Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

toyota no-lux

zep

Postări Recomandate

Re: toyota no-lux

Dupa umila mea parere , granulatia e prea mare . Insa toata lauda celui care a facut-o . Cind masina mea va fi trecuta de nivelul asta , voi lua cuvintul , pina atunci stau in rindul al doilea .

Daca filtrezi vopseaua mata prin conul filtru , ramine o buna parte din pudra in sita .Asa ca voi incerca sa fac propria vopsea mata , negru si rosu .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 7 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ce s-a mai intamplat cu masina asta?...frumoasa foc de altfel....

S-a vandut.........se pare ca s-a intors la Bucuresti de unde fusese cumparata intial........

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61496-vand-toyota-no-lux

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

masina s-a intors din nou acasa , obosita necajita cu parti lipsa...

De frica noii taxe in maxima viteza dupa 2 zile de mestereala a ajuns la RAR dupa care a primit in sfarsit numere noi

Pentru ca masina a fost inmatriculata in ro in 1994 an cand la noi nu exista notiunea de euro1-2-3-4 in talon apare cifra ce indica masina ca fiind non euro.

Cei de la RAR zic ca ar trebui facuta o cerere la RAR Bucuresti de unde poate veni o decizie pt a re-clasa masina ca fiind euro1 sau 2 in functie de ce va zice producatorul pt motorul 2lt

nu stiu daca inca merita deranjul

523257186_Picture302.thumb.jpg.fd153f7af3d8ce85a26fd8a44554d5b8.jpg

zxzxzxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.thumb.jpg.b1d96a97b2c2a1c65b6d17381d47ece7.jpg

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Am observat ca ai trecut-o pe SJ. Cu ce culoare e trecuta in certificat?

Eu as vrea la primavara sa-l fac pe Chupacabra camuflaj urban si sunt curios cum se trece in carte. Probabil la mine e mai lezne avand acte de BG :wink:... dar intreb totusi de curiozitate.

Ontopic: BESTIALA masina!!! De admirat munca depusa si simplitatea de bun gust cu care a fost aranjata.... unii nu stiu cand sa se opreasca si ajung sa faca sorcova, nu masina... hilux-ul asta e exact cum trebuie si cum ii sta bine :grin:... place, place, place!

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare