scaraoscky Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Salutare Sunt Radu, 35 ani, Bucuresti si sunt posesorul unui SUZUKI VITARA de 3 zile. Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Radu http://www.varianteauto.ro/_client/img/anunturi/11696/581691216_medium.jpg sa imi spune-ti daca o vizualizati.... Daca da!....astept comentarii! :D (fi-ti blanzi cu mine) Am trecut in profil ca sunt din Bucuresti...la ce te referi mai exact? Iata inca ceva poze cu mashinutza! http://www.varianteauto.ro/_client/img/anunturi/11696/1206336500_large.jpg http://www.varianteauto.ro/_client/img/anunturi/11696/1327189397_large.jpg http://www.varianteauto.ro/_client/img/anunturi/11696/1751757648_large.jpg Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Radu In acest weekend ma duc sa o murdaresc...sunt in finalizarea unei case la Gura Teghii/Buzau la 5 km de circuitul de off-road si am materie prima in zona-ea sa tina! :D Cum ma intorc, am sa va relatez starea ei, starea mea, sustinute de poze! Multumesc. Cine doreste sa achizitioneze un samurai in genul masinutzei mele, reconditionat 100% si pregatit pentru namoale sa ma anunte si va pun in legatura cu fostul proprietar. Apropos, proprietarul este un preot, extra-mega pasionat de off-road care in timpul liber (impreuna cu pushtiul lui in clasa 11) prepara jucarii! Bafta Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Radu :tr :W U Ca sa vezi, :grin: pana si scaraoscky isi cumpara masina de la preot :ha: :h5 Sa o stapanesti sanatos si sa o duci pe drumuri drepte, fiule :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Radu soarta sau...nu stii ca extremele se intalnesc...odata si odata! :D Multam pt urare! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Radu Multumesc. Astazi plec la Gura Teghii/Brasov sa o pun la treaba sa vad cum se comporta, Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Radu bine ai venit! :h5 consatene. misto acaret. vezi ca in drumul tau, undeva in basca rozilei, o sa vezi si cotetzul meu rosu...da-i un claxon, ca se bucura cand vede verisoare de-astea din familia suzuki. poate in viitor ne unim fortele la trasee comune prin zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Radu Bun venit in :cl draga :twisted: Da, il stiu si eu pe preot, e super-pasionat si stiu ca prepara masinile cu multa pasiune.. Asa de mult ii place incat si-a luat un Patrol acuma, probabil sa poata ajunge mai pe direct la biserica :ha: Mi se pare mie sau rotile spate sunt mai in afara un pic?? Salutari si baiatului de cls a XI-a.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Radu bine ai venit! :h5 consatene. misto acaret. vezi ca in drumul tau, undeva in basca rozilei, o sa vezi si cotetzul meu rosu...da-i un claxon, ca se bucura cand vede verisoare de-astea din familia suzuki. poate in viitor ne unim fortele la trasee comune prin zona. Este un samurai pe stanga cind te duci catre Gura Teghii? cred ca am si vb la telefon si daca tu esti, pot sa iti spun ca iti multumesc ca mi-ai vandut pontul cu privire la acest site. Multumesc Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Radu Bun venit in :cl draga :twisted: Da, il stiu si eu pe preot, e super-pasionat si stiu ca prepara masinile cu multa pasiune.. Asa de mult ii place incat si-a luat un Patrol acuma, probabil sa poata ajunge mai pe direct la biserica :ha: Mi se pare mie sau rotile spate sunt mai in afara un pic?? Salutari si baiatului de cls a XI-a.. da, asa este...are un patrol tare frumos. Acum mai are in ograda 2 samurai (unul de genul pozei tale din avatar), un chevrolet de 5600 cc si 320 cai - superba! si un wrangler in lucru pt off-road. Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Radu :W bun venit... masina ta e super, poti fi mandru de ea, si-apoi Suzuki Vitara e ceva mai altfel..., nu-i asa ? :1 OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Radu bine ai venit! :h5 consatene. misto acaret. vezi ca in drumul tau, undeva in basca rozilei, o sa vezi si cotetzul meu rosu...da-i un claxon, ca se bucura cand vede verisoare de-astea din familia suzuki. poate in viitor ne unim fortele la trasee comune prin zona. Vezi ca am trecut pe linga verisoara si am claxonat...tare s-au bucurat cind s-au vazut! :D Am prins niste namoale.....5 stele, ultra all inclusiv!:D Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate