zep Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: toyota no-lux am fost sfatuit inca de pe atunci sa las bara originala pe fata pana dupa RAR (o sa urmeze alte bari fata spate ) asa ca a trebuit un pic cosmetizata daca tot lucram cu teava am facut si tevile in bena Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: toyota no-lux Felicitari pentru lucrare, foarte frumos au iesit acele overfendere, :1 Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: toyota no-lux :g :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: toyota no-lux va multumesc fiind prima lucrare de tinichigerie arata mai bine de la distanta decat de aproape mai crapa chitul pe ici pe colo insa fiind strict o masina de lucru si de padure nu prea conteaza promit ca urmatoatele masini o sa fie mai bine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
g.adamov Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: toyota no-lux :1 Salut ZEP Ma numesc Grig in primul rand, felicitari pentru realizarea acestui proiect ! Sunt nou pe forum, am urmarit cu mare interes derularea proiectului tau si in acest sens m-am hotarat sa caut si eu un hi-lux. Sunt din Bucuresti si am depistat un Hilux Extra Cab,din 2005, D4D, 4X4, cu vreo 100000km, avand in vedere prin ce ai trecut tu, ai putea sa-mi recomanzi le ce sa ma uit cu atentie pt ai face o evaluare corecta de achizitie? Cateva sfaturi, daca se poate... Multumesc si plimbari frumoase cu hi-no-lux-ul tau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: toyota no-lux @g.adamov salut si fii binevenit hi-luxul meu si hi-luxul pe care vrei sa il iei tu nu au nimic in comun in afara de sasiu e o diferenta mare de tot si nu te-as putea lamuri foarte la obiect decat privit general ca masina avem colegi care au modelul mai tanar, ca si cel vizat de tine si care te pot lamuri mai bine eu imi doream un ultim mohican o masina fara gram de electronica si cu punte rigida pe fata,cu arcuri pe foi si consider ca era singura optiune pt cea dorita de tine treaba e simpla avand mufa de diagnoza poti afla multe legat de starea motorului si eventual nr de km facuti restul stii si tu sa nu bata sa nu troncane sa cupleze bine transmisia sa nu fie torsionat sasiul de la eventuale lovituri in rest sunt masini bune ,dar asa cum spuneam ii las pe cei care poseda modelul 2005 sa isi dea cu parerea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: toyota no-lux a urmat partea cea mai plictisitoare... slefuirea ... daca nu aveti bunic chinez in familie nu va sfatuiesc sa va apucati.... incepe sa semene a masina de teren??? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: toyota no-lux interactiv topicul... mai are rost sa postez? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: toyota no-lux pai are rost de vreme ce ne-ai lasat fara cuvinte? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: toyota no-lux pai are rost de vreme ce ne-ai lasat fara cuvinte? chiar ca... imi plac tare jantele astea de aliaj...cred c-am sa-i caut si urszillei un set s-o incalt... cu ele ai cumparat masina ( asa-mi pare din niste poze) sau le-ai luat de pe undeva? urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: toyota no-lux jantele au ajuns intamplator la mine nu stiu sa iti spun marca sau sursa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: toyota no-lux Nenea ZEP toata stima si respectul din partea mea. Imi place masina tare mult si ma bucur ca a intrat in posesia unui pasionat. Cand aceasta masina a aparut pe forum, se punea problema daca merita sau nu din punct de vedere financiar sa fie refacuta din temelii. Asa cum am scris acolo era doar o parere care se pare ca s-a adeverit. Aveam multa neincredere in reusita acelui proiect. Nu stiu cati bani a bagat cel care s-a apucat de ea inaintea ta si nu stiu nici pana la ce stadiu a reusit sa o "revergoreze". La vremea aceea era defecta in totalitate, motor, transmisie, caroserie, electrica, interior, etc. Cred ca ar fi fost mai ieftina un in stare buna. Dar asta e , ce a fost a trecut, masina este acum o frumusete, sa te bucuri de ea si sa ne scrii in continuare cum decurge proiectul. Probabil ca vei fi tentat sa ai schimbi bara si sa ai montezi troliu. Eu folosesc T-Max, l-am luat de la Calin Vasile pe care l-am contactat de pe forum si l-am intalnit o singura data, insa troliul de la el, este montat pe masina mea de tractari si a avut pana acum parte de cateva sute de trolieri fara probleme. Ti-l recomand cu caldura indiferent de unde il cumperi, nu as vrea sa se smiorcaie careva ca ai fac omului reclama, troliul a fost si este pur si simplu foarte bun. :1 :1 :1 :bravo Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: toyota no-lux multumesc sa stii ca nu financiar a fost efortul cel mare ci fizic multa munca sunt masini super solide si simpliste nu schimbi multe piese la ele troliu...va fi ori chicago electric ori ramsey sa vedem la cine va fi o reducere in viitorul apropiat sunt convins ca t max sunt trolii super bune insa o sa optez pt cea mai ieftina marca, vom vedea care va fi aceasta , deja pot posta la topicul ala cu treaba imposibla pt toata lumea mai putin pt aro , am carat piatra nisip, fan, lemne,motorina etc etc e un utilaj bun pe langa casa omului, munceste bine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: toyota no-lux Foarte bine ca este utila si te bucuri de masina. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: toyota no-lux element de tuning turbina imblanita pt cresterea puterii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: toyota no-lux Catar la magar trage ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sweeper Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: toyota no-lux Nene, ma bucur sa vad ca mai apare cate-o dihanie lipsita de fitze pe sosea, una pura si dura... Ce suspensie ai pe ea, gumele par 33-uri, imi zici si mie, te rog? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: toyota no-lux MAESTRE! JOS PALARIA! (a nu se intzelege prin majuscule ca ragnesc)....... O mare realizare sa faci din "rahat" - BICI! RESPECT Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: toyota no-lux @scaraoscky :be :be :be @sweeper da sunt 33-uri suspensia banuiesc ca e cea originala la care s-au mai adaugat ceva foi in timp de fostii proprietari eu am fost nevoit sa o inalt putin din prinderile cerceilor si daca castig la loto o sa ii fac arcuri noi la firmele care se ocupa cu asa ceva pe la noi in mod cert no sa comand nimic de la firme gen arb sau calamini am io o mica problema cu numele astea sonore unde e mai mult sfara ca jumara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sweeper Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: toyota no-lux @scaraoscky :be :be :be @sweeper da sunt 33-uri suspensia banuiesc ca e cea originala la care s-au mai adaugat ceva foi in timp de fostii proprietari eu am fost nevoit sa o inalt putin din prinderile cerceilor si daca castig la loto o sa ii fac arcuri noi la firmele care se ocupa cu asa ceva pe la noi in mod cert no sa comand nimic de la firme gen arb sau calamini am io o mica problema cu numele astea sonore unde e mai mult sfara ca jumara Si uite asa mai ramane omu' cu 2000 de euro in buzunar... Am si eu o rugaminte mare, mare de tot, fa niste poze la suspensie, sa vad si eu mai in amanunt cum e facuta. Alta ar fi sa-mi zici si mie cine fabrica pe la noi arcuri cum zici matale... Deci, pentru viitoarea mea dihanie, pe lista de piese au ramas doar doua diferentziale Eaton/Detroit Truetrac. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: toyota no-lux Frate arata gretos de bine(o expresie pe care eu o folosesc cand ceva chiar imi place, sa nu se inteleaga gresit)! sa mor! mi-ai si dat o gramada de idei! maine pun mana pe flex si ma apuc de facut aripi! ma tot rodea cum sa pe fac sa incapa roti mari sub ea si hop ai venit tu cu idea! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: toyota no-lux @sweeper se vad pozele daca dai pe linkul din primul post al topicului arcuri pe foi absolut normale (cam obosite ce-i drept) arcuri se fac peste tot in tara sunt destul de multe firme care fac arcuri :grin: apropo majoritatea importa otelul de la acelasi distribuitor de la care il cumpara si maestrii aia cu traditie in acesorii off road @ reqin- baga mare... nu te sfii sa intrebi daca crezi ca te pot ajuta cu ceva, ajung la cj destul de rar desi stau aproape, dar pot sa dau o mana de ajutor daca te apuci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
requin Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: toyota no-lux saptamana care vine rup motorul afara, desfacut bucati, schimbat TOT ce nu e perfect si apoi pun cauciucurile+inaltare(din suspensie). Dupaia daca tot nu-mi place ma apuc pe flex si rup tat! Mai am de pus scut la diferentialul spate(ca in rest e scutuita peste tot unde e ceva relevant). Nu stiu cat tin si diferentialele alea sa le tot izbesc de una alta... ma tem ca nu mult... Si mai am de pus troliu si o goarna ca claxoanele astea standard nu mai sperie pe nimeni... se uita lung si te ignora... si cand trebuie sa opresti 2.5 tone de tractor pe o moneda ca ceva bou se baga... devine dificil! Oricum grozava masina ti-a iesit! Arata fioros rau. Te mai intreb eu daca nu ma descurc cu ceva, mersi ca te-ai oferit! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: toyota no-lux :1 :1 Super frumos. Felicitari pentru ce ai realizat cu masina... Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: toyota no-lux unele poze s-au pierdut odata cu schimbarea server-ului am facut un filmulet pe youtube enjoy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate