RETI Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 sa vedeti ce mi -sa intamplat imi iese una in fata d epe strada cu cedeaza trecerea dau in ea ...in masina iei si POC... radiatoare farurii etc.....fratiilo r a trecut 70 zile si cu masina nu sa intamplat nimic....... sa mor daca IMI PARE RAU CA NU AM EMIGRAT IN ALTA TARA! Care a mai patit asa ceva sa-mi dea un sfat incotro sa apuc... raparatia este pa rca vinovatului care este la Omniasig.......... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat sa vedeti ce mi -sa intamplat imi iese una in fata d epe strada cu cedeaza trecerea dau in ea ...in masina iei si POC... radiatoare farurii etc.....fratiilo r a trecut 70 zile si cu masina nu sa intamplat nimic....... sa mor daca IMI PARE RAU CA NU AM EMIGRAT IN ALTA TARA! Care a mai patit asa ceva sa-mi dea un sfat incotro sa apuc... raparatia este pa rca vinovatului care este la Omniasig.......... mai bine emigrai....imi trebuie translator sa inteleg ce ai vrut sa scrii in romana mai sus slp Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat da? nici nu mi-am dat seama .... Pai de la inceput ...acum 2 luni si am avut un accident cu masina un land rover dicovery din 1996. In accident imi stric aproape toata fata [ de fiecare data am zis ca imi fac un bullbar] ,cert este ca pana acum nu sa intamplat nimic cu masina mea decat discuti intre service si cei de la Omniasig. Poate imi dai un sfat. Daca ii dau in judecata oricum acum este vacanta..... .De raparat in regie numai poate fii vorba ca bani trebuie sa vina de la Oniasig asa ca sunt la mana celor de la asigurarii care pana la urma sau facut si dealeri de pieses auto. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Ai costatarea de la agentul contatator al societatii de asigurare? Bun ! Te apuci sa -ti faci masina in regie proprie ,cand e gata te duci peste el sa-ti faca deviz dupa normativ.O sa ai surpriza sa vezi ca iei niste banuti frumosi,asta in cazul ca esti copil gospodar si cauti piese la preturi civilizate , nu sa te repezi in primul magazin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat cand am fost sa verific daca se intampla ceva, cu dosarul am vazut si catva oameni care au facut asa, in regie proprie , cu accept de plata la deviz si dupa aia vin la asigurator sa le dea bani , cu tot acceptul de plata in fata ,asiguratorul zice doar jumatate , sa inebuneasca , si ala zice nu va convine datine in judecata......... sa inebunesti nu alta. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Eu personal nu mai inteleg nimic...esti foarte dezordonat in exprimare. Pai ce sa cauti la asigurator inainte de a repara masina? Ai urmatoarele variante: 1. Te duci la un service, repari masina, iei factura, o duci la asigurator, iti da acceptul de plata, il dai celor de la service si pleci cu masina. 2. Repari masina in regie proprie, te duci la asigurator cu facturi sau chitante ale pieselor, daca ai, iti fac un deviz dupa norme, iei banii si gata. 3. Dai in judecata pe cel care te-a lovit, asiguratorul si pe toti implicati... Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Asa e dupa bunul simt ....am accept de plata de la omniasig il au si cei de la service , dar..........tot Omniasugul aduce si piesele.hahah ! Daca nu crede-ti loviti o masina cu RCA de omniasug si dupa aia sa vede-ti alergatura. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Reclamatie la COMISIA de SUPRAVEGHERE a ASIGURARILOR....sau consultatie si atunci sa vezi ce se misca OMNIASIG-ul. :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Am avut un incident cu un asigurat Omnia...si a mers repede. Am cautat service cu decontare directa, si nu au obiectat nici la suplimentarea constatarii... Bine, paguba lor totala 10 mil... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Am si facut-o pe net mai acum cateva momente , mersi de sugestie.. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat 1. Gepetto are dreptate, dar mai fac o precizare. Asiguratorul trage matza de coada ca asa e la noi la romanica. Trebuie amenintati cu CSA-ul sau chiar sa pui in practica amenintarea... 2. Locul acestui topic cred ca e la discutii diverse pt ca e mult de discutat despre RCA-uri de caca si ar fi bine sa scriem toti experientele neplacute, ca sa stim pe viitor cum sa procedam (cu voia moderatorilor desigur) 3. Incep eu : in mai, la Bucuresti pe str.Dna Ghica, un tigan i-a taiat fata sotiei.. A lovit masina in punctul cel mai sensibil si mai scump- roata dr fata. Scandalul de rigoare, jigniri ca e moldoveanca etc. Vine Politia completeaza procesul verbal si ii ia carnetul dobitocului, neacordare de prioritate 60 zile pe dreapta. Rromul se enerveaza, nu mai da asigurarea (CA ARE DREPTUL), si scrie in proces ca nu este de acord cu constatarea (ROMANIA). Beneficii - primeste carnetul inapoi sau dovada pana se lamureste situatia intre el si Politie. Victima tot eu. Adica, pana nu se lamureste situatia eu nu beneficiez de asigurarea lui pe care oricum nu mi-a dat-o, ma intelegeti voi :P Smecheria merge si o stiam, dar cand treci o linie continua ceva, nu cand faci pagube, adica Politia doar scrie un proces si in rest nu mai are nici o autoritate.. Aduc masina pe platforma pana la Onesti, pe cheltuiala mea. Deschid dosar la Euroins Onesti si timp de 2 luni ma uit la masina. Telefoane la judecatoria sect.2 sa vad daca s-a depus contestatie la pv, trimis prieteni, tel la Euroins care i-a incheiat lui asigurarea (pache protopopescu) si la sediul central etc si iar etc NIMIC. Dupa multe interventii si cu ajutorul celor de la Euroins Onesti reusesc sa obtin aprobarea sa-i scot rromului asigurarea din sistem ca sa-mi fac masina, pt ca cei din Buc mi-au zis sincer ca le pare rau si ar fi bine sa-i dau in judecata. :uameni Se da in judecata doar la locul accidentului, adica m-am lasat :p Si... surpriza... asigurarea lui NU este in sistem. Mai trece o luna, mai fac investigatii.... Concluzia : asigurarea i-a incheiat-o un broker (Eli Broker) care a bagat banii in buzunar, nu a predat borderoul, in concluzie ASIGURARE FALSA. Revin la gandul sa dau in judecata pe cineva, sa strang pe cineva de gat, dar pe cine??? Pe RRom, care e depasit de situatie si nici nu stie ca are asig falsa, pe broker care e mare tzepar sau pe Euroins Buc care permite agentilor lor sa faca ce vor ??? Ma razgandesc repede ca nu am timp de asa ceva si nici nervii necesari,deja tociti cu alte chestii made in romania.. Finalul povestii: Am lasat-o balta pana la urma. Cu cei de la Euroins Onesti m-am imprietenit si au facut tot ce au putut sa ma ajute, restul nu mai depinde de ei. Inainte de asta le promisesem ca voi fi clientul lor, cand vor expira RCA-urile mele, ca sa-i frec si eu pe altii :ha: M-am tinut de promisiune si am luat si 5 intelegeri amiabile pt fiecare masina, ca ma apuc de treaba.. Personajul din umbra(brokerul) are suspendata licenta, s-a dovedit ca nu eram singurul.. Tziganul tot tzigan, habar nu are ce se petrece si cade tot in picioare Euroins Buc, sa-i .. bip...bip... Actorul principal si-a facut masina singur, a platit telefoanele etc si ar vrea si el sa emigreze.. Pana atunci schimba bara fata cu una de fier si se apuca de croit prostii prin oras.. Saptamana trecuta a terminat de achitat piesele in valoare de 30 mil, toate originale ca asa e la Suzuki (brat dr, portfuzeta, rulment, bucse etc). Cu devizul se va duce la Victimele Strazii si POATE va primi banii peste 1 an de zile. Scuze ca am scris asa mult si ca sunt off topic, de aceea ziceam ca ar fi bine sa ne mutam la discutii diverse unde ne vad mai multi si am putea scrie mai multe despre RCA-uri de Cacat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Gand la gand cu bucurie ,imi vine sa la fac numai rauu....te trei ori pe zi dimineat la pranz si sera....la toti......... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Asa cred ca a inceput si Hannibal :ha: Apropo, cand mai treci pe str. Dna Ghica.... Opel vectra DPG... stii ce ai de facut... (Recomandarea doctorului :h5 ) scuze de offtopic, dar e prea tare replica.. In procesul verbal nici nu e trecuta marca masinii, tot eu am descoperit-o Gand la gand cu bucurie ,imi vine sa la fac numai rauu....te trei ori pe zi dimineat la pranz si sera....la toti......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Si eu am patit ceva similar cu asiguaratorii.S-au facut doi praf la mine in intersectie si unul a zburat pe trotuar,unde aveam masina parcata.Paguba mea a fost mica ,dar la fel, surprize cu R.C.A.-ul lui(era taximetrist).Cum am vazut ca "o dau de gard" cei de la B.C.R Asigurari,m-am dus si am facut-o pe C.A.S.C.O.- ul meu si le-am dat Procesul Verbal celor de la C.A.S.C.O. care -sau certat mai departe cu cei de la B.C.R. Asigurari. Oricum, va pot spune o groaza de povesti pe tema asta,care asiguratori sunt mai breji si care nu( asta la nivel de Bucuresti) dat fiind faptul ca lucrez in domeniul inchirierilor auto , si saptaminal ma lovesc de o constatare,reparatie,etc.. Si inca ceva,da,majoritatea asiguratorilor au circuitul lor de reparatie(service-uri agreate,distribuitorii de piese,etc.). Scuze de off-topic.Dar sincer sa fiu, de unde s-a plecat cu topicul si unde s-a ajuns,nu stiu cit de off-topic mai este. :h5 :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Mehala Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Putine firme de asigurari platesc fara sa cricneasca sau sa incerce o smecherie, pe principiul ca poate te saturi, iti repari singur masina si ti-e scirba sa te judeci. De cind cu criza e si mai rau, multe inchid taraba sau sint pe cale. Parerea mea e ca mai bine platesti o prima de asigurare mai mare unei firme serioase, decit una mai mica unor zgribuliti de la care iti iei banii in baza unei hotariri judecatoresti. In speta asta ai mai multe variante. 1. - chemi in judecata contravenientul ( cioara ) in civil : "raspunderea pentru fapta proprie"; 2. chemi in judecata asiguratorul : "raspunderea pentru fapta prepusului"; 3. formulezi denunt penal fata de firma pentru inselaciune - au cunoscut faptul ca lipseau borderourile si asigurarile agentului care intocmea asigurari pantru firma si au acceptat acest lucru, cita vreme nu i-au facut acestuia plingere penala pentru delapidare si nu au anulat tipizatele pe care i le inminasera. Arde-i, tata, si ia-ti si avocat scump ca platesc mitocanii cheltuieli de judecata! In ce il priveste pe tiganul tau, am auzit o guma : "Ce iti inspira un tigan fara brate? Incredere". NISSAN PATROL CADILLAC ESCALADE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: asigurari RCA de cacat din moment ce asigurarea avea stampila si asigurarea tiparita de la asigurator e valabila din pct de vedere al asiguratului. Firma isi da singura in judecata brokerul daca a bagat bani in buzunar. Daca firma nu vrea sa iti plateasca ii dai rapid in judecata si castigi fara echivoc. Daca ma duc la o banca si depun bani si cea de la ghiseu iti o chitanta si apoi baga bani in buzunar, cine raspunde? nu am eu treaba cu cea de la ghiseu ci cu banca. in rest toti asiguratori sunt varza si incearca cum pot sa te faca sa nu iti de-a bani. Singurii cu care nu am avut probleme sunt Tiriac....dar sunt de 2-3 ori mai scumpi ( vb de casco) Si cea mai recenta poveste cu BCR pe casco: zgarieturi pe capota si aripi ( chei, deci nu merge polish). Ma duc, fac acte, face poze, ma duc dupa dosar si acolo imi scrie doar vopsire capota si aripa dreapta....nu si stanga...si zic pai cum...ca doar aparea clar in poza si aripa dreapta....suna pe ala de a facut pozele si ii zice sa scrie doar polish aripa stanga si in caz ca nu iese sa ma duc iar cu devizul de la service ca ei accepta... :P oricum e dezastru cu asigurarile mai ales in ultimul timp....numai sa nu ai prb de genul asta. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Eu nu am copie dupa asigurarea lui. El a scris in procesul verbal "nu sunt de acord cu constatarea" si atunci ARE DREPTUL SA NU DEA ASIGURAREA. Adica poate politistul sa scrie orice in pv ca se pare ca nu mai are nici o autoritate. Ma voi duce cu devizul la asigurator sa vad ce mai iese. Se da in judecata la locul accidentului, iar eu nu imi permit asta.. imi pare rau ca cu 15 mil cumparam o dacie si ii ardeam una si gata balciul, o mai dadeam apoi la vanzari diverse :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Putine firme de asigurari platesc fara sa cricneasca sau sa incerce o smecherie, pe principiul ca poate te saturi, iti repari singur masina si ti-e scirba sa te judeci. De cind cu criza e si mai rau, multe inchid taraba sau sint pe cale. Parerea mea e ca mai bine platesti o prima de asigurare mai mare unei firme serioase, decit una mai mica unor zgribuliti de la care iti iei banii in baza unei hotariri judecatoresti. In speta asta ai mai multe variante. 1. - chemi in judecata contravenientul ( cioara ) in civil : "raspunderea pentru fapta proprie"; 2. chemi in judecata asiguratorul : "raspunderea pentru fapta prepusului"; 3. formulezi denunt penal fata de firma pentru inselaciune - au cunoscut faptul ca lipseau borderourile si asigurarile agentului care intocmea asigurari pantru firma si au acceptat acest lucru, cita vreme nu i-au facut acestuia plingere penala pentru delapidare si nu au anulat tipizatele pe care i le inminasera. Arde-i, tata, si ia-ti si avocat scump ca platesc mitocanii cheltuieli de judecata! In ce il priveste pe tiganul tau, am auzit o guma : "Ce iti inspira un tigan fara brate? Incredere". Pai si cu ce ma incalzeste pe mine ca folosesc o firma de asigurari serioasa (in cazul RCA pt ca aceasta este problema) ???? Ca sa-l fac fericit pe ala pe care-l troznesc??!! Si daca patesti ca RETI ,nu ai dat degeaba o caruta de bani pt un RCA ?? Aici exista o mare problema in legislatie .Legea ma obliga sa platesc RCA unui SRL.Iar cand am nevoie sa beneficiez de acea polita ....onor legea ,adica STATUL nici nu ma baga in seama.Sunt de acord sa platesc o prima RCA mare dar acea polita sa fie GARANTATA DE STAT> Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: asigurari RCA de cacat RCA pe tine nu te despagubeste cu nimic daor pe terti pe cari ii lovesti TU! Din pricipiu' ce este obligatoriu ' nu merita sa cumpar cei mai scump. Nu ma incalzeste cu nimic pe mine daca fac asigurare la Tiriac . si dau cu aproape 40 la suta mai mult pe RCA. A daca era CASCO si aveai mai multe optiuni de care sa beneficiezi in caz de imobilizare a masini in service DA. Dar asa legea este stramba din start si bagubitul suporta bataia de joc a asiguratorului,. Ca sa numai vorbim de incapatanarea de a da asigurarea, care nu se intelege ....ca doar pe procesul verbal are obligatia de trece nr si seria asigurarii .......tampitiii ......DAr ce isi zice vinovatul nui dau ca contest procesul vb la judecatorie si castig... Ce DRACU CASTIGA ? Ca doar iese in intersectie de pe strada cu cedeaza trecerea ........in cazul meu. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Si-a castigat dreptul de a conduce.. I-a dat dovada pana la solutionarea cazului sau chiar permisul inapoi.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Mehala Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Putine firme de asigurari platesc fara sa cricneasca sau sa incerce o smecherie' date=' pe principiul ca poate te saturi, iti repari singur masina si ti-e scirba sa te judeci. De cind cu criza e si mai rau, multe inchid taraba sau sint pe cale. Parerea mea e ca mai bine platesti o prima de asigurare mai mare unei firme serioase, decit una mai mica unor zgribuliti de la care iti iei banii in baza unei hotariri judecatoresti. In speta asta ai mai multe variante. 1. - chemi in judecata contravenientul ( cioara ) in civil : "raspunderea pentru fapta proprie"; 2. chemi in judecata asiguratorul : "raspunderea pentru fapta prepusului"; 3. formulezi denunt penal fata de firma pentru inselaciune - au cunoscut faptul ca lipseau borderourile si asigurarile agentului care intocmea asigurari pantru firma si au acceptat acest lucru, cita vreme nu i-au facut acestuia plingere penala pentru delapidare si nu au anulat tipizatele pe care i le inminasera. Arde-i, tata, si ia-ti si avocat scump ca platesc mitocanii cheltuieli de judecata! In ce il priveste pe tiganul tau, am auzit o guma : "Ce iti inspira un tigan fara brate? Incredere". Pai si cu ce ma incalzeste pe mine ca folosesc o firma de asigurari serioasa (in cazul RCA pt ca aceasta este problema) ???? Ca sa-l fac fericit pe ala pe care-l troznesc??!! Si daca patesti ca RETI ,nu ai dat degeaba o caruta de bani pt un RCA ?? Aici exista o mare problema in legislatie .Legea ma obliga sa platesc RCA unui SRL.Iar cand am nevoie sa beneficiez de acea polita ....onor legea ,adica STATUL nici nu ma baga in seama.Sunt de acord sa platesc o prima RCA mare dar acea polita sa fie GARANTATA DE STAT>[/quote:16cqemte] Din pacate statul nu poate garanta obligatia unei firme private. Ideea pentru care statul te obliga sa inchei RCA nu este aceea ca va trage un ce profit din afacere, ci ca astfel se degreveaza instantele de judecata de zeci de mii de cauze anual. Ne putem usor inchipui ce s-ar intimpla daca am circula toti fara RCA. In ce priveste seriozitatea firmei la care iti inchei RCA-ul, trebuie sa privesti problema invers si sa te pui in locul pagubitului; asa incepem - cu noi. Vorba cuiva - "parerea mea!" NISSAN PATROL CADILLAC ESCALADE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Pai parerea ta este demna de respect .Pe cati romani crezi ca-i intereseaza de ,,ceilalti"...?? De ce onor Statul trebuie sa incaseze impozite si taxe si pe mine ca ,,enorias" sa nu ma ajute cu nimic.Este treaba lui cum gestioneaza licentele pt asigurari,dar asta nu-i da dreptul sa nu urmareasca si activitatea acelor societati atat timp cat EL ma obliga sa cotizez.Eu de anul asta o sa caut cele mai ieftine firme de RCA.Statul le-a oferit licenta, statul sa o descurce cu procesele.Si nu te supara ,ce pacate am eu ,sa fac studiu de piata ca sa-l gasesc pe ala mai scump si mai serios??!!!!!!!!! Asta este o problema pe care trebuie sa o gestioneze statul nu ,,mentalitatea " romanului.Acum o sa ma apuc sa adun chistoacele de pe jos pt ca Salubrizarea nu isi face treaba,nu este de ajuns ca eu imi arunc la cos gunoaiele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Aha ultimile stirii.... ieri primesc un e-mail de la ...Omniasig.precum ca ei au facut toate actele si au dat acceptul de plata inca de acum 2 luni.....de unde au iei e-mailul meu de unde au stiut iei de sesizarea mea la comisie? intrebari care probabil nu au un raspuns intr-o tara normala dar intru-una bananieraa si plina de coruptie are. Oricum toate se vor lamuri vine septembrie se sfarseste vacanta judecatorilor .....si eu o sa cer doar 50 roni pe ziua de neutilizare a masini mele....atat nu vreau mai mult. cine plateste service-ul asigurarile....nu ma mai intereseaza.am alte masini cu care sa ma misc.dar ma intreb ala care are doar una ce face? Tara lui Papura -Voda. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Mehala Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Asta iti spuneam - arde-i fara mila in instanta! Si judecatorii au masini, si ei s-au asigurat la Omniasig sau la alte gunoaie, si ei au patit exact ca tine. Din ce ma pricep eu, pot sa-ti spun ca ii cistigi la sigur. Ia-ti avocat, taiati chitanta pe mult; daca cistigi - Doamne ajuta!, daca nu - o anulati. Ai grija insa la contractul de asistenta juridica, e titlu executoriu. NISSAN PATROL CADILLAC ESCALADE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: asigurari RCA de cacat Vedeti despre ce vorbeam??? http://www.ziare.com/Broker_de_asigurar ... 73796.html Multumesc Adrian Popeti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate