Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

plec in canada

soimu

Postări Recomandate

in perioada 2 sept-8 oct sunt in canada in toronto si in jurul lui

intrebarea 1.

cum imi fac permis de pescuit acolo, cat costa si unde e de mers (cine a mai fost)

intrebarea 2.

cine vrea sa ii cumpar maruntisuri de acolo sa spuna ce si sa vedem cum facem cu banii

intrebarea 3.

daca stiti ceva membrii de cluburi de offroad in zona, sa merg si eu o data cu ei

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: plec in canada

raspuns in locul Soimului.....cine va tine aici???? :grin: :grin: :grin:

mizeria, bascalia, incompetenta, spaga, militia...si toate cacaturile cu care ne-am obisnuit (din pacate)... si mai mult ca sigur LIPSA DE CURAJ de a incepe de la ZERO in alta parte !

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

@soimu

1. Calatorie placuta

2. Cu permisul de pescuit e asa din cate am inteles de la unchiul meu: Se face o afiliere la o organizatie sportiva de pescuit. Se plateste taxa de inscriere. Dupa care in fiecare district ptr fiecare zi de pescuit se mai plateste o taxa ...Taxele am inteles ca sunt destul de mici ...cativa dolari canadieni ...in schimb pescuitul este C&R! :grin:

@marius & worldscape

Soimu pleaca in Canada fizic! Virtual poate ramane in continuare alaturi de noi! Asta daca nu aveti nimic impotriva! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@soimu

1. Calatorie placuta

2. Cu permisul de pescuit e asa din cate am inteles de la unchiul meu: Se face o afiliere la o organizatie sportiva de pescuit. Se plateste taxa de inscriere. Dupa care in fiecare district ptr fiecare zi de pescuit se mai plateste o taxa ...Taxele am inteles ca sunt destul de mici ...cativa dolari canadieni ...in schimb pescuitul este C&R! :grin:

@marius & worldscape

Soimu pleaca in Canada fizic! Virtual poate ramane in continuare alaturi de noi! Asta daca nu aveti nimic impotriva! :grin:

merci yonut

si cum dreacu ajung eu sa ma afiliez la careva de pe acolo

ca e o intreaga poveste si pe la noi sa intrii intro asociatie

apai unde nu cunosti pe nimeni

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

@soimu Plecand in Canada, mai mult ca sigur ai si un prieten in zona respectiva si te poate documenta el, sau chiar poti pescui p-e permisul lui. daca are asa ceva. Cu permis , fara permis drum bun si vacanta placuta. Cu offroad-ul , numai la mica intelegere cu proprietarul terenului unde poate fi amenajat asa ceva. La "stat" nu gasesti teren de offroad.

@worldscape : :C

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

soimule, povesteste-ne ce si cum... :fh :j :top

1 am pesuit daor in jurul otaselor toronto, hamilton si burlington... am prins si un somon de cam 10 kg pe un rau de munte

2. am futut toti banii si nu mai am curaj sa merg sa vad alte moluri ca cardul e pe minus serios (chletuieli maxime au fost in Bass Pro Shop unde poti lua ce nu visezi...dar tot i-am gasit descoperiti la capitolu swich pt 2 baterii si huse impermeabile pt scaune de masina)

3. am fost si la Niagara si pe la ate obiective turistice (turnul din toronto, orasul subteran si alte cacaturi )

4. am gasit neste gume de 33/12,5/16 MT super la bani putini dar nu am gasit cum sa le trimit in tara

5. punctul 4 se poate inversa cu punctul 2 asa ca nu mai e de actualitate

6. am fost o tura prin nord unde oameni sunt mai rari ca cerbii la noi si invers

7. am fost la Cirqe du Soleil spectacolul OVO

8. am impachetat totul si desi mai am 10 zile pana plec spre casa.. as pleca maine

oricum, alta lume, civilizata si unde te simti om si iti e drag sa traiesti nu trebuie sa lupti ca sa traiesti

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare