Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O parere-Land Cruiser KZJ70-3.0turbo

zolameister

Postări Recomandate

Re: O parere-Land Cruiser KZJ70-3.0turbo

tot incerc sa pun poze dar azi nu mi-se recunosc fisierele foto...Are180 de cai cuplu de 590 Nm,blocante ARB fata,spate,simexuri originale pe 35'scaune recaro,rezervor 100litri,interculler MAN......

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

180 de cai poate avea, insa cuplul nu cred ca este asa mare. Standard are 305Nm, cu intercooler ajunge la 350-360 dar la 580 sincer nu cred.

asa sustine proprietarul.Are un intercooler de Man si turbo GT20(?)Cand am testat masina am iesit dintr-o groapa de 2m zburand.Am mai condus si alte masini de teren dar zenzatia aceea de putere nu am avut-o niciodata....

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

@zoli........nu mai sta pe ganduri iatzi patrol :ha:

:ha: nu mai vreau sa stea toyota in urma lasata de Patrol :ha: :ha: :ha: Vreau sa schimb ordinea :ha: :ha:

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Zoli, masina arata intr-un mare fel asta e clar! Daca crezi ca te avantajeaza ia-o! Dar eu nu inteleg un lucru ...exista preparatori de masini ...le modifica in cel mai mic amanunt investind zeci de mii de euro in ele ...ajung insa pana la un punct ...nu inteleg ce se intampla ...in care masina se vinde urgent MULT in pierdere! In ceea ce priveste masina respectiva sunt insa putin rezervat. Am vazut multe masini ultramodificate mecanic care ajungeau intr-o pozitie de nu mai mergeau cum trebuie prin fortarea capacitatilor lor constructive...nu stiu daca e cea mai buna solutie!

Initial si eu ma gandeam sa-mi dau Y61 sa-mi iau un HDJ80... dar am stat si m-am gandit: a crescut-o in curtea mea exact ca pe un copil, am pus mult suflet in masina asta si multi bani si mai mult decat atat: niciodata nu mi-a facut probleme! De cate ori am zis hai sa-l scoatem pe x sau y din kkt a percutat fara sa comenteze ...Si atunci?

Noi romanii avem un mare defect: cand ceva merge extrem de bine ...si ne plictisim, cautam sa ne mai facem de lucru si sa ne contractam niste bube in cap ...ca deh, nu putem sta degeaba! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

tot incerc sa pun poze dar azi nu mi-se recunosc fisierele foto...Are180 de cai cuplu de 590 Nm,blocante ARB fata,spate,simexuri originale pe 35'scaune recaro,rezervor 100litri,interculler MAN......

sincer ma indoiesc sa aiba 180 CP dar chiar asa fiind nu ai nevoie de atatia pe un 70 - unde mai pui ca e si taiata.

blocantele fata spate daca sint functionale sint un mare plus, scaunele sint standard au insa centuri in 3-4 puncte din cate vad.

are unghi bun de atac si degajare insa o bara pe fata iti va trebui. mai stiu ca ungurii fac masini bune de rally raid si nu neaparat de extrem off road e probabil sa aiba si rapoartele schimbate daca are 35'uri.

eu pot sa zic ca nu am rupt nimic la masina in nici un concurs in ultimii 3 ani de cand am 70 ul si asta pt ca nu am facut modificari substantiale (are blocant spate, suspensie,bara+troliu fata si roll cage interior) si mai mereu am inlocuit ce trebuie cu piese de origine.

deci total de acord cu Yonutz in ce priveste CE si mai ales CAT schimbi la o masina. am vazut multe modificari facute experimental care s-au dovedit a fi o sursa continua de probleme din cauza efectelor pe care le au asupra altor subansamble. si cel mai bun exemplu e cel al planetarelor care daca se rup - si e probabil sa se intample des cu 35 uri si atatia cai- te cam uiti la ea...

si totusi ... la banii astia merita ! chiar si pt faptul ca 70 uri cu motor de 3000 nu sint prea multe

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

sincer si eu cred la fel ca merita pentru motor si blocant,

la primele mele iesiri nu intelegeam cum lauda lumea o masina atata de lenesa si apoi am inteles de ce toti vor motorul de 3000

problema ar fi intr-adevar planetarele custom

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Pinti masina e 8000 de euro!!! Asta in caz ca nu ai vazut ... Ce alternative mai ai la banii astia? :grin:

Zoli zicea anuntul de turbina de MAN de 180CP! Nu de intercooler ...Aia e o turbina de forta! Sincer nu cred ca duce un motor de 3000 in 4 turbina aia ...care e conceputa tot ptr un motor in 4 dar de 4580 ... :grin:

Link spre comentariu

180 de cai la un motor de trei litri mi se pare un pic cam exagerat(daca vb de un motor de generatie veche).Poate sa puna si un intercooler si nu ajunge la aceasta performanta.

Motorul de LJ are limitele lui si peste aceste limite nu mai poti avea o garantie in exploatare. Oricum masurarea unei puteri a unui motor nu se face din deduceri ....

Montarea unei turbine de MAN nu cred ca este ''solutia salvatoare'' de a obtine putere.

Am incercat o turbina variabila , luata de la un mercedes ( Sprinter cred), am reusit cu mari improvitati comanda ei. Rezultatul nu a fost pe masura asteptarilor.

Singura modificare care am vazut-o pe forumurile de aici a fost o turbina de LT care combinata cu un intercooler de iveco mai creste ceva puterea dar nu asa de mult... .

Vremurile e grele.

oamenii e nervosi, are arme ,trage

Link spre comentariu

Zoli, masina arata intr-un mare fel asta e clar! Daca crezi ca te avantajeaza ia-o! Dar eu nu inteleg un lucru ...exista preparatori de masini ...le modifica in cel mai mic amanunt investind zeci de mii de euro in ele ...ajung insa pana la un punct ...nu inteleg ce se intampla ...in care masina se vinde urgent MULT in pierdere! In ceea ce priveste masina respectiva sunt insa putin rezervat. Am vazut multe masini ultramodificate mecanic care ajungeau intr-o pozitie de nu mai mergeau cum trebuie prin fortarea capacitatilor lor constructive...nu stiu daca e cea mai buna solutie!

Initial si eu ma gandeam sa-mi dau Y61 sa-mi iau un HDJ80... dar am stat si m-am gandit: a crescut-o in curtea mea exact ca pe un copil, am pus mult suflet in masina asta si multi bani si mai mult decat atat: niciodata nu mi-a facut probleme! De cate ori am zis hai sa-l scoatem pe x sau y din kkt a percutat fara sa comenteze ...Si atunci?

Noi romanii avem un mare defect: cand ceva merge extrem de bine ...si ne plictisim, cautam sa ne mai facem de lucru si sa ne contractam niste bube in cap ...ca deh, nu putem sta degeaba! :ha:

prietenul meu Yonutz are dreptate:am crescut un samurai in curte la care stiu fiecare surub,l-am hranit ,l-am imbracat..acu areinaltare ironman, blocante fata spate,reductie 5.14:1,simexuri de 33,rollcage interior,injectie de pe swift....ce-mi mai trebuie alta masina?Atat ca fara casca mai dau cu capul de tabla la gropi si mi se face dor de ceva mai mare.... :grin:

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

Link spre comentariu

Zoli nu am avut ocazia sa merg intrun samurai , :grin: sper cand v-oi deveni copilot sa am ocazia :h5

Daca ai o masina care te satisface pe deplin nu renunta caci dai de una care te indispune :ha:

Eu sunt nevoit sa renunt la una din masini , iar cea cu cautare e Patrolul :sr sper sa i-mi ajute Dumnezeu sa m-ai am ocazia de a avea o masina de off road asa cum am acest Patrol :) , asa ca ce e in gradina ta e cel m-ai bun :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Gpscule ... e doar o situatie de moment ...timpul prietene le va rezolva pe toate, mai devreme sau mai tarziu o sa vezi! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare