Naivatco Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 salut, am o intrebare legata de o pompa de apa de la o vitara '96, 16 valve, mai precis pierd apa prin spatele pompei, la imbinarea dintre corpul acesteia si teava cu pipe care face legatura atat cu radiatorul cat si cu incalzirea in masina. intrebarea mea este urmatoarea: teava de legatura este parte integranta a corpului pompei sau e piesa distincta fixata mecanic pe aceasta si etansata cu garnitura? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: pompa apa vitara salut, teava este atasata de pompa prin intermediul unei garnituri de cauciuc, este bagata pur si simplu in pompa si este tinuta doar de un surub ce fixeaza teava de blocul motor. Ar trebui sa te uiti totusi mai atent, ca apa sa nu fie prelinsa acolo si de fapt scurgerea sa fie din alta parte, respectiv prin gaurica din corpul pompei facuta in scopul de a "semnaliza" pierderea etanseitatii pompei, adica uzura simeringului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naivatco Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 Re: pompa apa vitara multumesc de raspuns mi-ai luat o piatra de pe inima. stii cum e... desfaci o gramada pana ajungi acolo si dupa ce ai ajuns vezi ca nu poti repara nimic si mai astepti si dupa piesa. m-am uitat si sigur curge prin spate, gaura din fata de pe capacul pompei de apa e uscata, presetupa e buna. mai mult ca sigur problema e la garnitura de imbinare a tevii din spate. oricum desfac si vad, daca e por in teava il sudez cu migul ca merge la fix, sau fac alta teava mai groasa in carne, daca e garnitura, oring sau altceva.... se gaseste. multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: pompa apa vitara cel mai probabil o sa fie de vina garnitura, o poti schimba cu alta sau o tii pe aia veche + silicon. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate