Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Romania pitoreasca

fridolin68

Postări Recomandate

M-am gindit ca ar fi interesant sa construiesc un site pe care sa fie postate doar fotografii de amatori, ca urmare a drumetiilor si excursiilor, fotografii ale obiectivelor turistice din toate judetele, care sa arate frumusetile ignorate de snobii care vad doar nisipuri de aur, antalii, coaste de azur, corfuri samd...

Daca nu apelez la membrii forumului 4x4, atunci la cine? Daca nu acum, atunci, cind?

Haideti sa facem impreuna ceva frumos. Sint deschis la orice sugestie sau idee, asa cum scrie si pe prima pagina a site-ului http://www.romaniapitoreasca.com

Puteti vizita, ca exemplu, judetele neamt, vrancea si constanta.

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Dacia Duster 1.5 dCi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Romania pitoreasca

cum te-ai gandit sa protejezi drepturile de autor?

Daca initiativa va avea succes, fiecare fotografie, cu acceptul celui care apartine, va fi inscriptionata in dreapta - jos "www.romania pitoreasca.com"

P.S. ma intereseaza si parerile voastre vis-a-vis de modul de prezentare al fotografiilor. comparati judetele nt, vn, hg, ms, de exemplu. Multumesc!

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Dacia Duster 1.5 dCi

Link spre comentariu

Daca initiativa va avea succes, fiecare fotografie, cu acceptul celui care apartine, va fi inscriptionata in dreapta - jos "www.romania pitoreasca.com"

P.S. ma intereseaza si parerile voastre vis-a-vis de modul de prezentare al fotografiilor. comparati judetele nt, vn, hg, ms, de exemplu. Multumesc!

nu, nu asa. Pozele trebuie sa fie nefolosibile, daca facem asa cine vrea sa le utilizeze pur si simplu taie partea de jos...

mai bine ceva de genul istockphoto.com sau aplicatie flas care nu permite download.

daca facem asa ma bag, daca nu, nu.

Link spre comentariu

pai hai sa ne gandim ce s-ar putea face cu pozele pe tematica asta, facute in locatii premium:

pliante publicitare

brosuri

prezentari

calendare

etc

Eu n-am nimic impotriva sa se foloseasca asa pozele mele, atata timp cat mi se plateste copyright.

D-aia spun, atata timp cat vrei sa vezi un peisaj frumos, locatii neobisnuite, etc, no problem: intra pe site si le vezi. Dar nu le dai jos ca nu-s proprietatea ta.

Daca voi vreti sa donati drepturile voastre de autor unora care, va spun sigur 100%, vor face bani cu ele, treaba voastra. Eu nu.

Link spre comentariu

pai hai sa ne gandim ce s-ar putea face cu pozele pe tematica asta, facute in locatii premium:

pliante publicitare

brosuri

prezentari

calendare

etc

Eu n-am nimic impotriva sa se foloseasca asa pozele mele, atata timp cat mi se plateste copyright.

D-aia spun, atata timp cat vrei sa vezi un peisaj frumos, locatii neobisnuite, etc, no problem: intra pe site si le vezi. Dar nu le dai jos ca nu-s proprietatea ta.

Daca voi vreti sa donati drepturile voastre de autor unora care, va spun sigur 100%, vor face bani cu ele, treaba voastra. Eu nu.

Cum am spus si mai sus, fotografiile vor fi inscriptionate cu numele site-ului

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Dacia Duster 1.5 dCi

Link spre comentariu

nu, nu asa. Pozele trebuie sa fie nefolosibile, daca facem asa cine vrea sa le utilizeze pur si simplu taie partea de jos...

mai bine ceva de genul istockphoto.com sau aplicatie flas care nu permite download.

daca facem asa ma bag, daca nu, nu.[/quote:13bunckl]

perfect de acord. insa o sa pun asta la punct ceva mai tirziu pt ca acum lucrez la structura si sint singur. cind e gata totul iti dau un semn si daca esti de acord vei putea posta ce doresti... orice sugestie e binevenita. multumesc!

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Dacia Duster 1.5 dCi

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

merci! schimb aspectul tuturor judetelor, oricum. cu pozele, ce sa spun, nu prea am cum sa le protejez deocamdata decit prin inscriptionare dar se cam strica aspectul. sa vad totusi, mai intii ce succes are site-ul

Hyundai Galloper 2.5 TDI

Dacia Duster 1.5 dCi

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare