Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SALUTARE SI LA MAI MARE..........NOROI !

niros05

Postări Recomandate

SUNT SORIN ALIAS NIROS05 SI MA POT LAUDA DEOCAMDATA CA AM O MASINA MITSUBISHI PAJERO TURBO DIN 1989 CU 3 USI SI CA IN DOUA LUNI AM FACUT 6000 KM. AM REUSIT CA PERFORMANTA A MASINII DESI ARE MOTORUL ABIA REPARAT SA FAC COBORIRI IN POIANA BRASOV CU UN FOST CAMPION DE OFF ROAD , IN GRUP ( DESI ATUNCI CRED CA NE-A LUAT PENTRU CA SUNTEM CADRE MEDICALE SI O FI ZIS SA AIBA SI O "SALVARE" )DESTUL DE ABRUPTE SI PE ARGILA IAR PE AUTOSTRADA AM REUSIT SA PRIND 130 KM/H. DESI SUNT DIN BUCURESTI IMI PLAC DRUMETIILE SI DE ACEEA AM MERS MAI MULT PE DRUMURI FORESTIERE SAU FOSTE FORESTIERE CUM ESTE CAZUL IN CARE AM TRAVERSAT MUNTII HARGHITA. BAFTA LA TOATA LUMEA !

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe fostul campion il cheama LAZAR si acum se ocupa cu tractari si off road turistic, adica aduce 8-10 masini si le incarca cu turisti dupa care ii ameteste prin pantele destul de abrupte din zona Poiana Brasov.

Si totusi cum reusesc sa-mi pun poza masinii sub nume ca mai toate pozele mele depasesc 1 MB ?

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator AleXandra_KQ
:c1 Bine ai venit! :grin: iti spune tot un membru nou :-P care oricum va stie de la BM.... o sa iti placa si fetele de aici! (asta e pentru koala :bx ) hiihihi :rsp :c :ca
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare