u2_2 Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Soimule la noi lucrurile stau asa: Te judeci cu unul ...datorie + dobanda + penalitati + chelt de judecata + onorariu avocat ...la un moment dat iti da banii cuveniti ...stii ce iti zice instanta? la ce mai trebuie si restul (cheltuieli pe care tu le-ai facut deja) ...nu ti-a platit datoria? ?? :uameni :pr Si respinge toate incercarile tale de a iti recupera si acei bani ... nu e asa daca pierde, pierde si cheltuieli de judecata si tot stai calm ca singura metoda sigura de a evita cheltuielile de judecata (si aici intra SI onorarul de avocat) este prin recunoaste la prima infatisare pretentiile celuilat in rest...cine pierde plateste, si mai nou, instanta nu are de spus nici un cuvant asupra cuantumul onorarului de avocat, acesta poate avea valori ridicol de mari cred ca ideea era ca-si achita datoria fata de tine in cursul procesului, deci inainte de sentinta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Mehala Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Nu va enervati - judecati-va! Va recuperati banutii cu penalitati si dobinzi si traieste si avocatul. In rest bancile cer detalii suplimentare, dar le predau mai departe, iar ACOLO se centralizeaza. In citiva ani nu mai miscam asa usor banii si nu mai putem invoca, la o adica, mosteniri, cistiguri la jocuri etc. Se stringe cureaua, toata lumea e obligata sa "dea in primire" : notarii, avocatii, bancile - sumele mai mari de 10.000 euro; societatile - tranzactiile peste 30.000 euro etc. Ne bucuram de ultimele zile de haiducie. NISSAN PATROL CADILLAC ESCALADE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Nu va enervati - judecati-va! Va recuperati banutii cu penalitati si dobinzi si traieste si avocatul. In rest bancile cer detalii suplimentare, dar le predau mai departe, iar ACOLO se centralizeaza. In citiva ani nu mai miscam asa usor banii si nu mai putem invoca, la o adica, mosteniri, cistiguri la jocuri etc. Se stringe cureaua, toata lumea e obligata sa "dea in primire" : notarii, avocatii, bancile - sumele mai mari de 10.000 euro; societatile - tranzactiile peste 30.000 euro etc. Ne bucuram de ultimele zile de haiducie. in citiva ani va fi ca in west. daca nu-i lasi sa-ti incaseze ei singuri banii din cont nu iti fac abonament la apa, gaze, telefon, cablu, etc. si daca paltesti ceva cu banii jos devii automat suspect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Aberatie Made in Romania Ehehe, eu cu telefonia am avut orgasme multiple ...adica Prima data pe Conex ...abonament business de sute de dolari ... trecea timpul (ani) nici un avantaj ... factura din ce in ce mai mare, vb aproape aceleasi minute ...I-am prins cu o golanie un minut taxat de 4 ori!!! Am rupt imediat acel contract desi nu eram la final ...nici in ziua de azi nu mi-au cerut una de-un leu Zapp ...la 3 luni solicitam un aparat nou ca nu rezistau la cat folosesc eu telefonul ...pur si simplu crapau! Am rupt si cu astia contractul ...si le-am trimis in scris ca atunci cand s-o scoate un telefon capabil sa ma anunte ca redevin abonat! Orange - idem ca la Connex ... Si a venit criza ... :ha: :grin: Am cerut oferte la prima mana, i-am strans de oua pe toti ...plasete, bocete, vaicareli ! Eram client gras - plateam la Orange cam 1500euro ptr comunicatii ...minim pe luna! Am opozitat ofertele de la unii la altii: "care da mai mult si mai ieftin, devine femeia mea" care nu, ramane nemaritata! Dupa 2 luni de stres ptr cele 4 companii de telefonie (ca intrase si Cosmote in hora) care sa ia "cascavalul" ... Orange cedeaza si imi propune o megaoferta! Vb cu 300 euro/luna aproape nelimitat (la niste tarife extrem de mici)... Mi-au dat un pachet de minute pe care nu-l consum niciodata (10.000) + diverse alte avantaje in fiecare luna! Cu creditul strans la ei in aproape un an (minutele ramase nevorbite) cred ca pot sa-mi iau acum un Patrol! Inainte ma pupam in cur cand venea factura 1000 euro ... :ha: In ceea ce privesc terminalele cele noi sunt de cacat, mai mult de 6 luni nu tin telefonul ca nu rezista! Caut cu disperare sa-mi iau un 6310i (unul old stile) dar n-am avut noroc sa-l gasesc! Am avut doua astfel de terminale care au rezistat peste 5000 ore vorbite fara reparatii! :h5 am eu un 6310i daca vrei, ca mi-am luat un sonim xp3 si am uitat data cand l-am incarcat ultima oara :ha: DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate