SorinD Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Enjoy, colleghi, http://www.zanfi.it/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=49 am gasit pe net firma asta, mi se pare plin de informatii bune pentru cum sa modifici o Suzuki... Printre (multe) altele au kituri pentru scurtarea treptelor pentru a monta roti de 33! Dupa parerea mea, merita "aruncat" un ochi pe-acolo... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Site de piese pt. Samurai, Jimny si Vitara ms ms sa ne auzim cu bine.... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Site de piese pt. Samurai, Jimny si Vitara da site-ul este bun pt informatii dar preturile mi se par cam mari pt tablita laterala pe care scrie samurai (sigla) sa dau 38 de euro :P :ooo :ooo si multe altele Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Site de piese pt. Samurai, Jimny si Vitara Am colaborat cu Zanfi f bine. Unele preturi sunt mari unele potrivite. In ideea in care doresti sa reconditionezi total o masina si sa o faci ca si cand aiesit din fabrica nu prea ai de unde sa obtii acea tablita....depinde ce vrei. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate