Dogy Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Salut baieti, As vrea sa-mi schimb motorul de G(am un 240GD, 72cp) cu unul de W210, 211, 124 tot diesel dar ceva mai mare.Am auzit si de motoare Sprinter puse pe G.Ce sfaturi imi dati?Cum se face cu electronica si calculatorul masinii.Eu ma gandeam la E320, 280, 270 CDI sau la W124 300TD.Puteti sa ma ajutati?Multumesc anticipat pentru sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G Cu cdi-ul nu vei reusi din cauza electronicii,.....Sprinterul 97-2000 are motoare 2900 TD de 125 cp EXTRAORDINARE ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G Lucian Munteanu si-a schimbat 3000 dieselul cu un motor de pe S450 , fara nici o modificare si merge 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dogy Postat August 22, 2009 Autor Partajează Postat August 22, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G Din ce an era S450?Dupa '98 sau inainte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G Vezi ca Luci este pe forum chiar cu numele lui intreaba-l pe el :P 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G Salut, S-ul era din 1994, motorul de 220cp, l-am luat cu tot cu cutia automata si electronica de pe el,,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G Eu stiu pe cineva aici in suceava (nu dau nume sa nu zica lumea ca-i reclama), dati PM care schimba motoare de mercedes...adik se potrivesc de pe clasa E cu cele de pe Sprinter. Deci: motor de sprinter de 2.7 merge pe E 270...acuma daca merge asa presupun ca ar trebui sa merga si la G, nu? Bafta :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G foarte mare atentie la baia de ulei stiu cazURI concrete cand baia de ulei a cedat pe primul macadam nu urcati persoane pe botul masinii sa vedeti daca "ajunge" in diferentialul fata pentru ca e irelevant, mai bine dati tura prin gropi aproape de service...ca sa nu calati motorul fara ulei de asemenea, atentie foarte mare la evacuare am fost cu un g care din 2.8 a ajuns 3l si la sibiu pe sosea am luat foc esapamentul trebuie marit si IZOLAT F F BINE, cel original e calculat la fix pt motorul vechi si cp mai multi inseamna alte calcule nu va jucati noroc ca nu era pe benzina, ca vorba lui bucur "apucam cel mult sa ii mai facem o poza cu mobilul" forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G Eu stiu pe cineva aici in suceava (nu dau nume sa nu zica lumea ca-i reclama), dati PM care schimba motoare de mercedes...adik se potrivesc de pe clasa E cu cele de pe Sprinter. Deci: motor de sprinter de 2.7 merge pe E 270...acuma daca merge asa presupun ca ar trebui sa merga si la G, nu? Da ce mare jmekerie e motorul de sprinter? La 2700cc scoate si el 100CP................ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G Asa e, evacuarea trebuie si ea luata odata cu motorul, iar baia de ulei oiricum trebuie modificata pt ca e nevoie de un volum mai mare, ginditi-va ca mai coborim si urcam pante de 50-60 grade, trebuie sa stie sa mearga si pe verticala, si lateral,,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G @nissan4x4 - cred ca ar trebui sa te mai uiti. Pe ambele variante tot scot mai multi cai. Adica s-a zis prima oara de motoarele vechi pana in 99-2000 care nu erau cdi...si alea scoteau pana undeva la 130. Apoi dupa 1999 de cand s-au facut cdi-urile s-a crescut puterea...verifica care e dif intre un sprinter 308,311, 313 de curiozitate si ai sa vezi si tu. Pana si motoarele de 2.2 cdi pot scoate undeva la 130. Alea de 2.7 pot scoate 115kw adica 156cp. PS Si raspunsul pe care l-am fost dat era numai pentru motoarele diesel...daca e sa ma interesez si de benzina iti garantez ca cresc caiutii... Bafta Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G si mai e o ''jmekerie'' tin mult si scrie pe ele mercedes :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G 1.he, he, daca te uiti pe statisticile privind gradul de satisfactie al clientilor privind masinile lor o sa vezi ca prima masina europeana e BMW -locul7 si Mercedes e pe 11!!!! Pe primele locuri sunt japonezele premium, Lexs, infiniti urmate de coreene.......Pai asta e motiv e bucurie???? 2.Daca revenim la subiectul in cauza, utilizarea in offroad a masinilor de ultima generatia, CDI etc cu multa electonica e discutabila. Cazand in mirajul cailor multi oferiti de gestiunea electronica a motorului .....nu vei putea trece un vad de apa, sau poti sta sa te uiti stramb la masina in varf de munte pt ca s-a miscat o mufa pe undeva .....da care mufa? Totusi daca trecem peste aspectele astea........... motor jmeker e 3,0TDi de la BMW care baga 284CP. Totusi .........nu numai numarul cailor conteaza ci si........felul lor !!!! Un cal din cei 140 ai camionului MB Atego ce cara impreuna 7,5to e altfel decat un cal din VW Golf GTI/208CP ce cara o coaja de 1to!!!!!! Deci nu cred ca aia 208CP/1900cc turbo de sub capota lui GTi pot face mai multa decat aia 130CP/4200cc Diesel de sub capota Nissan-ului meu! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G in aceeasi ordine de idei cei 122 de cai ai motorului 2,9 td fara electronica montat pe sprinter/vario/mb 812 trag in total 11tone masa maxima data de fabricant in autotren lasand la o parte clientii multumiti de performanta,motoarele de mercedes ajung la kilometrii matusalemici comparativ cu concurenta asta pt ca testele alea se refera strict la multumirea clientului in primii 1-3-5 ani de la starea noua fiabilitatea motorului cred ca se numara in sute de mii de km si ani de functionare fara probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G pai asta era ideea!!! Cu ce e mai smecher un motor de Sprinter de 2900cc si ofera 122CP din anul 2000 fata de un motor de Nissan de 2800cc si 116CP din fabricat din anul 1988? Unde e performanta? Daca te intorci la anul 1988 (cand a inceput fabricatia GR-ului) G-klasse diesel nu sarea de 80CP la 2,5to greutate........... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G @zep- Ai dreptate, un prieten de-al meu a schimbat la coaja lui de mercedes 312 cu motor de 2900 , motorul, la aproape 1 milion de km. Motoarele alea is trainice ...nu gluma... @nissan4x4- cred ca faci confuzie...aici nimeni nu se referea sau compara cat de "jmeker" e nissanul fata de mercedes sau mai nu stiu care. Omul vroia efectiv sa afle daca merge motorul de pe sprinter pe G...n-am vazut pomenindu-se nimic de nissan si ce putrere are, fiabilitate ..etc.. Daca ai auzit de cineva care a pus motor de nissan pe G e alta treaba..atunci poti da vreo 2 sfaturi omului.. Bafta Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G iti dai seama ca motor de nissan pe G ar fi un sacrilegiu, pur si simplu ....nu se face, mai ales ca Daimler-Benz fabrica mii de modele de motoare. Nu inteleg insa marile laude aduse motorului de Sprinter care nu exceleaza nici prin performante si nici prin fiabilitate! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Schimbare motor Mercedes G Despre motorul de sprinter- bun, dar toata electronica cu imobilizator electronic (cod in cheie) trebuie extirpata complet de pe masina donatoare. Cam nasol in teren cu electronica, ar trebui ceva batranesc, un 300d sau 250td de pe w124 sau 300 d de pe dubele dinaintea sprinterului, alea chiar mergeau de le lasai la nepoti. Despre caii putere- sunt cai si cai, unii au picioarele mai scurte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate