niros05 Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 SUNT SORIN ALIAS NIROS05 SI MA POT LAUDA DEOCAMDATA CA AM O MASINA MITSUBISHI PAJERO TURBO DIN 1989 CU 3 USI SI CA IN DOUA LUNI AM FACUT 6000 KM. AM REUSIT CA PERFORMANTA A MASINII DESI ARE MOTORUL ABIA REPARAT SA FAC COBORIRI IN POIANA BRASOV CU UN FOST CAMPION DE OFF ROAD , IN GRUP ( DESI ATUNCI CRED CA NE-A LUAT PENTRU CA SUNTEM CADRE MEDICALE SI O FI ZIS SA AIBA SI O "SALVARE" )DESTUL DE ABRUPTE SI PE ARGILA IAR PE AUTOSTRADA AM REUSIT SA PRIND 130 KM/H. DESI SUNT DIN BUCURESTI IMI PLAC DRUMETIILE SI DE ACEEA AM MERS MAI MULT PE DRUMURI FORESTIERE SAU FOSTE FORESTIERE CUM ESTE CAZUL IN CARE AM TRAVERSAT MUNTII HARGHITA. BAFTA LA TOATA LUMEA ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Bun venit, si la cat mai mult noroi!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 FOARTE TARE, FRATE !... :shock: :bean :br :ww Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Bine ai venit aici! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Salut! Bine ai venit :grin: Spune-ne si noua cum il cheama pe fostul campion offroad :shock: Apropo, nu mai tzipa la noi :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Bun venit posesorule de Pajero :B :h5 MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Hai Manole, ca incet incet strangi de-o gasca mica :D ... Bun venit, niros05, o sa-ti placa baietii de aici :grin: ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 bine ai venit! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Septembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Pe fostul campion il cheama LAZAR si acum se ocupa cu tractari si off road turistic, adica aduce 8-10 masini si le incarca cu turisti dupa care ii ameteste prin pantele destul de abrupte din zona Poiana Brasov. Si totusi cum reusesc sa-mi pun poza masinii sub nume ca mai toate pozele mele depasesc 1 MB ? www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Pe Lazar il cunoaste mai toata lumea care a fost la Cheia de pe aici, super om!!!!!!! In legatura cu pozele, ai detalii de dimensiuni la profil, si le poti dimensiona cu Irfanview!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Sau mai simplu, poti redimensiona pozele aici http://www.shrinkpictures.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 sal.!!! si bine ai venit !!!! din ce in ce mai multi fani Pajero :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 :ha3 Ma tot uit la avatarul tau ..........ce masina mica ai!!! :) "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Bun venit! :grin: Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator AleXandra_KQ Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 :c1 Bine ai venit! :grin: iti spune tot un membru nou :-P care oricum va stie de la BM.... o sa iti placa si fetele de aici! (asta e pentru koala :bx ) hiihihi :rsp :c :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate