vitalies Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Salutare - vreau sa-mi pun un Weber pe Sami si am cateva nelamuriri - exista 3 feluri - cu soc manual, electric, sau termic - care e de preferat? - 32/36 ; 34/34; etc pana la 38/38 - aste ce sunt? ci ce e mai bine? - pentru motor 1342 si 1298 - sunt diferite ca si galerie de admisie ??? ma refer la cele cu carburator astept sfatul vostru ca sa purced la achizitie multam fain! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Intrebari Weber tot de la lowrange vrei sa-l iei? Eu am montat pe al meu samu 89, un weber 32/36,de care sunt si nu sunt multumit. Daca ai motorul stoc e ok ,daca mai modifici cate ceva la motor( ax came , header ,admisie , evacuare ,pistoane) atunci chiar ai dat de probleme( ma refer la reglaje) . Daca il cumperi de la lowrange si ai motorul stoc, el vine calibrat si ai foarte putin de relat la el. Daca tot vrei un carburator , au cei de la lowrange varianta Myside1 sau 2 ,cu carburator de Harley Davidson de 44. Consuma dar merge. OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: Intrebari Weber nu de la lowrange - e cam scump acolo, de pe e-bay. Nu esti primul care nu este multumit de weber - asta imi da de gandit .... Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Intrebari Weber carburatorul e extraordinar fata de cel original,DAR toata treaba sta in reglaje. Cazul meu, motor stoc ,montat weber in primavara ,probleme in draci,imi venea sa-l arunc,dar am gasit un baiat care la reglat perfect,adica consumul a ramas acelasi si performantele masinii au crescut simtitor.In acest moment sunt tot in reglaje de 4 zile ,pentru ca am modificat mai multe la motor . In principiu sunt multumit dar totul la weber sta in reglaje. OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Intrebari Weber Salutare - vreau sa-mi pun un Weber pe Sami si am cateva nelamuriri - exista 3 feluri - cu soc manual, electric, sau termic - care e de preferat? - 32/36 ; 34/34; etc pana la 38/38 - aste ce sunt? ci ce e mai bine? - pentru motor 1342 si 1298 - sunt diferite ca si galerie de admisie ??? ma refer la cele cu carburator astept sfatul vostru ca sa purced la achizitie multam fain! termic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Intrebari Weber Vitalies, My-Side2 Harley Davidson Side Draft Carb Systems am inteles ca-i beton, sa nu mai vorbim de sunet, intr-adevar pretul e putin cam mare. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: Intrebari Weber La cat costa Harley - pot sa pun cate un weber pe fiecare cilindru si tot mai ieftin o sa fie Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Re: Intrebari Weber E de preferat un carburator cu soc manual, din motive de fiabilitate. Mai am o masina care are carburator Weber cu soc automat (termic cu bimetal), dar implementarea de la Weber e slaba din punctul asta de vedere, ce-i drept masina se cam apropie de 30 de ani. Insa din punct de vedere dinamic e foarte bine: masina trage de jos, daca se merge batrineste camera a doua nu deschide, raspuns prompt, chiar brutal, etc. Eu ti-as recomanda 32/36, maxim 34/32. In cazul 38/38 difuzoarele sint prea mari pentru un motor de 1.3 si nu cred ca mai trage benzina cum trebuie. Pot sa te ajut cu reglajul unui astfel de carburator, dar nu pot sa te ajut sa-l cureti (nu am unde si nici scule). Carburatorul reglat de mine dupa manualul de service a trecut textul de noxe de la ITP pe bune. Cine se plinge de Weber, inseamna ca nu a vazut carburatoare Solex. Weber-ul e un carburator simplu si asta e de bine. Nu stiu daca un carburator Weber se poate pune direct pe galeria de admisie de la Samurai. Teoretic se poate face o flansa, dar trebuie vazut sa nu iasa carburatorul peste inaltimea capotei. Intrebare in afara concursului: de ce nu pui un carburator original (de fabrica)? Intreb pentru ca Weber e un carburator de strada ca sa zic asa, nu stiu ce se intimpla in CNC la inclinatii mari cum sint in off-road. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mudysamy Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: Intrebari Weber eu am pus pe masina un carb weber 32/34 tlde de la un fiat tipo din 1990 si mere mult mai bine decat cu aisinul original.Ecu soc manual,dse regleaza usor,se reduce consumul si iti da un pic de putere pe medii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Intrebari Weber sa stii ca nici carburatorul Aisin nu e o monstra de simplitate....de aceea sunt schimbate la prima ocazie.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Intrebari Weber Marius - daca mai ai NIKKI pot sa-ti dau manuale cu el. Am gasit acu cateva zile intamplator si le descrie fain! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Intrebari Weber Weberul e un carburator extrem de simplu,are 2 jiglere de relantee si unul de amestec. Problema cu el e ca amestecul e mult mai bogat in benzina(de aia toti care il vand precizeaza'not for street use' pentru ca nu-ti mai ies noxele niciodata). Pentru samy 32-34 e ce trebuie,si asta ii da prea multa benzina,iti dai seama cum ii da un 38-38 :grin: Ca sa mearga bine trebuie pus avansul su stroboscopul(daca nu e pus la grad poti sa reglezi tu cat vrei la carburator),reglat bine amestecul si recomandat bujii cu electrodul ingropat. Eu am avut pe masina mea si per total am fost multumit de el,oricum tragea mult mai bine decat cel original dar erau probleme cand o puneai rau cu botul in sus sau cand coborai mult in frana de motor se ineca si nu-si mai revenea pana nu-i schimbai bujiile,asa ca tot timpul sub scaun aveam 4bujii si cheia pentru ele :grin: Eu recomand converia la un 1.6 8valve de vitara pe injectie monopunct,ai mai multi cai,cuplu mai mare batai de cap 0 si nu te costa cu mult mai mult decat un weber :grin: :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Intrebari Weber Vitali....sarumana....tot batranul Nikki e pe masina :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: Intrebari Weber eu unul nu mai vreau sa vad weberu 32/36 de pe masina mea. soc termic cu lamela. nu isi revine la ralanti pentru ca are un arc slabit si se gripeaza clapeta de soc... si sta asa in 2k-3k de ture... n-are putere cand sta cu socu tras, normal... ultimii 200 de km in oras i-am facut cu 32 de litri de benzina... deci ai parte de d-astea daca n-ai grija de el. probabil reglat e foarte ok. cand e motoru rece si n-a inceput sa faca figuri carbu se simte puterea mai ales cand intra si a 2-a camera. si face sunete placute :) in fine. abia astept sa fac RAR-ul si sa treaca noxele sa-i pot pune 4 carburi de yamaha r1 :D a propos: daca vrei un weber 32/36 fac pretz bun :ha: Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: Intrebari Weber Gata - m-ati convins - il pun la punct pe NIKKI mai ales ca am comandat si un kit de reparatie pentru el. Daca nu si nu - Tzupare o sa merg pe ideea ta cu injectia. Marius da-mi o adresa de mail sa-ti trimit manualele de NIKKI Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Intrebari Weber Marius - am incercat sa-ti trimit manualele de mai multe ori - se intoarce mail-ul uite aici link-uri de unde le copiezi http://www.filedropper.com/nikkicarburetormanual http://www.filedropper.com/nikkicarbure ... ningmanual cine vrea sa inteleaga cum lucreaza un carburator uitati-va pe aceste manuale - sunt foarte clar descrise toate modurile de functionare Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Intrebari Weber Mi-am pus si eu Weber,ca tot omul,dar consumul mi-a taiat tot elanul(de la 15 l in sus),este adevarat ca puterea a crescut si ea,doar pisti putin acceleratia si o simti cum tresare,de sunet nu mai spun...Problema este ca eu merg cu sami 50-70 km zilnic,in mare parte teren si nu prea ma avantajeaza consumul,dar am gasit solutia:G.p.l ,cosum 10-14,putere ceva mai multa decat la carb original pe benzina(nu a trebuit niciodata sa comut pe benzina din lipsa de putere si am umilit cateva motoare mult mai potente),nu raman fara benzina in carburator chiar daca masina este pe o rampa sau o panta f.abrupta iar ca avantaj major(din punctul mau de vedere)este pretul la mai putin de jumatate fata de benzina... Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Intrebari Weber Chiar ma intereseaza detaliile despre instalatia GPL pe Samurai. Poti sa imi dai niste detalii extra? Scuze de off-topic. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Intrebari Weber Cine are nevoie - manual pentru WEBER http://www.filehost.ro/555504/Suzuki_4x ... anual_pdf/ Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate