Vizitator mister Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 pt un discovery 3...ce troliu (mai ieftin ) as putea gasi..si unde? MISTER LAND ROVER DISCOVERY 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. ce greutate are masina ? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mister Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. proprie--2611 kg MISTER LAND ROVER DISCOVERY 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mister Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. Cand am zis mai ieftin nu m-am referit la...... chinezarii ....de doi le. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. Salut, Problema nu este "ce troliu" ci "unde il montezi" si "cine realizeaza montajul" ... :grin: La "Land Rover Academy " am vazut ceva montat pe Disco 3 http://www.autoplay.ro/galerie.php?id=622&nr=11 Cu stima, Calin Land_Rover_Academy_3_1227082736_n.jpg[/attachment:3ay97uxq] Land_Rover_Academy_10_1227082743_n.jpg[/attachment:3ay97uxq] http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. Cand am zis mai ieftin nu m-am referit la...... chinezarii ....de doi le. din experienta iti spun ca ``ieftin`` si sa nu fie facut in China (de cati lei vrei tu ... :ha: :ha: ) , mai rar...sau deloc ?!? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. Cand am zis mai ieftin nu m-am referit la...... chinezarii ....de doi le. cam toate troliile de pe piata sunt facute in china.... inclusiv Warn-ul....... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. cam asa e .nu toate chinezismele sunt prost facute :g eu am fost in spania si am fost la o iesire cu o gasca de acolo si aveau trolii GOLDEN-WINCH made in eu.dar gurile rele zic cas china.....undercover.......dar scotea ditamai utilajul de 2 tone din toate belelele. drept urmare am achizitionat si eu unul de 10000lbs pt a mea vitara plus ca erau montate de mai mult de 1 an ....la iesiri saptamanale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. Personal recomand un troliu de la calinvas .... spun asta din punct de vedere personal si nu ca prieten (nu il cunosc) ci ca client! Este singura persoana care mi-a dat toate informatiile necesare iar preturile sunt excelente! Eu mi-am luat troliul de 12000 + un set de sufe oacheti si scripete sub pretul oricarui alt troliu fara accesorii... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. cam asa e .nu toate chinezismele sunt prost facute :g eu am fost in spania si am fost la o iesire cu o gasca de acolo si aveau trolii GOLDEN-WINCH made in eu.dar gurile rele zic cas china.....undercover.......dar scotea ditamai utilajul de 2 tone din toate belelele. drept urmare am achizitionat si eu unul de 10000lbs pt a mea vitara plus ca erau montate de mai mult de 1 an ....la iesiri saptamanale Hoho , asta este Horn cu eticheta originala de la fabrica din China nu cu cel de licenta Horn 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. cam asa e .nu toate chinezismele sunt prost facute :g eu am fost in spania si am fost la o iesire cu o gasca de acolo si aveau trolii GOLDEN-WINCH made in eu.dar gurile rele zic cas china.....undercover.......dar scotea ditamai utilajul de 2 tone din toate belelele. drept urmare am achizitionat si eu unul de 10000lbs pt a mea vitara plus ca erau montate de mai mult de 1 an ....la iesiri saptamanale Hoho , asta este Horn cu eticheta originala de la fabrica din China nu cu cel de licenta Horn adica? ce inseamna asta....e bun....sau nebun? tine o vesnicie sau 3 trolieri? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. de ce intrebi te-ai troliat deja de 2 ori? :ha: :ha: Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. Daca si interiorul este identic cu exteriorul ar trebui sa fie OK , Horn da 2 ani de garantie 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mister Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. Parerile sant impartite .......inca nu stiu ce sa fac. In primul conteaza si cine il monteza..... si cum? Deocamdata stau in stand-by S-o vedea.. Multumesc pt sfaturi........ MISTER LAND ROVER DISCOVER 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. ia unul de la calinvas (T-max) sau un Superwinch de la Japan Parts ...Preturile sunt modeste, troliile sunt bune (a nu se citi excelente de carcotasi, BUNE am zis) ... nu te sfatuiesc sa-ti achizitionezi un sh ...din mai multe motive! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mister Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. La second nici nu ma gandesc... Probabil voi mai cerceta situatia si apoi voi lua o hatarare. Plus ca terbuie sa vad si montajul .... Pt. mine e mai complicat ca nici timp nu pea am sa ma documentez rapid Dar .....asta e..... Mersi de sfaturi...la toti. MISTER LAND ROVER DISCOVERY 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Caut un sfat bun...despre troliu. Power Tools: 10.000 lbs: comanda cablu + wireless + plasma si fanta : 2350 RON 12.000 lbs: comanda cablu + wireless + plasma si fanta : 2500 RON si sunt facute de fabrica care face si Superwinch, 2 modele de Warn, Golden Winch, Timberland, Horn, ... si multe altele ....asa sau mai bine zis astea-s troliile, restul sunt marci pe abtibilduri :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate