avolocaru Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Cine a montat si testat cu succes un contor de motorina pe masina sa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Contor motorina E serioasa intrebarea?... Ca a mai fost un topic pe tema asta si-am ras de m-am imprastiat.... :ha: viewtopic.php?f=22&t=2524&hilit=contor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Contor motorina http://carunderconstruction.googlepages.com/popcorn.gif I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 Re: Contor motorina Ma aia nu-s sanatosi, propun celor abilitati sa formuleze o rubrica speciala " Sa mori de ras" in care sa adunam toate fenomenele paranormale gasite. Revin: a incercat cineva sa monteze un contor de motorina? Pe cei care m-au bagat deja in acea rubrica speciala ii rog sa studieze urmatorul link: http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1 dar ii sfatuiesc sa nu se mai oboseasca sa sune la ei, contoarele prezentate sunt pt motoare cu o turatie relativ constanta, adica vapoare barci etc. La automobile apare problema unor intarzieri de masura ale aparatelor in momentele de tranzitie ale motorului, cresterea sau scaderea brusca a turatiei, => erori destul de mari de masura. Tot cei de la firma imi recomanda sa incerc modelul VZO4, pe care ei l-ar fi montat pe niste tractoare. Totusi eu nu sunt foarte convins de solutia lor pentru ca pt o masina care nu are pompa de motorina nu cred ca se pot amesteca turul si returul de motorina. Deci DA, intrebarea este foarte serioasa. Dupa ce accesati linkul aveti in stanga sus "motoare diesel" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Contor motorina Care ar fi avantajele montarii unui astfel de dispozitiv? ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Contor motorina Avantajele sunt doar la firme sa nu se :ha: ,,evapore'' motorina din rezervor !!!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: Contor motorina Hmm care sunt avantajele? Eu intrebam asa de chichirez, poate vreau sa vad cat imi consuma masina cand merg "ca pestele in apa" :ha: . Nu am reusit sa vad poza cu apometrul de pe Aro. Ar fi interesant de stiut care este precizia unui apometru de apa folosit la motorina. Un contor similar special pt motorina este un pic cam scump. Problema acestor contoare este ca sunt analogice si nu-ti ofera un consum instantaneu, care cred eu ca ar fi o valoare interesanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Contor motorina La ce naiba sa pui asa ceva pe masina Vrei sa vezi cati bani inghite hobby-ul sau sa demonstezi nevestei ca pana si ultimii bani, destinati placerilor carnale platite, pana si aia ...s-au scurs in rezervorul masinii? :ha: :P :p consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Contor motorina Glumitele voastre sunt "fani" dar prefer niste raspunsuri mai documentate. Apropo eu nu justific nevestei cum cheltuiesc banii, cel mult o informez, atat timp cat are tot ce-i trebuie :banana . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Contor motorina Pe vremea cand aveam niste combinatii cu motorina(o cumparam de la baietii veseli),foloseam cu succes apometrul clasic pt a umple vase mari care nu erau cubate.Metoda cu apometru a preluat-o si un prietem de-al meu care avea consum mare de motorina(utilaje.tiruri)si tinea evidenta consumului pe fiecare utilaj.In situatia ta nu-i vad rostul ca doar n ute arde nimeni la rezervor.Cam la toate bmw-urile esxista un ceas care arata consumul instantaneu si dc te iei dupa acel ceas mori de inima. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Contor motorina Consumul instantaneu este o marime care ar putea fi interesanta, problema contorizarii consumului ar fi fost doar un punct de plecare. Ce rost are sa ne dam prin balarii cu masinile cand sunt strazi? Vrem sa aratam ca putem, sau pur si simplu ne place etc, etc. Nu stiu de ce ne punem problema, "la ce ne foloseste?". Hai sa ne punem problema ce putem face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Contor motorina consum instantaneu....pe centura in Bucuresti cu masina incarcata cu 24 de tone eu plin de draci de cat timp am pierdut am avut consum instantaneu de .....159 L......... :ha: din acel moment nici nu am mai bagat de seama ce-mi spunea calcul de bord.......in afara de consumul mediu.....distanta pe care o mai am de parcurs.....si alea le luam asa.....informativ referitor la ce vrei tu sa faci...e treaba ta....masina ta....gusturile tale.......eu personal nu mi-as bate capul cu asa ceva :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Contor motorina Am sa revin cand am sa am ceva facut si testat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Contor motorina stiu ca topicul e vechi insa si eu caut o solutie ieftina pt a contoriza motorina vreau sa alimentez diverse masinarii din bazin mare si caut un contor ieftin -varianta cu apometru pare cea mai la indemana insa nu cred ca are un ceas resetabil la zero si e destul de complicat sa tot fac adunari contoarele dedicate pe net sunt destul de scumpe nu am gasit nimic sub 250 de euro+tva solutii mai accesibile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 (editat) Re: Contor motorina Eu personal am patit de cateva ori in peco sa alimentez cu aer in loc de motorina , fiind in graba si ora tarzie nu am bagat de seama decat cand a fost prea tarziu, as monta o astfel de masura suplimentara undeva pe traseu pana in rezervor (undeva citibil-nu sa ma bag cu cartonu sub masina sa il citesc :))) )pentru a vedea cat platesti si cat primesti defapt....iar pentru cei care evapora motorina/benzina (mai rar ) fie pe la filtru fie pe la conducte, o simpla vizita pe la mecanic trase sigilii pe unde se mulge si instalat un Gps de monitorizare a flotei i-ai nenorocit dea binelea. Editat Octombrie 14, 2012 de moza victor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Contor motorina stiu ca topicul e vechi insa si eu caut o solutie ieftina pt a contoriza motorina vreau sa alimentez diverse masinarii din bazin mare si caut un contor ieftin -varianta cu apometru pare cea mai la indemana insa nu cred ca are un ceas resetabil la zero si e destul de complicat sa tot fac adunari contoarele dedicate pe net sunt destul de scumpe nu am gasit nimic sub 250 de euro+tva solutii mai accesibile? e-bay...? http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=diesel+z%C3%A4hler Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Contor motorina exact ce trebuie, gasim o varianta de transport? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Contor motorina http://www.ebay.de/itm/Diesel-Zahler-Zahlwerk-Heizol-Biodiesel-Literzahler-Heizol-Rabsol-Gerat-/190736978930?pt=Pumpen&hash=item2c68cf53f2 La asta transportu' pana in Romania e 10 EUR. Nu stiu daca gasesti mai convenabil de atat... eventual daca ti-l aduce cineva care vine din DE. Radu. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate