Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

STIRI

Adi Mehala

Postări Recomandate

Re: STIRI

atac asupra politiei!se pare ca este pasionat de off road!o fi printre noi :ha: ?

Mai styuk, in locul tau nu as rade.. cine stie..

Oricum ma mir ca nu scapat cu tot cu masina, o taiam in prima padure si sanatate..sa tot vina loganurile dupa el..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

atac asupra politiei!se pare ca este pasionat de off road!o fi printre noi :ha: ?

Mai styuk, in locul tau nu as rade.. cine stie..

Oricum ma mir ca nu scapat cu tot cu masina, o taiam in prima padure si sanatate..sa tot vina loganurile dupa el..

mi se pare ca asa a si facut dar dupa ce a iesit din padure politia i-a taiat calea!

Edited by Aztec

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

Off topic , pentru Adrian .

Exista un sistem de avertismente al forumului , care se contorizeaza .Eu am un obicei de a da aceste "avertismente scrise " care ar fi echivalentul sa zicem unei mustari verbale , fara a mai apasa pe butonul avertsment .

Pe alte forumuri avertismentul prin apasare de buton apare sub numele utilizatorului, iar in mod automat la un nr de avertismente se ia un ban automat pe o perioada .

La multe devieri usoare nu am considerat necesar apasarea pe buton si am ales aceasta varianta .

Numai bine

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

http://www.zf.ro/zf-24/hummerul-are-un- ... m-4973194/

So dus dracu si marca asta :p ...hummer chinezesc.... :P cred ca era mai scump sal copieze direct fara licenta cum fac cu atat de multe marci, ca la bani astia....e pretul cam la 150 masini

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare