rd_adi Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Ce parere aveti de Maxxis Creepy Crawler? Cum se comporta in teren? Fac fata? Merita? NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Maxxis Creepy Crawler Ce parere aveti de Maxxis Creepy Crawler? Cum se comporta in teren? Fac fata? Merita? Am eu. Cu presiune de 0,5 atmosfere in ele , mai ales pe traseu pietros, se comporta impecabil. In noroi mare insa nu sunt cele mai bune. Se incarca repede si nu descarca foarte usor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Maxxis Creepy Crawler Oau....ai terminat lucrarea? Asta e o poza in avanpremiera cu masina ta? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: Maxxis Creepy Crawler Oau....ai terminat lucrarea? Asta e o poza in avanpremiera cu masina ta? Masina nu e gata. Din pacate nu am reusit sa o termin total pana la MMOF dar macar e functionala. Mai e de lucru mult pe ea. Spatele , rollcage, de montat troliile, de terminat cabina etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: Maxxis Creepy Crawler Oau....ai terminat lucrarea? Asta e o poza in avanpremiera cu masina ta? Masina nu e gata. Din pacate nu am reusit sa o termin total pana la MMOF dar macar e functionala. Mai e de lucru mult pe ea. Spatele , rollcage, de montat troliile, de terminat cabina etc... vin si eu cu o intrebare... beadlockurile le-ai facut tu? cat de sigure sunt pentru uz pe sosea la viteze pana in 100 km/h? Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: Maxxis Creepy Crawler Cu mult inferioare Simex si SuperSwamper sau pot si Maxisurile? Pe asfalt cum se comporta? NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Re: Maxxis Creepy Crawler faine gumele dar cred ca sunt mai mult pentru americani ca ei au pietre si pentru a atenua socul dar masina ii super super faina.bafta in continuare :cl 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Anvelope Maxxis Creepy Crawler Am constatat ca acest model de anvelopa este foarte potrivit pentru mine si imi place foarte mult. Calificative La piatra - 5 stele La noroi - 4 stele Pe nisip - 3 stele Pe zapada - 4 stele In trial - 5 stele Pe strada - 2 stele Importa cineva asa ceva in Romania? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Anvelope Maxxis Creepy Crawler "Am constatat ca acest model de anvelopa este foarte potrivit pentru mine si imi place foarte mult." Subscriu! "Importa cineva asa ceva in Romania?" Anul trecut ,cam pe vremea asta am inceput eu cautarile si am gasit : http://www.nexxon.ro/anvelope/?category=62947&season=0&brand=63230&width=0&height=0&radius=0&profile=00 aveau 4 buc imprastiate prin tara si mi le-au adus fara sa-mi ceara avans la Timisoara (4x 37/14.5/R15 ~ 1000 si un pic euro) Probabil si tu cauti ca si mine macar 1,daca nu 2 pt rezerva ,rotire intre ele ... Promit ca daca mai aflu te anunt(tu probabil ai 37/12.5) si te rog daca afli tu primu' da-mi si mie un semn! PS. Se pare ca imediat dupa ce le-am luat s-au schimbat conditiile de import dar oricum se pare ca ei importa Maxxis! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 19, 2012 Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Anvelope Maxxis Creepy Crawler "Am constatat ca acest model de anvelopa este foarte potrivit pentru mine si imi place foarte mult." Subscriu! "Importa cineva asa ceva in Romania?" Anul trecut ,cam pe vremea asta am inceput eu cautarile si am gasit : http://www.nexxon.ro/anvelope/?category=62947&season=0&brand=63230&width=0&height=0&radius=0&profile=00 aveau 4 buc imprastiate prin tara si mi le-au adus fara sa-mi ceara avans la Timisoara (4x 37/14.5/R15 ~ 1000 si un pic euro) Probabil si tu cauti ca si mine macar 1,daca nu 2 pt rezerva ,rotire intre ele ... Promit ca daca mai aflu te anunt(tu probabil ai 37/12.5) si te rog daca afli tu primu' da-mi si mie un semn! PS. Se pare ca imediat dupa ce le-am luat s-au schimbat conditiile de import dar oricum se pare ca ei importa Maxxis! Intradevar, eu am 37x12,5x15 si mi-ar prinde bine o rezerva la fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentins1642944615 Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Re: Maxxis Creepy Crawler Cum ati reusit sa echilibrati Creepy . eu am si nu pot sa le echilibrez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Maxxis Creepy Crawler Am eu. Cu presiune de 0,5 atmosfere in ele , mai ales pe traseu pietros, se comporta impecabil. In noroi mare insa nu sunt cele mai bune. Se incarca repede si nu descarca foarte usor. Ma insel eu, dar profilatia de la gumele de la masina parca e altfel decat cea de la poza lui MAXXIS Crepy Crowler pe care ai postat-o (m-am uitat in site-ul lui MAXXIS, asta din poza e profilatia lui Crepy Crowler). Si totusi, cine aduce in Romania MAXXIS? E adevarat ca sunt chinezesti? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 (editat) Re: Maxxis Creepy Crawler E adevarat ca sunt chinezesti? Firma producatoare se numeste CHENG SHIN si este taiwaneza. Are fabrici în in China (Xiamen, Shanghai, Chongqing), Thailanda si Vietnam. În 1994 Cheng Shin China (Xiamen) este prima fabrica de cauciucuri din China care obtine certificare ISO. Cea din Taiwan are certificat ISO înca din 1993. Actualmente este pe locul 9 în topul celor mai mari producatori de cauciucuri din lume si singurul producator cu o paleta atît de larga de marimi (de la 3" la 22,5"). Printre marcile pe care le echipeaza "din fabrica" se numara Peugeot, Ford, GM, Toyota, VW si Mercedes. ...bune gume :wink: Editat Februarie 5, 2013 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 (editat) Re: Maxxis Creepy Crawler Anvelopele Maxxis sunt produse in Taiwan, acolo a fost infiintata compania in 1967 si sunt comercializate sub 2 nume Maxxis si Cheng Shin. Produc toate tipurile de anvelope de la biciclete pana la ATV, moto, auto. Am anvelope Maxxis pe toate acareturile cu 2 si 4 roti si sunt extrem de multumit de ele. Oricum, pe segmentul ATV cel putin nu au concurent. Editat Februarie 5, 2013 de Soare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Maxxis Creepy Crawler Firma producatoare se numeste CHENG SHIN si este taiwaneza. Are fabrici în in China (Xiamen, Shanghai, Chongqing), Thailanda si Vietnam. În 1994 Cheng Shin China (Xiamen) este prima fabrica de cauciucuri din China care obtine certificare ISO. Cea din Taiwan are certificat ISO înca din 1993. Actualmente este pe locul 9 în topul celor mai mari producatori de cauciucuri din lume si singurul producator cu o paleta atît de larga de marimi (de la 3" la 22,5"). Printre marcile pe care le echipeaza "din fabrica" se numara Peugeot, Ford, GM, Toyota, VW si Mercedes. ...bune gume :wink: Vio, esti mai ceva decat Wikipedia! Si cand te gandesti ca pe la inceputul anilor 70 in Romania daca vroiai ceva chinezesc gaseai doar bomboane, jucarii si maieuri albe de bumbac! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Maxxis Creepy Crawler Si cand te gandesti ca pe la inceputul anilor 70 in Romania daca vroiai ceva chinezesc gaseai doar bomboane, jucarii si maieuri albe de bumbac! ...si cînd te gîndesti ca importau Dacii din România ca sa aibe si ei masini... . Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Maxxis Creepy Crawler Ca in filmuletele de pe pagina din link - Patrolul este echipat cu Crawler 35/12,5/15 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76383-Iesiri-pe-langa-Timisoara/page2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: Maxxis Creepy Crawler Si in filmuletul de mai jos: Maxxis Creepy Crawler 38" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate