Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfaturi preparare samurai

ALINRIDE

Postări Recomandate

salut!!! dupa ce samul meu cel credincios m-a carat peste tot,si a carat de toate chiar si 2tone pe remorca,a venit timpul ptr ceva modificari.e din 92 e pe injectie are vreo 90mii bate un pic ceva la motor ,dar bate de vre-o 10mii si oricum bataia e rupta din rai e cu hard top,la interior arata beton si a plimbat ceva gagici... :banana are trail master pe dedesupt si cam atat.acum sa va spun la ce m-am gandit i-am luat bocanci pneus simex pe 31...sa vad acum cum le fac sa intre la locul lor! vreau sa trec foile pe sub arcuri,sa springuiesc putin arcurile,sa pun o servo(ceva sugestii?)sa fac un bodylift de 70mm,sa schimb pinioanele din grupuri,sa pun diferentiale powertrax fata spate,un disc de ambreiaj mai rezistent,o cusca exterioara,un troliu t-max,o bara spate.....si nu mai stiu... astept ceva indrumari si corectari......multam !!!! voi pune poze si cu tractorul maine
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sfaturi preparare samurai

Ai grija cu body liftul de 7 cm ca ii prea mare pentru ca modifici prea multe.....no sa mai poti sa cuplezi 4x4 numai poti luat viraje din cauza la coloana de directie....intereseaza-te.....numai bine :cl

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

cred ca stii la ce treaba te bagi.... :grin:

lasa body-liftul la 5 cm ca e suficient.....daca tot alergi s-o inalti....vezi si cum faci s-o latesti :grin:

iar ca un sfat.....adevarata inaltare a unei masini vine de la cauciucuri.....

Link spre comentariu

Asa am inceput si eu cand mi-am luat Samurai si-am descoperit forumul asta:

Lift:7",5"...3,5...2(Ome)

Gume: 31,5...30,5...29"

Esti frustrat de inaltime? Adica daca te duci la o competitie si nimeresti in parcare langa un "G"....Aoleu, asta-i mai inalt ca mine.

Sunt atatea topic-uri in forum utile pentru documentare.Foloseste PM-ul sa-i intrebi pe pe cei cu experienta. Vei obtine mai multe informatii decat in topicul asta deschis inutil.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare