petrescu catalin Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Poate cineva sa mi recomande si mie un sevice bun pt un grand cherokee?o adresa sau un numar de telefon? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Service jeep? Grand Cherokee din ce an ? Ce vrei sa-i faci in service? Sunt multe ateliere unde poti cheltui mai multi sau mai putini bani , in functie de ce masina ai... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Service jeep? Autoklass Chitila, recomand, seriosi, iti vezi masina in timp ce lucreaza la ea, cel mai ieftin ITP etc. Am luat teapa cu Casa Auto, nu mai vreau sa aud de ei. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Service jeep? La targ Vitan , pe cheiul Damboviti , pe sensul de venire spre targ , cu circa 1000m pe dreapta exista un servis renumit in marca Jeep :h5 daca nu te descurci contacteazama :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Service jeep? Sau mai este unul foarte cunoscut, scumputz, dar unde poti gasi orice piesa si oamenii sunt profi, facand de foarte multi ani job-ul asta, in Berceni, pe strada Odei, foarte aproape de Luica..., intreaba de George acolo! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: Service jeep? Daca este modelul pana in '98 mai repede la Jeep Comservice pe Odei. La Autoklass sau Tiriac Auto nu prea au consumabile si piese pentru modelele mai vechi. La Casa Auto (actula Tiriac Auto) si Autoklass am fost pana prin 2005 si mi s-a facut lehamite de ei. Ulterior am facut revizii si interventii tehnice numai la Tiriac Auto Brasov unde am intalnit niste oameni deosebiti. Sunt total diferiti de cei din Bucuresti. Eu il recomand pentru orice detinator de Mercedes sau jeep. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: Service jeep? Eu am fost odata la Jeep Comservice si mi s-au parut OK. Parerile sunt, insa, impartite. La Autoklass Chitila am fost de mai multe ori, cu aplta masina, e drept, insa am fost foarte multumit. La Casa Auto am fos, deasemeni, de mai multe ori si sunt nemultumit. Ar mai fi un service de americane, Olimpik (langa cimitirul evreiesc de vis-a-vis de Bellu), insa nu ti-i recomand. Am fost de mai multte ori si n-as putea spune ca-mi mai vine sa ma mai duc la ei. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: Service jeep? Service Jeep.... the Best !!! pt diagnosticare iti recomand Jeep Comservice.... pt lucrari si manopera.... un singur nume: Marius Lupu daca inca te mai "doare " suna-ma si te trimit la el. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrescu catalin Postat Octombrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2009 Re: Service jeep? Multumesc de raspunsuri am rezolvat.Esta vorba despre un WG din 2004.Schimbasem un pivot iar cel care a executat lucrarea a dat cu ciocanul si in planetara nu numai in fuzeta si a spart doi dinti de pe coroana de la planetara de unde citeste senzorul de la abs.Dupa multe scandaluri au recunoscut greseala si mi au schimbat si planetara.(gratis). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Service jeep? Service Jeep.... the Best !!! pt diagnosticare iti recomand Jeep Comservice.... pt lucrari si manopera.... un singur nume: Marius Lupu daca inca te mai "doare " suna-ma si te trimit la el. Multumesc pentru recomandari! Am tras si eu "cu urechea" la discutia de aici si am sunat la Jeep Comeservice insa din pacate din cite am inteles ei nu efectueaza revizii periodice la masinile in garantie. Imi pare rau ca daca as fi avut timp m-as fi dus la Sibiu la Autoklass fara ezitare! Mi-am facut pana acum primele doua revizii la BDT Motors in Bucuresti (str. Parintele Galeriu) insa nu pot spune ca sunt chiar cei mai potriviti. Filtrul de aer schimbat la BDT mi se pare destul de slab in comparatie cu cel original. Oricum la 33.000 km JK-ul e ca nou. In fine oi trage o raita pe la Jeep Comservice (str. Odei) intr-o zi sa vad ce si cum! Inca o data multumesc! 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrescu catalin Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Service jeep? Multumesc si eu foarte mult de recomandari am sa iau toate sevice -urile recomandate de voi la rand pentru ca masinii asteia a mea i s a pus pata pe mine. Dupa ce ca a inceput sa curga pompa de inalta presiune,acum a inceput sa chitaie si pompa de servo asta dupa ce bineinteles am dat o gramada de bani pe role si curea...degeaba pt ca nu era de acolo.Daca are cineva si pt mine o pompa servo sh sant interesat ...multumiri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Service jeep? @six: suna-ma pt piese si incerc sa-ti gasesc si aici caci mai am niste amici cu service-uri carora le-am adus in vara si imi fac discount, daca nu te grabesti f tare iti pot aduce din state si atunci pretul este rezonabil.... ce ai vazut tu + transport si taxe... ca si service-uri, pt maruntisuri te duci la Jeep Comservice pe strada Odei la George si ii spui ca te-am trimis eu... ( e la capat pe oltenitei ) pt. reparatii mai complicate si modificari, atunci te trimit la Marius Lupu la Brasov... vezi ca ai si PM. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Service jeep? BDT mosilor.....ai p.m. telefonul .... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Service jeep? BDT mosilor.....ai p.m. telefonul .... 0755 33 33 85 - paremi-se un baiat numit Aurelian. Este telefon de firma si poti suna linistit intre 08:00 - 17:00 (L-v). 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate