suzuker Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Super scula, rusii sint maniaci! :shock: :shock: :shock: http://www.youtube.com/watch?v=uCbM5K9qQnc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator the_player Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Hummer rusesc da .sunt curios daca au luat ceva tehnologie de la hummer sau e productie proprie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Hummer rusesc Dimensions – Length, mm: 4,610 Width, mm: 2,200 Height, mm: 2,000 Wheelbase, mm: 3,000 Kerb Weight, Kg: 5,000 – 5,500 (armoured) Maximum Load, Kg: 1,500 Engine Engine for the Military version is a Turbo-charged 6-cylinder, 2-valve per cylinder, 3,200 cc Russian engine developing 145 kW (197 bhp) @ 3,800 rpm. Engine Code: GAZ-562 Typ P6 Type : Diesel, Front longitudinal Number of Cylinders: 6, In-line Engine Capacity: 3,200 cc Number of Valves: 12 Max Power: 145kW (197 bhp) @ 3,800 rpm Max Torque: 450 Nm @ 2,000 rpm Transmission , Suspension, Tyres & Ground Clearance The GAZ-2975 is an all wheel drive vehicle aka 4-wheel drive off-road, go-anywhere type vehicle with a very good 400mm ground clearance. Gear Box: 5-speed, manual Front suspension: Coil spring, Double wishbone, Torsion beam Rear Suspension: Coil spring, Double wishbone, Torsion beam Front tyres: 335/80 R20 Rear tyres: 335/80 R20 Ground Clearance, mm: 400 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Hummer rusesc Apropo HMV sau "humvee" cum le mai spun unii inseamna High Mobility Vehicle (HMV) si nicidecum offroad vehicle cum cred cei mai multi. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Hummer rusesc HMMWV High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Hummer rusesc Mai des am gasit HMV decat HMMWV. Oricum i-ai spune tot nu e offroad vehicle. Parerea mea "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Hummer rusesc oare de ce-mi place mult mai mult decat Hummer-ul americanilor? :sp fac pariu ca are multe de spus in teren....contrar unor opinii :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Hummer rusesc Are multe de spus , categoric , mi-a placut frana aia pe zapada , la greutatea ei si la viteza aia , a oprit in 5-6 metri , cred. Iti dai seama sa o ai in Bucuresti , sa-i pui lama , si sa iesi pe strazi prin cartierele de HI-LIFE dupa o ninsoare (daca o mai ninge vreodata in Buc. ), te umpli de bani. :bean Diabolic , nu ? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacer82 Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Hummer rusesc Uitati_va aici www.vitalykuzmin.net/?q=node/114 toate masinile si comiaonele dr la rusi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Hummer rusesc ia uitati ce face hummerul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Hummer rusesc ia uitati ce face hummerul ce face? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate