KiNeTic Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Am cautat peste tot la toate magazinele de piese din Sibiu si nimeni nu aduce acest tampon mai repede de 2 sapt. Are cineva de vanzare asa ceva? E vorba de acel tampon prins in 4 suruburi. Multumesc OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: cumpar tampon cutie viteza PT SAMURAI ai incercat si la unix? gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: cumpar tampon cutie viteza PT SAMURAI cat de repede iti trebuie? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: cumpar tampon cutie viteza PT SAMURAI L-am luat de la Alpadrino - Bucuresti, gasesti datele de contact pe Google. Reper original ~ 200 lei parca. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 Re: cumpar tampon cutie viteza PT SAMURAI am gasit pana la urma la Trakia - Sibiu - dar vine in 1,5 sapt. Acum ma gandesc sa iau ceva HD dar cred ca o sa astept dupa el vreo 2 luni. Si cred ca ar trebui schimbate si tampoanele de la transfer daca pun alte reductii slp Astea HD oare unde gasesc? OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: cumpar tampon cutie viteza PT SAMURAI Daca cardanele sunt aliniate si folosesti tampoane originale in cutia de trasnfer este destul de greu sa le rupi in conditii normale. Daca nu iti sunt aliniate si foloseti tampoane de Dacie le vei rupe f des. Exista niste kit-uri HD care difera de la o firma la alta si care au si bucse poli care nu prea le poti rupe nici in conditii de concurs, dar distractia trece de 250 euro fara taxe de trasnport. Ca si firme: Petroworks, Zanfi, Calmini... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: cumpar tampon cutie viteza PT SAMURAI rezolvat cazul cu tampoane heavy duty....intr-adevar distractia costa mai mult de 250 eur OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: cumpar tampon cutie viteza PT SAMURAI rezolvat cazul cu tampoane heavy duty....intr-adevar distractia costa mai mult de 250 eur Salut, de unde le-ai luat pana la urma? De la Calmini? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Octombrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: cumpar tampon cutie viteza PT SAMURAI Le-am luat cu ajutorul unui prieten de-al meu...de la Low range offroad din U.S. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate