Bestia Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Sal'tare vreau sa schimb chederele de pe y60-ul meu, si as vrea sa stiu unde pot gasii asa ceva la metru NU vreau tot de y60 ale mele sunt ok dar nu-mi plac mie cum etanseaza/arata etc Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Chedere usi are la metro ... militari .. raionul kedere japoneze ...raftul de jos ...la 'p' de la patrol cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Chedere usi De acolo am luat si eu 3 kile jumate si sunt bune. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 24, 2009 Autor Partajează Postat August 24, 2009 Re: Chedere usi :ha: f tare dar eu vreau la litru baieti, imbuteliat deja :bravo Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate