Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

HDJ vs Patrol

bogthebat

Postări Recomandate

Am cautat , am sapat, dar nu m-am lamurit. Pana la urma care merita ? HDJ are blocante stok sau nu? da` patrol? Cat te costa sa refaci o Toyota? Dar un Nissan? care e mai ieftin la intretinere?

Sunt intrebari la care am gasit raspunsul pe acest forum, dar nu grupate, adica sa le pot compara...

V-as fi recunoscator daca m-ati ajutra sa inteleg care e diferenta dintre aceste 2 offroader-e slp

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: HDJ vs Patrol

TOYOTA este o masina perfecta din toate punctele de vedere........dar iatzi PATROL :ha: .....are blocant spate de fabrica.....adica dala zdravan :grin:

P.S....cica e o vorba:'' PATROLU nu ajunge el primu' dar ajunge ORICUM.....''

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Hmmmmm. Eu am inteles ca LC VX sau special sau HDJ 80 are asa ceva din fabrica, + blocant fata + central.......La Patrol e vreun an din care au asta standard?

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Numai sfaturi de la patrolisti :ha: :ha:

Bine domne si la nevasta tot pe forum ai intrebat? cumpara-ti ce sinti si ce vrei tu......oricum te insori a doua oara :ha: :ha: ,este mai scump decit o amanta....sa ai masina de off-road :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

HDJ, VX, etc, totusi de care Landcruiser vorbim? Avem asa: HDJ 80 versiunile VX, GX, GLX, VXR si GXR, avem HDJ 100 VX, GX, GXR, avem HDJ 105 VX, GX si GXR, unele au trei diferentiale pe masina, altele au doar doua, pot fi toate trei blocabile din fabrica, sau doar doua, sau doar unul, depinde care, etc. Si comparat cu care Patrol??? Ca si acolo e la fel. Si nu conteaza neaparat cate diferentiale poti bloca ci si cati cai poti sa biciui! Si cati bani ai de stricat cand cumperi masina. Si cati dupa ce ai cumparat-o! Si tot asa.

Sfatul meu este sa iti iei Patrol GR scurt. Sa te dai sa vezi cum e si dupa aia vei ajunge si singur la un raspuns.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

@ Miron ai dreptate...

probabil ca intrebarea era prosteasca, dar era pusa de un incepator ....

am inteles ideea, eu vroiam sa fac comparatie intre HDJ 80 vx si patrol 2,8 TD. Am inteles ca vx are 3 blocante din fabrica. Topicul era deschis sa ma lamuresc , probabil de aia intrebarea era aiurea.

Multzam oricum ca m-ai pus pe fagas :h5

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

HDJ 80 are motor de 4.2 si patrolul despre care spui tu are motor de 2.8 , nu se poate face comparatie intre ele.Sfatul meu este sa rogi 2 colegi forumisti propietari de hdj 80 si respectiv patrol gr sa te lase sa te dai putin cu fiecare dintre ele si abia dupa aceea ai sa poti decide care masina este mai potrivita pentru tine.Succes!

Link spre comentariu

Ca si inzestrare tehnica, Landcruiser HDJ 80 VX este superior fata de Patrol GR cu motor de 2.8. Dar si ca bani e mult mai scumpa. Gandeste-te ca VX-ul are motor turbodiesel 4.2L cu 24 valve, are 3 diferentiale blocabile de fabrica, o transmisie deosebit de robusta, ampatament doar lung, pe cand Patrolul il poti gasi si in versiune scurta, si cu motor de 4.2 dar si cu alte motorizari mai mici, etc. E foarte greu de facut o comparatie obiectiva...

Do everything prepared!
Link spre comentariu

Ca si inzestrare tehnica, Landcruiser HDJ 80 VX este superior fata de Patrol GR cu motor de 2.8. Dar si ca bani e mult mai scumpa. Gandeste-te ca VX-ul are motor turbodiesel 4.2L cu 24 valve, are 3 diferentiale blocabile de fabrica, o transmisie deosebit de robusta, ampatament doar lung, pe cand Patrolul il poti gasi si in versiune scurta, si cu motor de 4.2 dar si cu alte motorizari mai mici, etc. E foarte greu de facut o comparatie obiectiva...

transmisiile de toyota 80 se rup mai usor decat cele de patrol gr, asta u costatat cei care au schimbat masina de concurs din gr in 80...

ca si posesor de patrol pot spune ca un 80 din acelasi an cu patrolul meu e mult mai luxos si mai ergonomic interiorul, suspensia mult mai buna decat la patrol, motorul de 4.2 trage de inebunesti (si cred ca trage mai bine si decat motorul de 4.2 de patrol), si ai un diferential fata blocabil in plus

una peste alta cred ca un 80 ese superior unui gr, iar diferena se reflecta si in banii in plus care se cer pe 80

acum e vorba si de gusturi si de buget

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

transmisiile de toyota 80 se rup mai usor decat cele de patrol gr, asta u costatat cei care au schimbat masina de concurs din gr in 80...

ca si posesor de patrol pot spune ca un 80 din acelasi an cu patrolul meu e mult mai luxos si mai ergonomic interiorul, suspensia mult mai buna decat la patrol, motorul de 4.2 trage de inebunesti (si cred ca trage mai bine si decat motorul de 4.2 de patrol), si ai un diferential fata blocabil in plus

una peste alta cred ca un 80 ese superior unui gr, iar diferena se reflecta si in banii in plus care se cer pe 80

acum e vorba si de gusturi si de buget

Cati cunosti tu care au schimbat GR cu un 80 ca si masina de concurs? Si ce s-a rupt acolo la 80 era piesa "originala" sau o planetara cumparata de la noi din comert, cu 300 ron bucata? Intreaba-i pe baieti inainte si ai sa vezi ce-ti povestesc. Au fost coechipierii mei la cateva concursuri...

Do everything prepared!
Link spre comentariu

Deci pana acum motorizarea 4,2 superioara 4,2 nissan, dar eu nu am gasit nici un 4,2 nissan de vanzare (vorbesc de diesel) cara sa aiba un pret corect.

Din cate am vazut pe forum, ideal este HDJ 80 VX, cu punti de nissan 2,8

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

4.2 Nissan cu punti 2.8 de la acelasi producator si scurta :grin: ......evita combinatii si permutari toyota+nissan

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

poate ar trebui sa te gandesti si ce vrei sa faci cu troaca - expeditie sau offroad? chiar daca una e mai buna decat cealalta (in parerea ta sau a altora), nu rezolvi nimic daca nu iti iei masina potrivita nevoilor tale.

Link spre comentariu

Gandeste-te si la impozit! Si la alte taxe!

Motor <3000 cm3 are toate taxele si impozitele acceptabile (impozit <1000 ron)

Motor >3000 cm3 e deja o crestere brusca

2999 impozit 983ron 3001 impozit 1200

la 4.2 impozitul e vreo 1000 EURO

Asta daca ti masina inmatriculata!

Eu recomand Nissan Patrol din toate punctele de vedere : -sincer o vad mai fiabila

-mai ieftina intretinerea

Cea mai buna alegere e Nissan Patrol 4.2 Benzina cu punti de 2.8 TDiesel

sau 4.2 TD cu punti de 2.8 TDiesel

Oricum cele mai dese Patroluri sunt 2.8TD si lumea nu se prea plange!

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Utilajul va fi inmatriculat in Bulgaria asa ca .... :pt impozit si taxa de prima inmatriculare

Sa stea statu` sa gaseasca solutii sa isi ia banii de la contribuabili....

@rd_adi, multzam de calcul :h5

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare