prislopan Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Iata ca a venit momentul sa ma prezint si la sectiunea Suzuki. Cu un Samurai, pe care acelasi fiu care botezase Discovery-ul - Masinoi, l-a botezat dupa cateva momente de ezitare - Masinutza. Masinutza a venit intr-un moment de cumpana, adica aveam in sfarsit, dupa lunile de criza, un buget de cheltuieli pentru "parcul auto". Buget cu care am intentionat sa pregatesc Masinoiul, dar dupa mai multe iesiri in compania Samuraiului lui Marius C alias Turagmes, mi-am dat seama ca banii ar fi fost investiti prost. Niciodata o masina grea ca Discovery-ul nu va putea face ce face un Samurai. Iar eu vroiam sa fac ce poate face un Samurai. Asa ca m-am apucat de cautat...si am gasit-o! Multumesc si pe aceasta cale colegilor din club care m-au ajutat. In principiu, Masinutza va trece prin mai multe etape, pentru ca nu stiu inca exact ce vreau de la ea. In prima etapa, voi incerca sa vad ce pot sa fac cu ea facandu-i mici modificari. Mai incolo, daca nu voi fi multumit, sau daca voi evolua ca si off-roader, voi vedea in ce directie voi apuca. Pana atunci insa, Masinutza mai trebuie gadilata pe ici-colo... Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" :bravo S-o stapanesti sanatos !!! :h5 Arata binisor pe afara nu pare sa fi avut "lipici" la rugina. Sa te bucuri de ea si sa te poarte pe unde vrea cardanul ei (sau al tau) :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Sorine s-o folosesti sanatos...fara probleme.....sper ca sambata s-o obisnuim cu plaiurile mioritice :h5 in orice caz...imi place ......Masinutza :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" ... e de fier? :grin: ... se deschid usile? :hi Sa o stapanesti sanatos ... si sa te duca pe unde vrea muschiul matale! :h5 :bravo :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" :bravo Arata foarte bine! Sa o stapinesti sanatos! Samuraiul e o experienta inedita! Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Frumoasa jucarie. Sa nu ii schimbi culoarea ca ii sta bine. Sa o stapanesti si sa o folosesti sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" La mai mare :h5 Ne-am cam molipsit dupa samuraiul lui Marius :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" sa o stapinesti sanatos si sa te bucuri de ia !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" :bravo Sa-ti traiasca si sa-ti cresca dupa voia inimii! Arata foarte tare! :bean Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Felicitari, Sorine, pt noua achizitie, sa te poarte sanatos pe unde vrei tu... :bravo In sfarsit Masinoiu cred ca rasufla usurat.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Multumesc tuturor pentru gandurile bune. Dupa ce fac rar-ul, incepe distractia :wi Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" excelenta achizitie! s-o folosesti sanatos Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Super masina. Sa ai noroc cu ea si sa te poarte cat mai mult. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Felicitari si din partea mea :h5 Parerea mea este ca un samurai este o investitie f buna tinand cont de bugetul redus cu care`l intretii. Se pare ca tot mai multi pe vreme de criza (si nu numai :grin: ) se indreapta catre aceasta Masinutza si rau nu fac deloc :1 Noroiala...adica botez placut :x :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" S-o stapanesti sanatos si so noroiesti cat mai des...bafta in continuare :1 :cl 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Mult succes in aventurile viitoare alaturi de Masinutza! :h5 Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" daca voi evolua ca si off-roader, voi vedea in ce directie voi apuca. EXTREM !!!! :banana :banana :banana FELICITARI !!! sprer sa ne (re) vedem in tern cit mai curind! Hami Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Va multumesc tuturor pentru urari. Astazi am vrut sa schimb toate uleiurile, dar a trebuit sa ma multumesc doar cu motorul si cutia de transfer, restul busoanelor de umplere (ca pe cele de golire nici nu mai avea rost sa le incerc) fiind foarte intepenite :P . Mai incerc saptamana viitoare cu o noua abordare :beat Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Felicitari pentru utilaj si multi km fara probleme. Pentru busoanele intepenite pune WD40 si lasa-l sa "lucreze" citeva zile. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Felicitari pentru achizitie :h5 Cu siguranta o sa-ti aduca zambetul pe buze :ypu Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" sigur ai va aduce zambetul pe buze....cand era la mine in masina pe locul din dreapta....era tot un zambet :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mughyta Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Sa o stapanesti sanatos! As vrea si eu una la fel.Poti sa (imi) dai mai multe detalii despre vanzator si pret? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Sa-ti traiasca utilajul Sorine si tu pe langa el. Frumoasa alegere si culoare. Mult noroi sub roti. Si nu in ultimul rand " BUN VENIT IN RANDUL VEVERITELOR " :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Ieri am schimbat bujiile si fisele, ca una dintre fise era intrerupta :P . Tot ieri am reparat si usa din stanga, ca nu mai suportam sa deschid geamul si sa deschid usa din exterior :grin: . Dupa aia mi-am adus aminte de povetele lui sensei Marius cu bateria (care se plimba in toate partile) si i-am facut acesteia un prezervativ de cauciuc dintr-un vechi pres de Dacie :grin: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Operatiunea "Masinutza" Se cunoaste cand e mana de inginer :ha: :bravo Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate