Bobo191 Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Am revenit dupa ceva timp si am o intrebare Cum fac si cam cat m-ar costa sa inalt o Vitara in doua usi (cea de aici : viewtopic.php?f=4&t=7519 )Astept raspunsuri MULTAM :grin: Nissan Patrol y61 3.0D 2006 Suzuki Vitara JLX 1.6 Aro 10.4 , 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Re: Salutare vreau si eu un sfat :D sunt topikuri de studiat la greu ma bucur ca mai sunt si vitaristi activi :x viewtopic.php?f=30&t=8795&p=150642#p150642 viewtopic.php?f=7&t=5382 ai ce sa vezi aici ai si telefon pt detalii.nelamuriri dee maine sunt la cluj si baia mare....sa vizionam vitare frumoase :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Re: Salutare vreau si eu un sfat :D Eu am luat de soso bum pentru un prieten si a iesit super superr frumoasa masinutza.si vin la fix.recomand si pret de pret... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: Salutare vreau si eu un sfat :D sambata impreuna cu adam de la ccluj plecam spre baia mare daca mai sunt doritori asteptam confirmarea cei care vor voi avea kituri de suspensie si bodylift pt vitara :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asterisc Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: Salutare vreau si eu un sfat :D Salutare soso, salutare adam! Parca as fi si eu interesat de inaltatoare, mai ales dupa ce am vazut masina lui adam. Niste intrebari de amator: 1. ambele kituri de inaltare contribuie la ridicarea 'diferentialului' ? (diferentialul punctul cel mai de jos, cu el atingi prima data in pietre/etc). Sau numai kitul de suspensie? 2. cat este de complicat de montat fiecare kit in parte, cam ce operatii trebuiesc facute (nu cred ca apuc astazi, si de aia intreb, ma pot inhama singur (eventual un cric), sau trebuie un service (elevator, si scule calumea). Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: Salutare vreau si eu un sfat :D sunt in cluj la adam poti sa vi la el in floresti sau tel ö745359798 iesim la un namol sau noroi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate