avocat, acesta poate avea valori ridicol de mari forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Am fost instiintat insistent ca daca nu ma duc la banca sa imi actualizez datele personale (care sunt aceleasi de fapt), conturile mele vor fi blocate. Asta e noua directiva a BNR. Hai sa zicem ca e ok dar partea aiurea e faptul ca trebuie sa completez un formular in care , pe langa datele personale cum sunt numele, adresa etc, trebuie sa trec si adresa de email, numarul de telefon mobil si fix, PSEUDONIM-ul meu , ce muncesc si unde, sursa banilor pe care ii depun in cont, si daca sunt implicat politic. Consider acest forumular o mare aberatie. Asta s-a intamplat la Reiffeisen Bank. Am completat forumularul si astept reactiile pentru ca la meseria mea am scris "femeie de servici" iar la implicarea politica am scris ca nu ii intereseaza. :grin: Credeam ca sunt singurul care atunci cand fac plati catre persoane care ma cunosc scriu pe ordinul de plate ,,contravaloare servicii sexuale " sau ,, cv ciuperci cu heroine" ..etc... De ce trebuie sa actualizez niste date atata timp cat am un nr de cont unic si pe viata ...Si asa au redus cu 50% sumele tranzactionate online sau la bankomat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate