Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stie cineva masina asta?

Catalin.V

Postări Recomandate

Salutare ! Am gasit in Bucuresti o masina care ma intereseaza si imi doresc sa aflu mai multe despre ea. O cunoaste cineva? Ceva de stiut .. de bine sau de rau? Ca o curiozitate ... are in carte trecuta puterea 66 kw (aprox 99 CP), eu stiam ca motoarele 2,8 de pe y60 au 115 CP. Sau sa fie vreo scapare a celor de la rar?

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Stie cineva masina asta?

box]eu stiam ca motoarele 2,8 de pe y60 au 115 CP. Sau sa fie vreo scapare a celor de la rar?

Corect :h5

P.S......te-ai indragostit de patrol ? ......la prima vedere masina pare ok.....o fi nemiscata demult?

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Probabil ca are motorul de 2.8 aspirat (RD28). Pe primele GR-uri s-a montat si acest motor.

RD28 s-a pus si pe masinile facute pentru armata.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Gata ... m-am hotarat si l-am luat. Se pare ca am o slabiciune pentru masini stoc, fara cine stie ce prezenta scenica. Patrolul asta provine de la Romtehnica si se pare ca nu a fost prea mult timp pe coclauri. Trage binisor, pare sa nu se incalzeasca mai mult decat trebuie si deja a batut samuraiul la trecerea peste un sant adanc unde e necesara abordarea in unghi. Azi l-am scos la o plimbare pana pe vf. Cozia unde a aratat calitati bune pentru rally raid.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

salut.......goganu merge cu 33 si merge super tare masina...cu grupurile care le are cred ca e in largul ei...app a lu goganu e de 115 cp.daca si a ta e la fel va merge trasnet....bafta si s-o stapanesti sanatos.

poti sami zici ce pret ai dat pe ea????

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

Patrolu e fabricat in '90. Desi in carte e trecut motorul rd28 cu 99 cp, in realitate e rd28t cu 115 cp ... am platit 4 mii pe el.

Sunt tare curios sa merg cu 33-uri sa vad cum le trage pentru ca nimic nu mi se pare mai aiurea la o masina decat sa se chinuie sa-si traga propriile roti.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

.........DECI: 1. :1 patrolu e patrol :ha:

2. Daca pui 33.....nu l chinui dar vei avea mci probleme la flexare in aripi......eu am taiat aripile :h5

E un lucru nemaipomenit ca patrolu trage de 33-uri cu rapoartele stoc fara probleme. Mi-a placut foarte mult cum arata al tau cu 33'uri dar pentru ca mi-e mila sa-l "flexez", caut sa pun la al meu ceva mt-uri 32'.

P.S. Multumesc tuturor pentru urari :h5

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

box]Gata ... m-am hotarat si l-am luat. Se pare ca am o slabiciune pentru masini stoc, fara cine stie ce prezenta scenica. Patrolul asta provine de la Romtehnica si se pare ca nu a fost prea mult timp pe coclauri. Trage binisor, pare sa nu se incalzeasca mai mult decat trebuie si deja a batut samuraiul la trecerea peste un sant adanc unde e necesara abordarea in unghi. Azi l-am scos la o plimbare pana pe vf. Cozia unde a aratat calitati bune pentru rally raid.

vazut, placut, fu....... cumparat.bravo sa il stapanesti sanatos :grin:

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Mi-a placut foarte mult cum arata al tau cu 33'uri dar pentru ca mi-e mila sa-l "flexez", caut sa pun la al meu ceva mt-uri 32'.

Oaaaaaa, 32"!?!?............ faci Trolul de ras?

Vrei sa umble de-a bushilea?

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare