Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ASIA MOTORS

sfatupopular

Postări Recomandate

Re: ASIA MOTORS

.....Si ce are asta de-a face cu rubrica unde ai postat?!? :P

...unde trebuia sa-l pun?..eu asa am crezut ca e mai bine...daca am gresit imi cer scuze...poate il muta un moderator unde ii este locul...

daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oricum,sper sa ma lamureasca si pe mine cineva....in comparatie cu un samurai...pe o scara de la 1/10...cam pe unde s-ar inscrie genul asyta de masina...ma refer la stok,asa cu a iesit din fabrica.

daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul
Link spre comentariu

are un membru al forumului -corneliu

am avut onoarea sa ma dau cu ea asta iarna prin zapezi si sa fac un pic de off-road cu dansa

masina este inaltata din suspensii are body-lift gume ok, s-a descurcat ca si potential surprinzator de bine nu o vad mai prejos ca un samurai ca si potential

ca si minus ce l-am remarcat eu este motorul ala diesel extrem de non power daca nu ma insel e de mazda

ca si minus care l-a vazut proprietarul este criza de piese cu care s-a comfruntat si pretul lor

ca si principiu de constructie e aceeasi reteta cu samuraiul sasiu curbat foi de arc si punti rigide fata spate

nu l-as cumpara pt mine pt ca nu cred ca e placut sa stai dupa orice mic surubel saptamani bune ,in rest...poate fi un mic wrangler exotic ,insa nu te va lasa buzunarul sa il rupi in teren atata tot

o sa iti raspunda probabil mai multe proprietarul dupa ce apare din concediu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare