szabi Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Buna .Ma puteti ajuta cu dimensiunea maxima de cauciuc care se potriveste la aro 10 ,unde pot achizitiona.Sau care dimensune este recomandata .Profilul sa nu fie prea agresiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Cauciucuri aro 10 fara inaltare nu poti fae mare lucru trebuie sa inalti si fata si spatele cel mai usor e sa inalti fata UN PIC cu T uri de papuc la telescoape si pe spate tre sa dublezi suportii de arc poti pune 205/80/16 maxim sa nu pui late ca faci praf directia f f repede si trage ca mortul cele mai late le-am avut 235/70/15 dar dupa 2 luni schimbam directia forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Cauciucuri aro 10 Merg 215/75R15. Am avut eu MT-urile de la Bridgestone pe Aro 10.1 . Ar fi bine sa cauti grupuri cu rapoarte cat mai mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate