Catalin.V Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Salutare ! Am gasit in Bucuresti o masina care ma intereseaza si imi doresc sa aflu mai multe despre ea. O cunoaste cineva? Ceva de stiut .. de bine sau de rau? Ca o curiozitate ... are in carte trecuta puterea 66 kw (aprox 99 CP), eu stiam ca motoarele 2,8 de pe y60 au 115 CP. Sau sa fie vreo scapare a celor de la rar? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: Stie cineva masina asta? box]eu stiam ca motoarele 2,8 de pe y60 au 115 CP. Sau sa fie vreo scapare a celor de la rar? Corect :h5 P.S......te-ai indragostit de patrol ? ......la prima vedere masina pare ok.....o fi nemiscata demult? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: Stie cineva masina asta? Probabil ca are motorul de 2.8 aspirat (RD28). Pe primele GR-uri s-a montat si acest motor. RD28 s-a pus si pe masinile facute pentru armata. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: Stie cineva masina asta? e buna pentru acte .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat August 29, 2009 Autor Partajează Postat August 29, 2009 Re: Stie cineva masina asta? Are turbina si trage destul de bine pentru 66 kw ... cred ca e totusi vreo ceva de la rar. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: Stie cineva masina asta? mai mult ca sigur .... astia fac de regula greseli ... si ca sa re\ctifici tot pe banii tai o faci .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: Stie cineva masina asta? Gata ... m-am hotarat si l-am luat. Se pare ca am o slabiciune pentru masini stoc, fara cine stie ce prezenta scenica. Patrolul asta provine de la Romtehnica si se pare ca nu a fost prea mult timp pe coclauri. Trage binisor, pare sa nu se incalzeasca mai mult decat trebuie si deja a batut samuraiul la trecerea peste un sant adanc unde e necesara abordarea in unghi. Azi l-am scos la o plimbare pana pe vf. Cozia unde a aratat calitati bune pentru rally raid. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: Stie cineva masina asta? :1 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: Stie cineva masina asta? Pe moment vreau sa-i pun ceva gume mai inalte, 33'uri daca merg cu suspensia stoc si va rog sa ma sfatuiti ce modificari sunt necesare pentru a le trage usor . Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: Stie cineva masina asta? ce an de fabricatie e ..??89'-90' ....??? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: Stie cineva masina asta? :1 Felicitari pentru noua achizitie, sa o inoroiesti sanatos. Masina asta era in cartierul Militari la 3 strazi de mine. Bafta multa :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: Stie cineva masina asta? :1 :bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: Stie cineva masina asta? salut.......goganu merge cu 33 si merge super tare masina...cu grupurile care le are cred ca e in largul ei...app a lu goganu e de 115 cp.daca si a ta e la fel va merge trasnet....bafta si s-o stapanesti sanatos. poti sami zici ce pret ai dat pe ea???? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: Stie cineva masina asta? Patrolu e fabricat in '90. Desi in carte e trecut motorul rd28 cu 99 cp, in realitate e rd28t cu 115 cp ... am platit 4 mii pe el. Sunt tare curios sa merg cu 33-uri sa vad cum le trage pentru ca nimic nu mi se pare mai aiurea la o masina decat sa se chinuie sa-si traga propriile roti. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: Stie cineva masina asta? .........DECI: 1. :1 patrolu e patrol :ha: 2. Daca pui 33.....nu l chinui dar vei avea mci probleme la flexare in aripi......eu am taiat aripile :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat August 31, 2009 Autor Partajează Postat August 31, 2009 Re: Stie cineva masina asta? .........DECI: 1. :1 patrolu e patrol :ha: 2. Daca pui 33.....nu l chinui dar vei avea mci probleme la flexare in aripi......eu am taiat aripile :h5 E un lucru nemaipomenit ca patrolu trage de 33-uri cu rapoartele stoc fara probleme. Mi-a placut foarte mult cum arata al tau cu 33'uri dar pentru ca mi-e mila sa-l "flexez", caut sa pun la al meu ceva mt-uri 32'. P.S. Multumesc tuturor pentru urari :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Stie cineva masina asta? PUNE 33 frate....cu 32 zici ca e carutza........si o mai si inaltzi din punti...... :grin:....asta daca vrei s-o faci masina de SCANDAL :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Stie cineva masina asta? box]Gata ... m-am hotarat si l-am luat. Se pare ca am o slabiciune pentru masini stoc, fara cine stie ce prezenta scenica. Patrolul asta provine de la Romtehnica si se pare ca nu a fost prea mult timp pe coclauri. Trage binisor, pare sa nu se incalzeasca mai mult decat trebuie si deja a batut samuraiul la trecerea peste un sant adanc unde e necesara abordarea in unghi. Azi l-am scos la o plimbare pana pe vf. Cozia unde a aratat calitati bune pentru rally raid. vazut, placut, fu....... cumparat.bravo sa il stapanesti sanatos :grin: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Stie cineva masina asta? Cataline, sa-l stapanesti sanatos! Pune '33 -uri si lasa mila la o parte! Hai cu el la namoleala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Stie cineva masina asta? Mi-a placut foarte mult cum arata al tau cu 33'uri dar pentru ca mi-e mila sa-l "flexez", caut sa pun la al meu ceva mt-uri 32'. Oaaaaaa, 32"!?!?............ faci Trolul de ras? Vrei sa umble de-a bushilea? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Stie cineva masina asta? felicitari, daca are-66 kw=90 cp Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate