gabi Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: CLUB CHEROKEE ROMANIA :sr :cr :cr :cr :cr :cr dar :ypu :ypu :ypu ma bucur ca nu te dai batut esti ca cei de pe DISCOVERY de la ECHIPA DE REVIzIE :ha: :ha: :1 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: CLUB CHEROKEE ROMANIA Bogdane, asta-i tradare , acum trebuie sa iesi din Club Cherokee Romania si sa te inscrii sau sa faci un club Nissan Romania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: CLUB CHEROKEE ROMANIA Vreau si eu in club, dar mai intai sa-mi gasesc masina un XJ sau un Grand cu motor 2.5 TD. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: CLUB CHEROKEE ROMANIA Bogdane, asta-i tradare , acum trebuie sa iesi din Club Cherokee Romania si sa te inscrii sau sa faci un club Nissan Romania. ehe...nu ies carcotasilor, ca vin impreuna cu gabila cu noul lui Xj 2,5 diesel...... asa ca... mai am o pana de indian cherokee inca. iar la nissan: ma gandesc . _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: CLUB CHEROKEE ROMANIA :bravo :bravo :bravo :h5 Nu te lasa :uameni !!!!!!!! DA-DA-DA !!!!!! ti-au ramas citeva pene de INDIAN :ha: :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: CLUB CHEROKEE ROMANIA daca mai merge Bogdan cu Nissanu meu....il pierdeti sigur :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: CLUB CHEROKEE ROMANIA daca mai merge Bogdan cu Nissanu meu....il pierdeti sigur :grin: frate da cum merge autobuzu' ala de patrol..... am dat pe spate . te omoara nu altceva. ps. da XJ e mult mai usurel si parca ai o senzatie mai aproape de realitate. recunoaste si marius, ca a avut si el. cu autobuzu, parca se termina traseul mult mai repede, in concluzie........ ... bagam in club Cherokee un Patrol, ? promit sa ii insciptionez cu Jeep Cherokee for Patrol _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: CLUB CHEROKEE ROMANIA sau il botezam ....invers....Patrol for Cherokee :ha: am avut Cherokee....mi-a placut cum a mers....dar Patolul asta e o adevarata Bestie..... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovi1166 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: CLUB CHEROKEE ROMANIA Domnilor, bine am venit si eu in club Cherokee. :1 Buna idee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: CLUB CHEROKEE ROMANIA Domnilor, bine am venit si eu in club Cherokee. :1 Buna idee!!! bine ai venit , asemenea !!!! :ha: am nevoie de ajutor sa ii dezmortesc pe baietii astia din clubusorul Cherokeee. Io, cred ca voi fi un fel de tata iliescu in club, o sa am o strana pe randul din fata, dar asa ca sa vad cum merge treburile, ca nu mai am cherokee si cred ca am suspendat temporar dreptul de vot :)))))) da fac jocuri de culise...... ia mai manati mai..hai hai. ( deschid campania: cat dai sa te sustin pe postu' de presedinte in gasca ????? :ha: vand voruri ieftin ) _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate