Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sa ridem cu DHL

gepetto

Postări Recomandate

DHL companie germana cu lucratori romani:

Hai sa va povestesc cum face un colet 3 zile pina in bucuresti si de la Otopeni la gara de Nord inca 3 zile.

Asteptam un import din Taiwan .

Ochii cascati pe traking ,luni apare in Bucuresti, Ajung la birou pe mail actele sa fac declaratiile.

Trimit frumos toate cele la DHL , acordul sa platesc taxele la curier ca sa nu mai stau dupa banca .Pe 5 seara colet liber de vama (cam 7 ore a durat procedura , eu trimitand actele la 10 dimineata)

Marti apare si cmasina dhl , i-mi venea sa-l pup pe agent .Numai ca intentia mea s-a transformat urgent in dorinta de a-l strange de gat . De ce ? Pai scoate din masina o cutiuta dcat patru cutii de pantofi.Il intreb cu nonsalanta unde este restu , i-mi raspunde ca s-au ratacit.

Bun ,semnez de primire iau actele de la el , platesc factura de taxe si ma asez la calculator.

Traking ..... Celelalte trei colete plecasera spre germania :)).Sun la ei la relatii cu clienti si primesc asigurarea ca a doua zi dimineata voi primi coletul.Nopate pe 12 mai bag un ochisor adormit pe site coletul era deja in Italia.

Se face miercuri dimineata sun la DHl customer service si o voce suava i-mi spune ca trebuie sa trimit coletul deja livrat inapoi la Otopeni sa vamuieasca tote 4 coletele .

I-mi creste tensiunea arunc in porbagaj continutul primului colet si aterizez plin de spume la Otopeni.acolo un nene ma intreaba politicos ce problema am .explic toata tarasania , omul pune mana pe telefon suna undeva si primesc raspunsul lasa-ti marfa aici sa o vamuim si va trimitem maine marfa la firma .Aici am simtit ca inebunesc pe loc , aveam in mana declaratia vamala , semnata, parafata,stampilata de ei , factura de taxe vamale emisa de ei , si ei vroiau sa-mi faca vama .Il intreb politicos daca face misto de mine , caz in care doresc sa fac o lacrimatie la un sef, sefulet , sau director.

Suna din nou in vama , urca pe scari cu actele mele si dupa 10min se intoarce zambitor cu scuze de prost gust .

I-mi coletul si plec frumusel spre firma sa-mi testez talentul artistic.

Concluzia :

nici nemti nu mai sint nemti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sa ridem cu DHL

:ha: Morala: Gaganu, venise cu sataru sa-si revendice snorkelu ... :P ...da' n-a mai fost cazul sa-l scoata din teaca!

PS - ne-a capiat pe toti cu Toyota lui ...nu mai doarme noaptea ... :ha: Dar la sfarsit (care e aproape) o sa va prezinte o masina perfecta din toate punctele de vedere! :grin: Adica o masina de prin anii '80 care merge perfect si arata perfect! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

perfecta dreptate .... si eu am asteptat din germania 4 pakete cu 4 jante .... au sosit numai 3 .... cealalta sa pierdut definitiv .... 450 euro .... cele 3 au devenit roti de rezerva... gratis ... tot nemti ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

eu personal nu am crezut niciodata in mitul german ca sa spun asa ; la firma cand trebuie sa fac comanda lunara in germania ma doare capul de ce o sa primesc pe mail si mai rau de ce o sa fie de plata tot felul de respingeri la service si altele

te compatimesc

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

pai e simplu:

-lucrez mult cu austriecii de salzburg, si oameni (cu facultate) mai limitati ca acolo nu vezi nicaieri (nici macar in state); in plus, tinerii merg la intalniri cu domnisoarele numai dupa ce au bagat 2 redbull cu votca ca nici nu li se mai scoala (25-27 ani) !!

-nemtii acum fac masini coreene; coreeni fac masini japoneze, iar japonezii fac in sfarsit masini germane. S-a rotit miscarea.

-directorii de la VW deja de 10 ani sunt turci, inclusiv responsabilul cu implementarea ISO si calitate....

-iar DHL e varza, ca sa nu mai pomenim ca DHL - USA este in faliment.....

-intotdeauna am afirmat ca Europa are DOAR 2 capitale: Londra si Istanbul. Intre ele sunt foarte multe Ploiestiuri, dar cu foarte mari fitze si basini in cap. iar generatia tanara, inclusv germana, e varza cu carne: toti alearga dupa masteraturi, au cate doua si abia stiu sa dea drumul la windows sau sa lucreze ca lumea in excel....sunt foarte buni insa la comunicare. Adica asta este parerea lor...noroc ca au gagici care mai arata bine, sa avem motiv sa le mai ajutam cateodata.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare