rupere2004 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Salut, va solicit cateva informatii referitoate la instalatia electrica necesara unui blocant. Datele problemei sunt urmatoarele: - se ia Patrol LWB 4.2 d din'97, si se schimba puntea clasica ( fara blocant ) si se pune alta cu blocant. - se fac traseele vacumatice, se monteaza electrovalvele, etc. La electrovalve gasesc o mufa ce se plictisea pe acolo, si ... surpriza, se potriveste la cea a electrovalvelor. Mare succes. De la puntea noua iese un fir, despre care cred, eu, ca e un senzor, care indica daca e sau nu blocata puntea. Caut alte fire, ce ar trebui sa iasa din instalatia elect a masinii, ca la altele cu blocant si constat cu stupoare ca lipsesc, sau mai bine zis nu le gasesc. Rascolesc peste tot si nimic. M-am hotarat sa trag alte fire, dar nu stiu unde trebuie sa ajunga si cu ce alte fire trebuie sa se impreuneze pentru a fi totul ok. Alta problema este butonul de blocare. Daca am gasit mufa la electrovalve, e posibil sa am mufa pt buton in bord? Firele de la punte, unde ajung? La buton sau in bord? Astea sunt, cateva din intrebarile ce ma framanta acum. Ca sa fac? La cine pot apela? Cine ma poate ajuta? Va multumesc anticipat Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: instalatie electrica blocant 1. in bordul masinii ai mufa de blokant, are 4 pini cu 4 fire, doua negre , unul albastru si unul albastru cu rosu 2. din spatele masinii trebuie sa vii cu 2 fire in bord la senzorul DIFF Lock - Galben, situat in partea din stg sus a tabloului de bord Atentie, la modul "direct" de cuplare a blokantului protectia de decuplare la viteze peste 10km/h este anulata. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: instalatie electrica blocant 1. am inteles e ok! 2. Tabloul de bord, adica ceasurile? Am un alt tablou de bord si nu are nimic galben, doar mugele ce intra in el , circuite si beculetele de la martorii din bord. Te rog poti sa imi dai mai multe detalii? Multumesc pt promptitudine. Ai si PM! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: instalatie electrica blocant tabloul de bord, cel cu ceasurile, are un bec martor DIFF Lock in stg sus. El este cel care atunci cand se aprinde iti indica blocarea diferentialului, ca urmare a sesizarii deplasarii furcii in blokant! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate