fridolin68 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 M-am gindit ca ar fi interesant sa construiesc un site pe care sa fie postate doar fotografii de amatori, ca urmare a drumetiilor si excursiilor, fotografii ale obiectivelor turistice din toate judetele, care sa arate frumusetile ignorate de snobii care vad doar nisipuri de aur, antalii, coaste de azur, corfuri samd... Daca nu apelez la membrii forumului 4x4, atunci la cine? Daca nu acum, atunci, cind? Haideti sa facem impreuna ceva frumos. Sint deschis la orice sugestie sau idee, asa cum scrie si pe prima pagina a site-ului http://www.romaniapitoreasca.com Puteti vizita, ca exemplu, judetele neamt, vrancea si constanta. Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Romania pitoreasca Ideea e buna, am inceput si eu ceva similar. www.romaniapics.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 Re: Romania pitoreasca Ideea e buna, am inceput si eu ceva similar. http://www.romaniapics.com Chiar cred ca sint niste initiative frumoase. O sa-i facem concurenta Elenei? Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Romania pitoreasca Ramane de vazut :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 Re: Romania pitoreasca contribuie cineva cu ceva poze? please! Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Romania pitoreasca cum te-ai gandit sa protejezi drepturile de autor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Mehala Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Romania pitoreasca Pestera Scarisoara Scuze pentru calitatea pozelor, au fost facute cu telefonul. NISSAN PATROL CADILLAC ESCALADE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: Romania pitoreasca cum te-ai gandit sa protejezi drepturile de autor? Daca initiativa va avea succes, fiecare fotografie, cu acceptul celui care apartine, va fi inscriptionata in dreapta - jos "www.romania pitoreasca.com" P.S. ma intereseaza si parerile voastre vis-a-vis de modul de prezentare al fotografiilor. comparati judetele nt, vn, hg, ms, de exemplu. Multumesc! Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: Romania pitoreasca pozele le punem pe topic? Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: Romania pitoreasca cum te-ai gandit sa protejezi drepturile de autor? Daca initiativa va avea succes, fiecare fotografie, cu acceptul celui care apartine, va fi inscriptionata in dreapta - jos "www.romania pitoreasca.com" P.S. ma intereseaza si parerile voastre vis-a-vis de modul de prezentare al fotografiilor. comparati judetele nt, vn, hg, ms, de exemplu. Multumesc! nu, nu asa. Pozele trebuie sa fie nefolosibile, daca facem asa cine vrea sa le utilizeze pur si simplu taie partea de jos... mai bine ceva de genul istockphoto.com sau aplicatie flas care nu permite download. daca facem asa ma bag, daca nu, nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: Romania pitoreasca de ce sa nu permita download? intreb numai Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: Romania pitoreasca pai hai sa ne gandim ce s-ar putea face cu pozele pe tematica asta, facute in locatii premium: pliante publicitare brosuri prezentari calendare etc Eu n-am nimic impotriva sa se foloseasca asa pozele mele, atata timp cat mi se plateste copyright. D-aia spun, atata timp cat vrei sa vezi un peisaj frumos, locatii neobisnuite, etc, no problem: intra pe site si le vezi. Dar nu le dai jos ca nu-s proprietatea ta. Daca voi vreti sa donati drepturile voastre de autor unora care, va spun sigur 100%, vor face bani cu ele, treaba voastra. Eu nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: Romania pitoreasca pozele le punem pe topic? Pina cind upload-ul se va face aici https://romaniapitoreasca.sslpowered.co ... /index.php (demo cu pass "guest", fotografiile pot fi postate pe topic sau la fridolin68@gmail.com Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: Romania pitoreasca de ce sa nu permita download? intreb numai pt ca de abia acum lucrez la chestia asta si o sa-mi ia ceva timp Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: Romania pitoreasca pai hai sa ne gandim ce s-ar putea face cu pozele pe tematica asta, facute in locatii premium: pliante publicitare brosuri prezentari calendare etc Eu n-am nimic impotriva sa se foloseasca asa pozele mele, atata timp cat mi se plateste copyright. D-aia spun, atata timp cat vrei sa vezi un peisaj frumos, locatii neobisnuite, etc, no problem: intra pe site si le vezi. Dar nu le dai jos ca nu-s proprietatea ta. Daca voi vreti sa donati drepturile voastre de autor unora care, va spun sigur 100%, vor face bani cu ele, treaba voastra. Eu nu. Cum am spus si mai sus, fotografiile vor fi inscriptionate cu numele site-ului Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: Romania pitoreasca cum te-ai gandit sa protejezi drepturile de autor? Daca initiativa va avea succes, fiecare fotografie, cu acceptul celui care apartine, va fi inscriptionata in dreapta - jos "www.romania pitoreasca.com" P.S. ma intereseaza si parerile voastre vis-a-vis de modul de prezentare al fotografiilor. comparati judetele nt, vn, hg, ms, de exemplu. Multumesc! nu, nu asa. Pozele trebuie sa fie nefolosibile, daca facem asa cine vrea sa le utilizeze pur si simplu taie partea de jos... mai bine ceva de genul istockphoto.com sau aplicatie flas care nu permite download. daca facem asa ma bag, daca nu, nu.[/quote:13bunckl] perfect de acord. insa o sa pun asta la punct ceva mai tirziu pt ca acum lucrez la structura si sint singur. cind e gata totul iti dau un semn si daca esti de acord vei putea posta ce doresti... orice sugestie e binevenita. multumesc! Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: Romania pitoreasca Multumesc lui fofiu pentru fotografii. Au fost postate la jud Bihor: http://romaniapitoreasca.com/bh/upload/index.php Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Romania pitoreasca am modificat aspectul site-ului! m-ar ajuta niste pareri... Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Romania pitoreasca Vezi ca la Jud. Alba NOD-ul imi raporteaza virusi pe foto. In rest, raman la pererea mea privind dowload-ul pozelor. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Romania pitoreasca merci! schimb aspectul tuturor judetelor, oricum. cu pozele, ce sa spun, nu prea am cum sa le protejez deocamdata decit prin inscriptionare dar se cam strica aspectul. sa vad totusi, mai intii ce succes are site-ul Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Romania pitoreasca Siteul este construit 90%. Asteapta poze... Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Romania pitoreasca vezi ca ti-am mai trimis ceva poze Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Re: Romania pitoreasca Am avut ceva probleme cu site-ul aprox. 15 zile, iar acum l-am refacut si am mai incarcat ceva poze. Astept in continuare, altele! Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Romania pitoreasca LA site voi putea contribui si eu. Sper sa va faca placere. Am cam cutreierat prin tara si va atasez si eu fotografii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Romania pitoreasca salutare ti am trimis de proba doua de pe valea dunarii sa-mi spui daca este ok daca da iti trimit si facute in restul tarii ca amator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate