cos Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: toyota no-lux Dupa umila mea parere , granulatia e prea mare . Insa toata lauda celui care a facut-o . Cind masina mea va fi trecuta de nivelul asta , voi lua cuvintul , pina atunci stau in rindul al doilea . Daca filtrezi vopseaua mata prin conul filtru , ramine o buna parte din pudra in sita .Asa ca voi incerca sa fac propria vopsea mata , negru si rosu . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: toyota no-lux Ce s-a mai intamplat cu masina asta?...frumoasa foc de altfel.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: toyota no-lux Ce s-a mai intamplat cu masina asta?...frumoasa foc de altfel.... S-a vandut.........se pare ca s-a intors la Bucuresti de unde fusese cumparata intial........ http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61496-vand-toyota-no-lux REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: toyota no-lux masina s-a intors din nou acasa , obosita necajita cu parti lipsa... De frica noii taxe in maxima viteza dupa 2 zile de mestereala a ajuns la RAR dupa care a primit in sfarsit numere noi Pentru ca masina a fost inmatriculata in ro in 1994 an cand la noi nu exista notiunea de euro1-2-3-4 in talon apare cifra ce indica masina ca fiind non euro. Cei de la RAR zic ca ar trebui facuta o cerere la RAR Bucuresti de unde poate veni o decizie pt a re-clasa masina ca fiind euro1 sau 2 in functie de ce va zice producatorul pt motorul 2lt nu stiu daca inca merita deranjul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: toyota no-lux Foarte tare istoria masini si fchhimbul de proprietate. Nici nu stiu ce sa zic, toate bune si vechi. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: toyota no-lux Am observat ca ai trecut-o pe SJ. Cu ce culoare e trecuta in certificat? Eu as vrea la primavara sa-l fac pe Chupacabra camuflaj urban si sunt curios cum se trece in carte. Probabil la mine e mai lezne avand acte de BG :wink:... dar intreb totusi de curiozitate. Ontopic: BESTIALA masina!!! De admirat munca depusa si simplitatea de bun gust cu care a fost aranjata.... unii nu stiu cand sa se opreasca si ajung sa faca sorcova, nu masina... hilux-ul asta e exact cum trebuie si cum ii sta bine :grin:... place, place, place! Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2012 (editat) Re: toyota no-lux la rar au scris in carte ''verde multicolor'' Editat Februarie 24, 2012 de zep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate