sfatupopular Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Salut, ...cunoaste cineva marca asta de masina?...ASIA MOTORS...arata foarte bine dar ma intreb,cum or fi oare? Daca stiti ceva luminati-ma si pe mine...va rog... daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: ASIA MOTORS .....Si ce are asta de-a face cu rubrica unde ai postat?!? :P REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 Re: ASIA MOTORS .....Si ce are asta de-a face cu rubrica unde ai postat?!? :P ...unde trebuia sa-l pun?..eu asa am crezut ca e mai bine...daca am gresit imi cer scuze...poate il muta un moderator unde ii este locul... daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: ASIA MOTORS Eu l-as fi pus aici viewforum.php?f=14 sau aici viewforum.php?f=19 :h5 ......And, by the way, goag?l says: http://en.wikipedia.org/wiki/Asia_Motors REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 Re: ASIA MOTORS Ok...am priceput,problema e ca eu nu stiu cum sa-l mut acolo,sau daca e posibil sa fac asa ceva,nu sunt mare meserias pe forum...asta e...vorba aia 'am comis-o' :sr daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 Re: ASIA MOTORS Oricum,sper sa ma lamureasca si pe mine cineva....in comparatie cu un samurai...pe o scara de la 1/10...cam pe unde s-ar inscrie genul asyta de masina...ma refer la stok,asa cu a iesit din fabrica. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 Re: ASIA MOTORS Cam despre asa ceva e vorba....ce parere aveti de agregat? La pret sunt destul de acceptabile...si ani destul de bunicei 95/96... daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: ASIA MOTORS are un membru al forumului -corneliu am avut onoarea sa ma dau cu ea asta iarna prin zapezi si sa fac un pic de off-road cu dansa masina este inaltata din suspensii are body-lift gume ok, s-a descurcat ca si potential surprinzator de bine nu o vad mai prejos ca un samurai ca si potential ca si minus ce l-am remarcat eu este motorul ala diesel extrem de non power daca nu ma insel e de mazda ca si minus care l-a vazut proprietarul este criza de piese cu care s-a comfruntat si pretul lor ca si principiu de constructie e aceeasi reteta cu samuraiul sasiu curbat foi de arc si punti rigide fata spate nu l-as cumpara pt mine pt ca nu cred ca e placut sa stai dupa orice mic surubel saptamani bune ,in rest...poate fi un mic wrangler exotic ,insa nu te va lasa buzunarul sa il rupi in teren atata tot o sa iti raspunda probabil mai multe proprietarul dupa ce apare din concediu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate