Vizitator teo78 Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Salutare, Un prieten intreaba daca se poate inalta un Navara din 2007 fara prea mari modificari.Ma gandesc cu niste flanse distantiere? Vrea un 5 cm de ridicat. Se poate?Daca da,cum? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Inaltare Navara Arcuri si amortizoare Old Man Emu + flanse roti 30mm. Se monteaza in aprox 3-4 ore daca ai toate sculele si cunostintele necesare. Cost aprox pana in 1500 eur. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Inaltare Navara Salut, Am o Navara d40 pe care am kit de la OME dar nu am pus flanse. As fi inteesat dacă pot instala anvelope mai înalte 235/85 R 16? Dacă instalez distantierele voi avea nevoie si de niște overfendere, altfel va fi toată murdara permanent? Trebuie neaparat sa pun flanse? Multumesc pentru sfaturi. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Inaltare Navara Cred ca aici, teo78 se referea la o inaltare prin adaugarea deasupra arcurilor a unor flanse distantiere.......iar SFX i-a recomandat ca odata cu inaltarea prin kit-ul OME sa puna si la roti flanse pentru cresterea stabilitatii masinii. Necesitatea acestor flanse o poti decide doar tu, in functie de terenul pe care mergi, de modul cum mergi si de cum simti ca ar avea nevoie masina pe inclinarile laterale. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 20, 2011 Partajează Postat Septembrie 20, 2011 Re: Inaltare Navara Dupa motarea kit-ului OME pe Navara (adica +4 cm inaltare reala), nu este necesara latirea masinii cu flanse la roti. @SFX, am montat kit-uri OME pe doua Navara si mai am acum una la care astept piese. Nu stiu cum sunt altele dar pe fata era groaznic de intepenite multe suruburi. La una dintre masini, am fost nevoit ca sa schimb un trapez complet deoarece un surub era ca si sudat in el. In consecinta, timpul de lucru poate sa creasca considerabil si chiar cu niste costuri suplimentare. Pe spate e mai usor dar trebuie sa ai toate piesele la indemana inclusiv cercei de arc, bucsi, bride de prindere pe punte, etc... Pretul la kit-ul OME pt Navara a mai crescut acum. A crescut deoarece au crescut preturile cu vreo 5 % in general la care se mai adauga si o crestere la amortizoarele OME deoarece nu mai sunt disponibile amortizoarele Nitrocharger ci doar modelele mai noi Nitrocharger Sport care sunt o leaca mai scumpe. Nu cred ca te incadrezi in 1500 de euro cu tot cu TVA. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Inaltare Navara Salut, Am trecut si eu prin acest proces si as mai fi vrut acum sa instalez si niște anvelope mai înalte 235/85 r16. Știi cumva dacă se pot pune fără alte modificări, ating ceva sau exista alte probleme ......... Multumesc mult. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidescu_radu Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: Inaltare Navara De astea ce ziceti? Costa doar 220 usd cu tot cu transport. mcbun2 jeep cherokee xj 1994 de tarla nissan pathfinder 2007 de orash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Re: Inaltare Navara sunt interesat si eu.....de parerile celor care se pricep. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidescu_radu Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Inaltare Navara E clar ca nu se compara cu ce si-au montat ceilalti dar pentru mine ar fi de ajuns,doar pentru a intra fara griji ceva roti mai innalte. mcbun2 jeep cherokee xj 1994 de tarla nissan pathfinder 2007 de orash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidescu_radu Postat Februarie 12, 2012 Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Inaltare Navara Acolo scrie 3" maxim adica 7,5cm - pentru fata si cam 2" - adica 5cm pe spate. Mai este o idee de discutat - in aceste kituri ei dau de obicei flansele mai mari pe fata si mai mici pe spate. Mie personal chiar mi-ar place sa stea un pic pe spate -sa fie o forta de apasare mai mare pe rotile care trag 90% din timp.Nu stiu daca gresesc!? mcbun2 jeep cherokee xj 1994 de tarla nissan pathfinder 2007 de orash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 15, 2012 Partajează Postat Februarie 15, 2012 Re: Inaltare Navara @ davidescu -radu - daca masina e putin mai lasta pe spate , asta nu inseamna ca apasarea pe roata e mai mare . Greutatea pe puntea spate nu se modifica ....dacit daca adaugi sau reduci din greutate , nu din inaltimea suspensiei , care doar modifica aspectul. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidescu_radu Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: Inaltare Navara ma gandeam ca se muta centrul de greutate mai pe spate!? mcbun2 jeep cherokee xj 1994 de tarla nissan pathfinder 2007 de orash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghitah Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Inaltare Navara si pe mine ma intereseaza la navara din 2007 sa inalt caroseria intr-un mod mai putin costisitor, adica ceva bucse sau flanse.Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Inaltare Navara Caroseria se inalta prin "body-lift", in discutia de mai sus e vorba vorba de "suspension-lift"..... Body-lift-ul se face cu bucse plasate intre caroserie si sasiu, dar in functie de cat de mult o ridici, mai apar si alte modificari.... Aici ai un topic despre cum vine treaba cu body-lift-ul la un pick-up : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48247-body-lift&highlight=body REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Moza Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 Re: Inaltare Navara salut, cu OME 2inch si arb bara poti sa pui 235/85R16 BFG AT ,mai mari nu am incercat inca . oricum nu te mai "distrezi" in vireje cu spatele ,nu iti mai sare de pe drum cu suspensia asta !(nu mai cari saci de nisip in bena :)) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate