samurake Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Centurile in 4 puncte se pot face si acasa sau doar cumparate?Daca se pot face acasa..cum? sau daca nu..de unde se pot cumpara si cu cat?si ce firma recomandati? Va multumesc :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Centuri in 4 puncte Bunica mea tricota asa ceva ... :ha: erau beton da' s-a lasat de cand s-a apucat de parapantism subteran! Acu serios: nu cred ca merita sa faci asa ceva ...Costa bucata intre 40-75euro si gasesti pe la mai toti care vand accesorii de offroad! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Centuri in 4 puncte in principiu se pot adapta hamurile de alpinism. sfatul meu este sa cauti hamuri pentru alpinism utilitar. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Centuri in 4 puncte Crezi ca hamurile de alpinism sint mai ieftine? Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 (editat) Re: Centuri in 4 puncte in principiu se pot adapta hamurile de alpinism. Sfatul meu este sa cauti hamuri pentru alpinism utilitar. este o gluma? Editat Iunie 28, 2010 de maurizio URMARIRE MAIL tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Centuri in 4 puncte Da,se pot face. Nu e greu. Eu mi-am facut la un buggy din centuri de Dacie. Mi se par exagerat de scumpe pentru ce sunt,doar niste centuri. E putin mai complicat la prinderea din mijloc dar se rezolva cu putina imaginatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Centuri in 4 puncte Parerea mea...... centuri de siguraanta cu 4 sau mai multi punti de fixare trebuie sa fie in primul rand centuri de SIGURANTA!!!!!!!! cum puteti sa le faceti din bucati de altceva??? nu sunt asa de scumpe . ai ...... le gasiti noi de la 40 50 de euro nu glumiti cu siguranta!!!!:old tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Centuri in 4 puncte Da,se pot face. Nu e greu. Eu mi-am facut la un buggy din centuri de Dacie. Mi se par exagerat de scumpe pentru ce sunt,doar niste centuri. E putin mai complicat la prinderea din mijloc dar se rezolva cu putina imaginatie. se poate si mai ieftin de atat, bineinteles folosind imaginatia! Adica sa faci un lat pe care sa-l treci dupa gat , cealalt capat il legi tzeapan de tetiera! Ca material, merge orice sufa de la benzinarie! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Centuri in 4 puncte se poate si mai ieftin de atat, bineinteles folosind imaginatia! Adica sa faci un lat pe care sa-l treci dupa gat , cealalt capat il legi tzeapan de tetiera! Ca material, merge orice sufa de la benzinarie! :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Centuri in 4 puncte Salutare, Intre timp am discutat cu bunica si mi-a spus ca poate chiar replica cusatura in zig zag de pe centurile de competitie. De asemenea se poate folosi firul de lana care in caz de accident / rasturnare are un anumit coeficient de elasticitate care-i permite sa preia din soc. O alta varianta ar fi de cautat pe e-bay centuri taiate de catre comisarii tehnici. In principiu nu au nimic doar ca sunt putin crestate. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Centuri in 4 puncte cred ca suntem de acord ca cu centurile mai bine sa nu ne jucam:ha::ha::ha::ha::ha: vad ca majoritate a luat propunere ca o gluma.... exista si variante mai de < fite> genu 2 curele cu briloc Dolce e Gabbana, trecute cu niste gauri prin una mai frumoasa , cu swarorski!!!!! nu stiu da ca este omologata DAR CU SIGURANTA este cool.:ha::ha::ha: tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Julaikos Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Centuri in 4 puncte merg facute centurile si de catre bunica,dar ii trebuie o masina de cusut sanatoasa,si ata din matase ca sa prinda bine la capete bridele alea de fixare,mai greu e cu partea din mijloc,de unde trebuie sa desfaci centura,in caz ca vrei sa mai iesi dintr-o masina rasturnata sau care arde :h5 se pot folosi cu succes centuri de parasutist sau mai bine se cumpara de-a gata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Centuri in 4 puncte ce tare frate ...!!! ......tocmai acum cand moderatorul global Astral este plecat pana duminica seara ..... cand ne puteam face de cap ...... nu am nici o inspiratie .... ce asi mai trage si eu un off-topic despre 'bretelele lui Tuca' ...:ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Centuri in 4 puncte Incredibil topic!:ha: Asta si ala cu mersul serpuit! Pe mine m-ati pierdut la faza cu bunica si lana! Sa mor ca mi-a sarit tigara din gura cand am citit! Bai nene.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: Centuri in 4 puncte :uameni mah,:uameni, nu stiti nimika!! Eu mi-am facut centuri de siguranta in 6 puncte din lanturile antiderapante si 3 perechi de catuse pentru supra-siguranta.Asadar nu derapez din scaun veac,iar daca totusi se va intimpla atunci intervine suprasiguranta in trei puncte,Unul pe volan si doua la picioare cu prindere pe pedale.Cel mult ce se poate intimpla este sa-mi fluture tirtita pe prag. Ei ? :ha::ha::ha::y ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: Centuri in 4 puncte ce tare frate ...!!! ......tocmai acum cand moderatorul global Astral este plecat pana duminica seara ..... cand ne puteam face de cap ...... nu am nici o inspiratie .... ce asi mai trage si eu un off-topic despre 'bretelele lui Tuca' ...:ha: Na , ca am revenit, poate iti vine si tie inspiratia.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate