Fane Jr Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Salut .Am un aro camioneta sh aro 243 .La camioneta am probleme la directie ,merge foarte greu sh cutie de viteze ,am schimbat doua pana acum sh deja si asta care acum o am pe masina a inceput sa sara din viteze dar sh reductor .La camioneta am grpuri 11/41 de fuga sh vreau sa le schimb ptr ca urc mai mult pe deal sh tot timpu incarcat .Unde urc cu camioneta e off road ,deoarece trebuie sa urc ,nu conteaza de anotimp :daca e vara , iarna ,zapada sau gheta sh am invins de fiecare data natura cu ea .Am sa postez sh poze cu aro 243 sh camioneta. Aro 243 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Directie Aro Camioneta .....Si nu uita sa-ti treci si locatia in profil.....era buna si o vizita pe la "Prezentarea membrilor"..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Directie Aro Camioneta Salut .Am un aro camioneta sh aro 243 .La camioneta am probleme la directie ,merge foarte greu sh cutie de viteze ,am schimbat doua pana acum sh deja si asta care acum o am pe masina a inceput sa sara din viteze dar sh reductor .La camioneta am grpuri 11/41 de fuga sh vreau sa le schimb ptr ca urc mai mult pe deal sh tot timpu incarcat .Unde urc cu camioneta e off road ,deoarece trebuie sa urc ,nu conteaza de anotimp :daca e vara , iarna ,zapada sau gheta sh am invins de fiecare data natura cu ea .Am sa postez sh poze cu aro 243 sh camioneta. Salut, bine ai venit; m-ai inebunit cu "sh" tau. Initial am crezut ca e vorba de acronimul de la "second-hand", apoi cand am mai citit, mi-am dat seama ca e de fapt "si". Incearca sa scrii corect romaneste :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fane Jr Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Directie Aro Camioneta Scuze sunt membru nou si multumesc pentru observatie . :) De acum incolo sper sa nu mai gresesc sa invat din greseli ca doar nimeni nu e prefect. Aro 243 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fane Jr Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Directie Aro Camioneta Aceasta e camioneta despre care va povesteam .Sper sa ma puteti ajuta cu sfaturile voastre ptr a putea iesi cu ea la off road. :wink: Astept parerile voastre. Aro 243 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Directie Aro Camioneta le repari, nu ai incotro cutiile de viteza nu sunt deosebit de fiabile inafara de cele de alexandria (cu a 1 a in spate) si cele de tv sunt mult mai robuste dar au rapoarte f scurte caseta de directie... uleiata bine, atentie la unghiuri si bucse/pivoti, ca daca sunt praf se poate si de acolo, si cand se duce o schimbi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fane Jr Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Directie Aro Camioneta Am tot reparat dar nu tine .Cutia de viteze se poate strica daca am grup 11/41? Camioneta are acurile pe fata de 18 si stiu ca camionetele au arcuri de 19 , am cautat si caseta servo si arcuri de 19 sa ii pun si nu am gasit. Aro 243 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Directie Aro Camioneta nu cred ca se strica cutia din cauza grupului,se strica din cauza ca e slaba sau depinde cum o manevrezi tu,ce ambreaj ai.are 243 de la poza din avatar era la vanzari.ce sa iti zic sa le stapanesti sanatos ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fane Jr Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Directie Aro Camioneta Da am vrut sal vand aro 243 .Multi au spus ca din cauza grupului ,dar pe mine ma intereseaza mai mult sa fac directia ,sa mearga mai usor pentru ca cand o conduc fac muschi .Are ambreiaj normal de aro cu cu cilindru. Aro 243 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Directie Aro Camioneta stiu ce ambreaj are aro,dar depinde cum deschide adica cum debraiaza ca sa nu fortezi cutia cand o bagi in viteza. ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fane Jr Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Directie Aro Camioneta Ambreiaj merge perfect nimic nu caraie sau sa intre greu in viteze .Dar cutia se strica foarte repede. Aro 243 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Directie Aro Camioneta pune-i caseta de BMW seria5 servo si scapi de toate necazurile parerea mea,merge usor si nu are pic de joc :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Directie Aro Camioneta Salut .Am un aro camioneta sh aro 243 .La camioneta am probleme la directie ,merge foarte greu sh cutie de viteze ,am schimbat doua pana acum sh deja si asta care acum o am pe masina a inceput sa sara din viteze dar sh reductor .La camioneta am grpuri 11/41 de fuga sh vreau sa le schimb ptr ca urc mai mult pe deal sh tot timpu incarcat .Unde urc cu camioneta e off road ,deoarece trebuie sa urc ,nu conteaza de anotimp :daca e vara , iarna ,zapada sau gheta sh am invins de fiecare data natura cu ea .Am sa postez sh poze cu aro 243 sh camioneta. e normal daca mergi cu 2 tone ca mine eu am schimbat ntrun an 3 cutii de viteza 2 grupuri de fuga acum miam pus de teveu pentru forta sa vezi cum trage si sa vezi ce forta are nici nu se compara cu ala de fuga are dinti mari mult mai mari si mult mai grosi la fel si satelitii si planetarele.in legatura cu directia credema la fel merge si la mine e ceva inormal sa tragi de ea daca nu ai servo si chiar daca ai avea tot greu merge puneti pe fata niste cauciucuri inguste pe 15 si o sa mearga usor daca crezi ca e stricata caseta iti spun ca nu e in primu rand cand e stricata atunci cand ei viraju se opreste tre sa o dai inapoi sa ei din nou pocneste tranteste stiu din propria experienta am mers 1luna cu una stricata. Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fane Jr Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 Re: Directie Aro Camioneta Se adapteaza greu caseta de bmw? trebuie facute multe modificari? daca ai pus tu pe aro pune si niste poze si descrie putin pasi ce trebuie urmati. Multumesc Aro 243 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Directie Aro Camioneta eu am pus pe IMS si am pus si ceva poze este un topic pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fane Jr Postat August 19, 2009 Autor Partajează Postat August 19, 2009 Re: Directie Aro Camioneta Am vazut, dar la aro 320 nu cred ca merge. Am vazut la cineva o caseta de directie ce se poate prinde pe sasiu cu suruburi. Era beton, caseta era pe sasiu si avea suporti ce se prindeau de sasiu lateral cu suruburi. Aro 243 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: Directie Aro Camioneta ii faci suport de prindere nu-i greu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate