Vizitator albastru.vertical Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 unde pot gasi in cj, ce preturi, unde gasesc un service de offroadere unde se poate monta? mersi mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 Incearca intai la....."Prezentare membrilor" ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 Incearca intai la....."Prezentare membrilor" ! :ha: asta da :ha: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator albastru.vertical Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 mno bun si ceva mai la subiect? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 dupa poate mai primesti si sfaturi gratis pe care le poti folosi sau ignora dupa buna ta vointa de obicei cind intri intr-o casa dai "buna ziua" si apoi ceri ceva....bafta in alegere zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator albastru.vertical Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 auch, se pare ca am gresit cartieru. am nimerit cumva la emisiunea de 3 ori femela? cam prea mult formalism si telenovela. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 Cu atitudinea asta....sigur ai gresit cartierul... :P REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 Tu ce te bagi Dane? Esti din Cluj? :ha: El poate cauta un cartier in Cluj. Apropo. @albastru.vertical Bine ai venit in Club 4X4. Doar daca vrei sa ramai. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 a cautat omul la 'prezentarea membrilor' .. 1...2 ...3 ore... nu a gasit si a venit inapoi .... de ce sunteti rai ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 nicidecum....i-am aratat ca avem specimene de d22 in dotare si cu bara arb dar.....informatia costa un "buna ziua" zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator albastru.vertical Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 n-as vrea sa o dam in diverse dar am venit cu o intrebare extrem de simpla. nu am venit aici pt socializare. nu ma pasioneaza fenomenul offroad desi am avut tangenta cu el prin natura meseriei. mi-am pleznit atelaju d22 in fatza si am zis ca decat sa dau banii pe un spoiler de plastic original mai bine pun ceva mai rezistent. iar voi ma luati cu protocoale de hi5. scuzati intrebarea, scuzati deranju da eu o sa schimb canalu. no hard feelings. ps: mersi celui care avand nivelul de testosteron corect reglat mi-a dat raspunsul cautat pe pm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 :hw nu o sa-ti simtim lipsa Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 pune bara standard si la revedere. :hi ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 n-as vrea sa o dam in diverse dar am venit cu o intrebare extrem de simpla. nu am venit aici pt socializare. nu ma pasioneaza fenomenul offroad desi am avut tangenta cu el prin natura meseriei. mi-am pleznit atelaju d22 in fatza si am zis ca decat sa dau banii pe un spoiler de plastic original mai bine pun ceva mai rezistent. iar voi ma luati cu protocoale de hi5. scuzati intrebarea, scuzati deranju da eu o sa schimb canalu. no hard feelings. ps: mersi celui care avand nivelul de testosteron corect reglat mi-a dat raspunsul cautat pe pm. cred ca a venit aici sa bea o cafea, si sa citeasca un catalog de piese auto. tandenta cu offroad-ul prin natura meseriei ___???? o fi padurar, poate din acest motiv nu ii place socializarea. Alooo, tanti de la ghiseu, o bara la baiatu'. repede ca e cizelat, si ne da cu flit la toti. da,cred ca tot noi suntem aia rai: :uameni _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 Bullbar ARB se gaseste la ARB Cluj, la orice reprezentanta de cartier. Montajul cred ca e inclus.. sau nu? ... :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 Bullbar ARB se gaseste la ARB Cluj, la orice reprezentanta de cartier. Montajul cred ca e inclus.. sau nu? ... :sr Iti multumim noi....ca el si-a luat jucariile si-a plecat suparat ca l-am pus sa se prezinte! :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 adevarul e pe undeva pe la mijloc omul cautand pe net dupa bara a dat de forumul asta si a considerat ca aici fiind oameni pasionati de fenomen va gasi cel mai bun raspuns mi se pare deja obositoare hartuirea asta ,fiecare cum apare un membru sare direct cu replica ''treci pe la prezentarea membrilor'' poate ca omul ala no sa mai intre in veci aici a avut nevoie de o informatie si atat cine vrea sa ii raspunda ii raspunde si gata, omul pleaca cu o impresie buna despre comunitatea asta de acord ca cei care intra doar sa posteze un anunt de vanzari nu isi au locul aici insa consider ca pt o informatie nu trebuie sa facem atata caz eu cand ma duc intr-un oras strain si intreb un taximetrist unde e strada cutare o fac pt ca e in masura sa ma ajute si pt asta nu cred ca trebuie sa platesc cotizatie sau sa ma inscriu in sindicatul taximetristilor poate ca ar trebui luata in calcul o sectiune unde pot pune intrebari si cei care pur si simplu au de rezolvat o pb ce tine de acest fenomen la un moment dat intrase un nene student care voia ceva cote pt reductorul de aro sa isi faca proiectul de diploma sau ceva de genul era evident ca omul ala nu are treaba cu off road-ul insa logic ca aici gasea ajutor relativ competent era musai sa se prezinte....pen'ce? cine vrea sa il ajute o va face oricum indiferent cine e sau de unde sau cate masini de teren are in curte iar daca credeti ca prin prezentarea de gen ''buna sunt gigi din strehaia si visez sa am un samurai'' ati aflat cu cine stati de vorba ne furam singuri caciula consider ca dupa 3 posturi deja fiecare din noi intuim cu cine stam de vorba fara nici o prezentare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 cred ca zice bine @zep :g 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 Nu cred ca e vorba de hartuire, cu toate acestea forumul are cateva reguli minime. Daca omul este interesat de bullbar-ul respectiv, cu siguranta unul dintre membrii activi care se ocupa cu comercializarea acestuia, l-au ochit. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 Adevarul e la mijloc... Sint reguli de respectat si cei care au grija se fie respectate... ...sint novici care nu stiu si se prind mai greu... ...si mai veterani cu orgolii cladite si clatite din timp si din greu.... Cunostintele si pregatirea fiecaruia nu pot fi comentate, e ca stabilirea IQ...la fel si personalitatea fiecaruia..... Ramin intodeauna cu un sentiment extrem de neplacut cind o comunicare se rupe folosind bocancii . Asta o spun dupa ce am ales sa muncesc singur , dupa ce timp de 6 ani am incercat sa formez o echipa de productie care sa raspunda la provocarile pe care altii le abandonau .Restul e istorie. In cazul asta e una urita, care nu face bine nimanui caruia ii pasa.Clubul si forumul e destul de mare pentru toti . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 cred ca zice bine @zep :g De acord cu tine Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 Total de acord cu zep !! Si nici aia nu mi se pare normal ca pe topicul asta dintr-odata toata lumea are gura mare... Mai bine scrieti chestii de valoare in sectiunile tehnice. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 Sunt deacord cu prezentare noilor utilizatori pt ca asa se creeaza ''haita'' ... ala ii din Sibiu ... ala ii din Iasi si tot asa se aduna la haita cate un nou membru. Problema ii ca eu si garantez ca majoritatea membrilor nu citesc sectiunea de prezentare a membrilor deci ii cam inutila in mare parte. Completarea datelor despre utilizator in panoul utilizatorului ar fi arhisuficienta. Cel mai bine ar fi un vot si sa vedem cati citesc si cati nu citesc sectiunea de utilizatori noi. Si sunt foarte de acord cu acei noi utilizatori care pun o intrebare si astepta un raspuns fara sa mai treaca pe la sectiunea de prezentare daca nu au de gand sa intre in haita sau pur si simplu nu au treaba cu off-road-ul.... da NU sunt de acord cu membrii forumului cu ceva vechime care le sar la gat din prima.. eu consider acel gest ii ''adunare de posturi'' adica ''uite la ala de care mii de ori a postat , tre sa fie unu tare pe forumul asta'' (defapt la subiect a punctat doar 2% din raspnsuri ... restul de 98% fiind la plesneala gen ''good posting'') Eu zic sa ii lasam pe moderatori sa isi faca treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: bullbar ARB pt pickup D22 Fara nici un fel de subiectivism ii dau dreptate lui Zep! Totusi suntem mult prea agresivi cu cei noi! Si o parte dintre noi suntem avizi sa facem posturi ca sa se schimbe rangul! O mare parte dintre noi au mii de posturi dar totusi nu scriu nimic pe acest forum ...Stau si ma intreb ... ce rost are sa-ti mananci timpul sa spui de 1000 de ori bine ai venit sau welcome in loc sa-ti pui mintea si timpul la bataie sa faci intradevar ceva util ptr forumul asta ... adica sa cauti o informatie utila de 4x4 pe net, sa o traduci si sa o pui aici? Preferi sa iei mura in gura de la cunoscatori care acum din cauza balciurilor, prefera sa nu mai scrie, si sa tii ptr tine iar cand cineva intreaba sa tii informatia ptr tine dar cu nonsalanta sa iei persoana respectiva la rost ca "nu are sapca"! Domnilor in ultimii doi ani informatiile noi intradevar utile care vin aici se pot numara pe degetele de la o mana asta in conditiile in care suntem cateva mii de creiere aici ... Preferam sa ne scoatem scula si sa ne laudam cu ea ca in erectie e cat turnul effel ...Preferam sa luam un loc la "bataia de cocosi" sau sa luam fata chalengerului ... Ce naiba? Cand o sa constientizam ca acest forum trebuie sa-l folosim nu numai ca pe o carciuma ci si ca pe un garaj, ca pe un traseu pe care nu il vom termina niciodata ... dar impreuna vom parcurge impreuna o buna bucata de drum? Va sugerez sa fim mai toleranti, sa-i ajutam pe cei noi sa inteleaga nu prin constrangere cum merg lucrurile pe aici ...Istoria 4x4 se scrie oricum ... de ce sa nu dam si noi o mana de ajutor? Sunt si eu unul dintre contravenienti, fara nici un dubiu ...Asta nu inseamna ca nu pot macar sa INCERC sa-mi schimb atitudinea! Numai bine Respecte Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate