drm Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 am o nelamurire legata de temperatura apei si de afisajul din bord al temperaturii - ceasul din bord e structurat astfel: linie 40grdC linie 80grdC linie 120grdC. ei bine, temperatura mea sta tot timpul in dreptul liniei dintre 80 si 120. am fost la diversi mecanici care mi-au spus ca acolo e 90grdC si nu 100, asa cum ar fi logic. in concluzie voi ce stiti, e 90 sau 100??? daca e 100, e problema? ca la fel am auzit si despre asta, ca daca sta la 100 si nu fierbe nu e problema... pai eu zic ca ar cam fi, ca stau pe muchie, o fierbe sau n-o fierbe??? si daca merg pana la un traseu si pe drum nu fierbe iar cand o sa o bag in sarcina imi fierbe si-mi sare pompa-n sus cand mi-e lumea mai draga, ce ma fac? precizez ca pompa e cea supradimensionata, radiatoarele le-am spalat, filtrele le-am schimbat, visco cuplaju e bun... acum cateva luni mi-a fiert si am schimbat si garnitura de chiloasa, cu tot ce tine de asta si semeringurile la supape, deci ce sa fie, ce sa fie... experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asterisc Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: despre temperatura apa Circuitul fiind sub presiune, nu are cum sa fiarba la 100de grade. E imposibil. Spre exemplu, la 206le din dotare, apa sta constant la 90grade, si la 105 mi se deschide a doua treapta la radiator (racire fortata). La semafoare cand sunt peste 30grade afara, ajunge si acolo. Una dintre exemplicatii in cazul tau, ar fi, sa nu fie scara liniara, cea afisata. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: despre temperatura apa la 100 grade apa este in stare gazoasa ,volumul se mareste si furtunele se sparg la dvs. nu este cazul ,puteti verifica acest aspect cu un termomewtru digital.(ptr calibrare). sint auto care indica temp de 120 grade (pe bord) iar in realitate sint aprx.80 grade. -temp. la motor cind ajunge peste 95 grade sfirie ,trosneste,iese aburi,se aprinde becul bord,ETC. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asterisc Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: despre temperatura apa Repet, Sub presiune, apa poate depasi 100 grade fara sa fiarba! (fara sa devina vapori/gaz/...). Direct de pe wikipedia, cu accent pe ultima parte (in adancuri - adica la presiune mare - apa poate atinge temperaturi de sute de grade si sa ramana lichida): The boiling point of water (and all other liquids) is dependent on the barometric pressure. For example, on the top of Mt. Everest water boils at about 68 °C (154 °F), compared to 100 °C (212 °F) at sea level. Conversely, water deep in the ocean near geothermal vents can reach temperatures of hundreds of degrees and remain liquid. Mai mult de atat, gradele indicate de ceasurile de bord, nu sunt cu nota informativa. Daca pe cadran scrie 105grade, atat are apa in instalatie, sau unde o masoara (nu neaparat in vasul de expansiune). Mai interesanta este temperatura uleiului! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: despre temperatura apa Linia aia indica 100 de grade!!! Iti pot spune cu siguranta,am avut multe mercedesuri cu diferite tipuri de motoare. Incearca sa schimbi termostatul(nu conteaza daca al tau deschide,schimba-l),s-ar putea sa rezolvi problema(din experienta,la cateva asta a fost) Iti recomand sa iei unul nou BEHR. Pe de alta parte,motoarele 350td de la mercedes nu prea au fost reusite,cam toate au probleme cu chiuloasa...n-ai ce face Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: despre temperatura apa Ati uitat ca in motor, in mod normal se foloseste amestec antigel+apa iar temperatura de fierbere a acestui amestec e de cca. 120 de grade . Cel mai bine e folosirea unui termometru bun, bagat in vasul de expansiune, chiar sub fluxul de lichid ce vine din radiator pentru a vedea temperatura;la mine variaza intre 85-87 grade. Si se mai poate schimba sonda de temperatura daca arata aiurea. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: despre temperatura apa cred ca o sa schimb termostatul prima oara. sa vedem ce-o sa iasa... experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: despre temperatura apa vezi k de multe ori exista posibilitatea de a opta pt un termostat care sa deschida la 80 de grade!!!! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: despre temperatura apa perfect. merci. experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: despre temperatura apa Din fizica pe care o mai tin minte, cand creste presiunea creste si temperatura de fierbere a apei.. La asta, daca mai adaugi si ce spunea flay (antigel-apa) atunci e clar. Doar in conditii normale de presiune si temperatura apa fierbe la 100 grade. (volumul ramane constant) Chiar nu conteaza cate grade are apa, important e sa nu fiarba, ea poate sa atinga si 120 grade.. si sa nu fiarba, asa ca nu are rost nici un termometru (termostat) sofisticat pus mai stiu eu pe unde.. Asterisc are perfecta dreptate. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: despre temperatura apa Cel mai bine inainte de alte investitii ar fi sa faci o poza la ceasul de temperatura , atunci cind ai tu maximul indicat si sa o pui aici, si poate un alt membru care are aceeasi masina poate posta o poza cum e la el. Ieftin si simplu! Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: despre temperatura apa Asteptam lamuriri colegu' DRM,ai rezolvat-o? sa stim si noi ce e de facut altadata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: despre temperatura apa Hopa si eu in sprijinul dreptäti si lämuririlor tehnice. Lichidele de räcire sänt fäcute sä reziste pänä la 120 grade, sprijinite si de presiunea instalatiei. Pänä la aceastä temperaturä nu devine gazoase, nu fierb, nu se dilatä exloziv. Ceasurile indicatoare...o problemä....nici unul nu e la fel ca si Vitezometrele, au erori tehnice, tolerante. Vrei sä elimini toleranta din fabricä, sä sti exact ce aratä???? Lipeste un termometru cu scalä inclusä de la 60-130, f. sträns si gros, cu bandä latä si izolantä, de un furtun de apä cere se incinge cel mai mult, asteaptä si comparä ceasu cu termometru. Realizeazä un grafic si noteazäti temperaturiile la linile ceasului! Apoi de vrei sä nu le uiti, traseazäle si längä linile originale ale ceasului sä sti tot timpu . :) Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Noiembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: despre temperatura apa Asteptam lamuriri colegu' DRM,ai rezolvat-o? sa stim si noi ce e de facut altadata. scuze pentru faptul ca n-am revenit cu solutia, mea culpa, am rezolvat-o si am uitat de ea... deci in primul rand am schimbat garniturile pompei de apa si in al doilea rand am schimbat termostatul. cand l-am dat jos am constatat ca era cam praf... adica ruginit , - ??? - biluta din el nu se mai misca, garnitura era topita... de atunci apa nu mai trece de 90grdC orice as face... iar eu sunt genul care trage de masina... cam asta ar fi, m-as bucura sa va fie de folos! experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: despre temperatura apa Asteptam lamuriri colegu' DRM,ai rezolvat-o? am schimbat termostatul. cand l-am dat jos am constatat ca era cam praf... adica ruginit , - ??? - biluta din el nu se mai misca, garnitura era topita... de atunci apa nu mai trece de 90grdC orice as face... iar eu sunt genul care trage de masina... In cazul asta ma bucur ca am fost de folos,bine ca ai rezolvat-o si ai scapat ieftin!(daca mai mergeai mult in starea respectiva puteai coxa chiuloasa) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate