marcel Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Azi am cam pierdut ceva vreme cautind un manual pt. statia ce am tirguit-o. Ca sa nu mai pierdeti si voi vremea pun link-ul catre fisier aici. Manual utilizare Midland Alan 78 Multi Plus (Romana) Daca aveti manuale pt. alte modele de statii, postati aici. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Manuale de utilizare statii CB E bine ca ai deschis topicul. Daca mai are nevoie cineva de manuale va rog sa-mi trimiteti mesaj. Am cateva manuale pt.: Alan, Albrecht, TTI, President, etc. Nu le pot atasa aici, dar vi le pot trimite pe mail, "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Manuale de utilizare statii CB Am si eu pt. Albrecht AE 4200 -- Ro si Eng. :h5 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 (editat) Re: Manuale de utilizare statii CB Pentru Roadcom-ul din poza am manualul in engleza in format .pdf. Editat Martie 11, 2010 de Astral 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Manuale de utilizare statii CB Pentru cine vrea, am manualul de utilizare EN cu schema electric? a sta?iei INTEK M-790. Format .pdf, 1.1 MB. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB Ultima mea achizitie, Radian de la storm Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB si aici este manualul Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB Daca se poate va rog si o varianta in Romana la un Alan 42 portabil :tk Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eddy71 Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB Manual Alan 42 ! De ce sa bei si sa conduci ? Mai bine fumezi si zbori !!! :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB Multumesc de promtitudine!:tk Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator MihaiGavrilescu Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB Este cineva care mi-ar putea pune si mie la dispozitie cele 2 manuale de utilizare de la PRESIDENT Jackson classic sau PRESIDENT Grant classic? Vreau sa achizitionez una dintre cele 2 zilele astea si nu ma pot decide pe care si as vrea sa le pun in paralel ca specificatii tehnice si functii luandu-le manualele fiecareia. Multumesc mult celor care ma pot ajuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eddy71 Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB Sper sa iti fie de folos ! De ce sa bei si sa conduci ? Mai bine fumezi si zbori !!! :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator MihaiGavrilescu Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB Multumesc foarte mult de link-uri! Acum oscilez intre cele 2 s-un Ranger 2970N2... :hl (scuze, nu intentionez off-topic doar ca nu stiu ce sa aleg :grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 (editat) Re: Manuale de utilizare statii CB Multumesc foarte mult de link-uri! Acum oscilez intre cele 2 s-un Ranger 2970N2... :hl (scuze, nu intentionez off-topic doar ca nu stiu ce sa aleg :grin: ) Pai si cu Albrecht-ul de pe RR ce ai facut?? :x Editat Martie 11, 2010 de nessum 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator MihaiGavrilescu Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB Este inca functionala :grin: Dar cum atunci cand mi se pune un fix pe creier cu greu mi-l scot si devreme ce am cumparator pt. ea la un pret mai mult decat de bun-simt...doreste sufletelu' meu altceva! :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB :pl Pentru un YOSAN JC 2204 are cineva un manual? Chiar si in engleza. Nici nu stiu cum p... sa schimb de pe FM in AM, asta sa nu mai vb de dual watch sau alte rahaturi... http://www.statii-radio.eu/?pg=produse&&categorie=1&&subcategorie=3&&produs=4 OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB E bine ca ai deschis topicul. Daca mai are nevoie cineva de manuale va rog sa-mi trimiteti mesaj. Am cateva manuale pt.: Alan, Albrecht, TTI, President, etc. Nu le pot atasa aici, dar vi le pot trimite pe mail, Salut, as avea nevoie de manual pentru President. Adresa de mail cristianfrcs@gmail.com. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB Salut, as avea nevoie de manual pentru President. Adresa de mail cristianfrcs@gmail.com. Ai aici manuale la mai multe modele : http://www.president-electronics.ro/download.php "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eddy71 Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB Pentru YOSAN JC 2204 am gasit un manual doar in poloneza ! Daca te ajuta cu ceva .......... De ce sa bei si sa conduci ? Mai bine fumezi si zbori !!! :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB Exact asta, tot in poloneza il am si eu, in cutia statiei. Doar ca ma uit ca curca-n craci la el:sc OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Manuale de utilizare statii CB Ai aici manuale la mai multe modele : http://www.president-electronics.ro/download.php Multumesc Atar, Adevaru e ca nici nu m-am obosit sa caut. Daca am vazut topicul am zis gata - aici trebuie sa fie...asa ne obisnuim azi - sa ne pice totul dea gata. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Manuale de utilizare statii CB Un manual pentru Albrecht AE 5280 Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Manuale de utilizare statii CB Un manual pentru Albrecht AE 5280 Incearca aici:http://elektrotanya.com/albrecht_ae_5280_af_sch.pdf/download.html It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Manuale de utilizare statii CB Ala e manualul service eu vreau manual de utilizare. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Manuale de utilizare statii CB Ala e manualul service eu vreau manual de utilizare. N-ai specificat asta initial. Ia de aici: Albrecht manual2.pdf It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate