Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maxxis Creepy Crawler

rd_adi

Postări Recomandate

Re: Maxxis Creepy Crawler

Ce parere aveti de Maxxis Creepy Crawler? Cum se comporta in teren? Fac fata? Merita?

Am eu.

Cu presiune de 0,5 atmosfere in ele , mai ales pe traseu pietros, se comporta impecabil.

In noroi mare insa nu sunt cele mai bune. Se incarca repede si nu descarca foarte usor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oau....ai terminat lucrarea? Asta e o poza in avanpremiera cu masina ta?

Masina nu e gata. Din pacate nu am reusit sa o termin total pana la MMOF dar macar e functionala.

Mai e de lucru mult pe ea. Spatele , rollcage, de montat troliile, de terminat cabina etc...

Link spre comentariu

Oau....ai terminat lucrarea? Asta e o poza in avanpremiera cu masina ta?

Masina nu e gata. Din pacate nu am reusit sa o termin total pana la MMOF dar macar e functionala.

Mai e de lucru mult pe ea. Spatele , rollcage, de montat troliile, de terminat cabina etc...

vin si eu cu o intrebare... beadlockurile le-ai facut tu? cat de sigure sunt pentru uz pe sosea la viteze pana in 100 km/h?

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Anvelope Maxxis Creepy Crawler

Am constatat ca acest model de anvelopa este foarte potrivit pentru mine si imi place foarte mult.

maxxis_creepy_crawler_.jpg.5c199c5bd62f915bff7a9aa81d90a04c.jpg

Calificative

La piatra - 5 stele

La noroi - 4 stele

Pe nisip - 3 stele

Pe zapada - 4 stele

In trial - 5 stele

Pe strada - 2 stele

Importa cineva asa ceva in Romania?

Link spre comentariu

Re: Anvelope Maxxis Creepy Crawler

"Am constatat ca acest model de anvelopa este foarte potrivit pentru mine si imi place foarte mult."

Subscriu!

"Importa cineva asa ceva in Romania?"

Anul trecut ,cam pe vremea asta am inceput eu cautarile si am gasit :

http://www.nexxon.ro/anvelope/?category=62947&season=0&brand=63230&width=0&height=0&radius=0&profile=00

aveau 4 buc imprastiate prin tara si mi le-au adus fara sa-mi ceara avans la Timisoara (4x 37/14.5/R15 ~ 1000 si un pic euro)

Probabil si tu cauti ca si mine macar 1,daca nu 2 pt rezerva ,rotire intre ele ...

Promit ca daca mai aflu te anunt(tu probabil ai 37/12.5) si te rog daca afli tu primu' da-mi si mie un semn!

PS. Se pare ca imediat dupa ce le-am luat s-au schimbat conditiile de import dar oricum se pare ca ei importa Maxxis!

Link spre comentariu

Re: Anvelope Maxxis Creepy Crawler

"Am constatat ca acest model de anvelopa este foarte potrivit pentru mine si imi place foarte mult."

Subscriu!

"Importa cineva asa ceva in Romania?"

Anul trecut ,cam pe vremea asta am inceput eu cautarile si am gasit :

http://www.nexxon.ro/anvelope/?category=62947&season=0&brand=63230&width=0&height=0&radius=0&profile=00

aveau 4 buc imprastiate prin tara si mi le-au adus fara sa-mi ceara avans la Timisoara (4x 37/14.5/R15 ~ 1000 si un pic euro)

Probabil si tu cauti ca si mine macar 1,daca nu 2 pt rezerva ,rotire intre ele ...

Promit ca daca mai aflu te anunt(tu probabil ai 37/12.5) si te rog daca afli tu primu' da-mi si mie un semn!

PS. Se pare ca imediat dupa ce le-am luat s-au schimbat conditiile de import dar oricum se pare ca ei importa Maxxis!

Intradevar, eu am 37x12,5x15 si mi-ar prinde bine o rezerva la fel.

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am eu.

Cu presiune de 0,5 atmosfere in ele , mai ales pe traseu pietros, se comporta impecabil.

In noroi mare insa nu sunt cele mai bune. Se incarca repede si nu descarca foarte usor.

Ma insel eu, dar profilatia de la gumele de la masina parca e altfel decat cea de la poza lui MAXXIS Crepy Crowler pe care ai postat-o (m-am uitat in site-ul lui MAXXIS, asta din poza e profilatia lui Crepy Crowler).

Si totusi, cine aduce in Romania MAXXIS? E adevarat ca sunt chinezesti?

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

E adevarat ca sunt chinezesti?

Firma producatoare se numeste CHENG SHIN si este taiwaneza. Are fabrici în in China (Xiamen, Shanghai, Chongqing), Thailanda si Vietnam. În 1994 Cheng Shin China (Xiamen) este prima fabrica de cauciucuri din China care obtine certificare ISO. Cea din Taiwan are certificat ISO înca din 1993. Actualmente este pe locul 9 în topul celor mai mari producatori de cauciucuri din lume si singurul producator cu o paleta atît de larga de marimi (de la 3" la 22,5"). Printre marcile pe care le echipeaza "din fabrica" se numara Peugeot, Ford, GM, Toyota, VW si Mercedes.

...bune gume :wink:

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Anvelopele Maxxis sunt produse in Taiwan, acolo a fost infiintata compania in 1967 si sunt comercializate sub 2 nume Maxxis si Cheng Shin.

Produc toate tipurile de anvelope de la biciclete pana la ATV, moto, auto.

Am anvelope Maxxis pe toate acareturile cu 2 si 4 roti si sunt extrem de multumit de ele. Oricum, pe segmentul ATV cel putin nu au concurent.

Editat de Soare
Link spre comentariu

Firma producatoare se numeste CHENG SHIN si este taiwaneza. Are fabrici în in China (Xiamen, Shanghai, Chongqing), Thailanda si Vietnam. În 1994 Cheng Shin China (Xiamen) este prima fabrica de cauciucuri din China care obtine certificare ISO. Cea din Taiwan are certificat ISO înca din 1993. Actualmente este pe locul 9 în topul celor mai mari producatori de cauciucuri din lume si singurul producator cu o paleta atît de larga de marimi (de la 3" la 22,5"). Printre marcile pe care le echipeaza "din fabrica" se numara Peugeot, Ford, GM, Toyota, VW si Mercedes.

...bune gume :wink:

Vio, esti mai ceva decat Wikipedia!

Si cand te gandesti ca pe la inceputul anilor 70 in Romania daca vroiai ceva chinezesc gaseai doar bomboane, jucarii si maieuri albe de bumbac!

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

Si cand te gandesti ca pe la inceputul anilor 70 in Romania daca vroiai ceva chinezesc gaseai doar bomboane, jucarii si maieuri albe de bumbac!

...si cînd te gîndesti ca importau Dacii din România ca sa aibe si ei masini... .

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare